popcorn a300 או boxee...
שלום לכולם , שמח להצטרף.
בסופש האחרון אני מרותק לפורום ונהנה מאד לקרוא.
קראתי את כל הסקירות המקצועיות וגם המון קישורים כאן של אנשים.
אני הולך לקנות את הסטרימר הראשון לכבוד הלילות הלבנים עם ביתי שנולדה על הכתף.
אחרי כל הסקירות הצטמצמו האופציות ל a300 או ה boxee.
לא מתכוון שתגידו לי מה לקחת אבל כן יש לי מספר שאלות לדגמים ובאופן כללי :
1. נראה שאלך על דיסק חיצוני של 1 טרה לפחות. יש כל כך הרבה סוגים וראיתי שהמחיר
הממוצע הוא 590 לערך. בטח המחיר גבוה בגלל השטפונות שהיו ונראה לי שעד שירדו המחירים
זה מה שאני מוכן להשקיע. אז
* איזה דגם מומלץ במחיר הזה לשים בסטרימר ?
2. הבנתי שבשני הדגמים יש סוג של JUKEBOX טוב, רק שהבוקסי הבנתי הולך רק על IMDB.
בכל זאת, איזה מהם יותר אמין ופחות בעייתי באיתור ?
3. האם בפופקורן יש תמיכה גם לכל האתרים הישראלים כמו WALLA , מאקו וכו ?
או שזה בלעדי לבוקסי ?
4. ולבסוף, אשמח לשמוע מה הייתם בוחרים לא שזה ישנה לי אבל אולי יתן לי עוד כיוונים למחשבה.
אם יהיו עוד שאלות ארחיב בהמשך. תודה.
בסופש האחרון אני מרותק לפורום ונהנה מאד לקרוא.
קראתי את כל הסקירות המקצועיות וגם המון קישורים כאן של אנשים.
אני הולך לקנות את הסטרימר הראשון לכבוד הלילות הלבנים עם ביתי שנולדה על הכתף.
אחרי כל הסקירות הצטמצמו האופציות ל a300 או ה boxee.
לא מתכוון שתגידו לי מה לקחת אבל כן יש לי מספר שאלות לדגמים ובאופן כללי :
1. נראה שאלך על דיסק חיצוני של 1 טרה לפחות. יש כל כך הרבה סוגים וראיתי שהמחיר
הממוצע הוא 590 לערך. בטח המחיר גבוה בגלל השטפונות שהיו ונראה לי שעד שירדו המחירים
זה מה שאני מוכן להשקיע. אז
* איזה דגם מומלץ במחיר הזה לשים בסטרימר ?
2. הבנתי שבשני הדגמים יש סוג של JUKEBOX טוב, רק שהבוקסי הבנתי הולך רק על IMDB.
בכל זאת, איזה מהם יותר אמין ופחות בעייתי באיתור ?
3. האם בפופקורן יש תמיכה גם לכל האתרים הישראלים כמו WALLA , מאקו וכו ?
או שזה בלעדי לבוקסי ?
4. ולבסוף, אשמח לשמוע מה הייתם בוחרים לא שזה ישנה לי אבל אולי יתן לי עוד כיוונים למחשבה.
אם יהיו עוד שאלות ארחיב בהמשך. תודה.
A300 - רכשתי ואני נהנה מכל רגע (נשמע כמו פרסומת בשביל פופקורן)
בכמה חודשים שהוא נמכר בארץ כבר הוציאו לו 2 עדכוני קושחה .
1. בסטרימרים מומלץ ללכת על דיסק שקט יחסית בד"כ מדובר על אלו האיטיים/זולים יותר עם 5400 סל"ד .
הסמסונג מעולים וגם WD .
2.לא יודע לגבי ה-בוקסי. אצלי אני נכנס בתפריט , לוחץ על כפתור FETCH ויורד לי תרגום , תקציר ו-WALL / COVER של הסרט כמעט בלי בעייה.
בכמה חודשים שהוא נמכר בארץ כבר הוציאו לו 2 עדכוני קושחה .
1. בסטרימרים מומלץ ללכת על דיסק שקט יחסית בד"כ מדובר על אלו האיטיים/זולים יותר עם 5400 סל"ד .
הסמסונג מעולים וגם WD .
2.לא יודע לגבי ה-בוקסי. אצלי אני נכנס בתפריט , לוחץ על כפתור FETCH ויורד לי תרגום , תקציר ו-WALL / COVER של הסרט כמעט בלי בעייה.
אוקי לאחר שיחה עם האישה, מה שיכריע הוא האם ה A300 מסוגל להריץ תכנים של WALLA או MAKO וכו... הוט ויס כמובן. הבנתי שבבוקסי יש אפליקציות לנושא , השאלה אם ב A300 צריך להכנס לדפדפן ורק דרך האתרים ניתן לנגן את התוכן ,קצת מעיק, בשביל זה אפשר עם מחשב.
מקווה שאני לא נשמע מפונק
מקווה שאני לא נשמע מפונק
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
ה- BOXEE BOX מטפל בתכנים מקוונים הרבה יותר טוב מכל סטרימר כיום. מצד שני, צריך להבין כי האיכות אשר תוצג ב- TV תהיה שוות ערך לאיכות אשר משודרת מהאתרים אליהם מתחברים בעזרת הסטרימר.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 06/03/2012 8:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
א. תודה...
ב. אז אם אני מבין נכון, בפופקורן אין אפשרות בכלל לראות תכנים באנטרנט בסטרימיניג.
האם אין רפוזיטוריס גם ב A300 בדומה לבוקסי ?
ג. למה לא לבנות על התכנים של בוקסי ? ראיתי בכמה שרשורים פה שבאמת המון אפליקציות בכלל לא אושרו
כמו מאקו וכו... אז אם ככה זה באמת קצת חסר תועלת לקנות את בוקסי בשביל זה.
ב. אז אם אני מבין נכון, בפופקורן אין אפשרות בכלל לראות תכנים באנטרנט בסטרימיניג.
האם אין רפוזיטוריס גם ב A300 בדומה לבוקסי ?
ג. למה לא לבנות על התכנים של בוקסי ? ראיתי בכמה שרשורים פה שבאמת המון אפליקציות בכלל לא אושרו
כמו מאקו וכו... אז אם ככה זה באמת קצת חסר תועלת לקנות את בוקסי בשביל זה.
לפופקורן יש אפליקציות שמאפשרות לראות תכנים מהאינטרנט, אבל הן ממש מעטות אז אני לא הייתי מסתמך עליהן אם הזרמת תכנים מהאינטרנט היה חשוב לי (אלא אם כן אתה מסתפק ביוטיוב).
לעומת זאת, ה-Jukebox בפופקורן מושקע ביותר, כאשר יש לך הרבה אפשרויות שונות ומגוונות. אם איתור המידע חשוב לך, אז אני יכול להגיד לך שאני אישית משתמש ב-YAMJ ולא היה לי סרט או סדרה שהתוכנה לא זיהתה.
לעומת זאת, ה-Jukebox בפופקורן מושקע ביותר, כאשר יש לך הרבה אפשרויות שונות ומגוונות. אם איתור המידע חשוב לך, אז אני יכול להגיד לך שאני אישית משתמש ב-YAMJ ולא היה לי סרט או סדרה שהתוכנה לא זיהתה.
טוב חברי הפורום, ד"א מיום ליום אני מתאהב בפורום הזה יותר ובכלל באתר...
אז קבלו ח"ח... עכשיו חאלאס ליקוקים,
התחדשתי ב A300... החלטתי שתכנים מכוונים עדיין לא מספיק מפותחים בארץ וחבל על הבוקסי
שלא ינצל את מלוא יכולתו. בשביל הפעמיים בשנה שאשתי רואה קצת תכנים ב WALLA , שתראה בחיבור של מחשב ל TV וזהו.
אז ככה, קניתי את ה A300 ואת WD mybook essintial 1tb חיצוני
לפני שאני גורם נזקים והיות ואין שום הסבר מעמיק בחוברת שמגיעה עם המערכת וגם לא הצלחתי לאתר
בפורום הסבר על למה ומדוע לפרמט ל EXT3 אשאל כמה שאלות :
1. קודם אולי כדאי לפתוח שרשור יעודי ל A300 כמו שיש לבוקסי וכו. נראה שזה הולך להיות גם
סטרימר פופולרי בקרוב בארצנו.
2. הבנתי שפרמוט של EXT3 דרך הסטרימר עצמו יתקין לי את השרותים כמו SAMBA וטורנט וכו...
שאלתי היא , האם לא ניתן להתקין את TRANSMISION כקליינט טורנט בנפרד ללא פרמוט EXT3 ופשוט לפרמט NTFS ולגבי רשת ביתית גם , האם חובה SAMBA או שיש משהו שניתן להתקין על NTFS ?
3. אם אני מפרמט ל EXT3 ומתקין את אפליקציות ה NMT, האם win xp ו win 7 ידעו להעתיק את
הקבצים מ NTFS שבהם אל ה EXT3 ללא בעיה ? האם עלול להגרם נזק לקבצים ועלי לשמור גיבוי בכל זאת
במחשבים הנייחים ?
4. ובכלל האם כדאי לפרמט ל EXT3 , כמה מגה תופסות כל האפליקציות NMT?
הבנתי שלא יהיה ניתן להוריד מ APP MARKET ללא EXT3 .
5. האם פתרון של התקנת NMT על USB סטיק של 4 GB יעבוד טוב ב a300? ואם כן איפה יש הסברים לזה?
תודה רבה מראש.[/b]
אז קבלו ח"ח... עכשיו חאלאס ליקוקים,
התחדשתי ב A300... החלטתי שתכנים מכוונים עדיין לא מספיק מפותחים בארץ וחבל על הבוקסי
שלא ינצל את מלוא יכולתו. בשביל הפעמיים בשנה שאשתי רואה קצת תכנים ב WALLA , שתראה בחיבור של מחשב ל TV וזהו.
אז ככה, קניתי את ה A300 ואת WD mybook essintial 1tb חיצוני
לפני שאני גורם נזקים והיות ואין שום הסבר מעמיק בחוברת שמגיעה עם המערכת וגם לא הצלחתי לאתר
בפורום הסבר על למה ומדוע לפרמט ל EXT3 אשאל כמה שאלות :
1. קודם אולי כדאי לפתוח שרשור יעודי ל A300 כמו שיש לבוקסי וכו. נראה שזה הולך להיות גם
סטרימר פופולרי בקרוב בארצנו.
2. הבנתי שפרמוט של EXT3 דרך הסטרימר עצמו יתקין לי את השרותים כמו SAMBA וטורנט וכו...
שאלתי היא , האם לא ניתן להתקין את TRANSMISION כקליינט טורנט בנפרד ללא פרמוט EXT3 ופשוט לפרמט NTFS ולגבי רשת ביתית גם , האם חובה SAMBA או שיש משהו שניתן להתקין על NTFS ?
3. אם אני מפרמט ל EXT3 ומתקין את אפליקציות ה NMT, האם win xp ו win 7 ידעו להעתיק את
הקבצים מ NTFS שבהם אל ה EXT3 ללא בעיה ? האם עלול להגרם נזק לקבצים ועלי לשמור גיבוי בכל זאת
במחשבים הנייחים ?
4. ובכלל האם כדאי לפרמט ל EXT3 , כמה מגה תופסות כל האפליקציות NMT?
הבנתי שלא יהיה ניתן להוריד מ APP MARKET ללא EXT3 .
5. האם פתרון של התקנת NMT על USB סטיק של 4 GB יעבוד טוב ב a300? ואם כן איפה יש הסברים לזה?
תודה רבה מראש.[/b]