נגן סטרימר דגם:WD TV Live HD WDBAAP0000NBK
היי,
יש לי את ה-Xtreamer הראשון (נדמה לי שקוראים לו SIDE WINDER), אני רוצה לקנות עכשיו להורים שלי, וראיתי שהפסיקו למכור אותו.
נתקלתי בסטרימר של WD שתומך בעברית מלאה ובמחיר יחסית נמוך.
אשמח לשמוע ביקורות עליו...
תודה,
גידי.
יש לי את ה-Xtreamer הראשון (נדמה לי שקוראים לו SIDE WINDER), אני רוצה לקנות עכשיו להורים שלי, וראיתי שהפסיקו למכור אותו.
נתקלתי בסטרימר של WD שתומך בעברית מלאה ובמחיר יחסית נמוך.
אשמח לשמוע ביקורות עליו...
תודה,
גידי.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
חיפשת מידע בפורום?
מהבדיקה שעשיתי אצל חברים שיש להם את ה-WD TV Live, הוא מנגן כל מה שסטרימרים כמו אקסטרימר והפופקורן מנגנים (ללא תפריטי בלו ריי), יש לו רק בעיה עם ניגון סרטי בלו ריי כבדים - מקרטע. והתפריטים שלו קצת מסורבלים, אבל זה בקטנה.
בקיצור, אם לא אכפת לך מניגון סרטי בלו ריי וסופר נוחות בתפריטים, לך על הסטרימר הזה.
בקיצור, אם לא אכפת לך מניגון סרטי בלו ריי וסופר נוחות בתפריטים, לך על הסטרימר הזה.
אם לא אכפת לך מניגון בלו ריי ונוחות מירבית מבחינת תפריטים, עדיף לחסוך כסף ולקנות את WDTV LIVE. דבר נוסף, אין אפשרות לקפוץ לזמן מסוים בסרט, אך אם אני זוכר נכון, אחרי שהגעת למהירות המקסימלית של הרצה קדימה/אחורה, לחיצה נוספת על הכפתור תקפיץ אותך ברבע שעה קדימה/אחורה (או משהו כזה).
אשמח אם מישהו יכול להתייחס לשאלה שלי, ולהשוות לסטרימרים פשוטים/זולים אחרים.KZ כתב:האם הסטרימר של WD עדיף על סטרימרים אחרים באותו סדר גודל של מחיר?
למשל:
A.C.Ryan PlayOn! Mini HD 2 - עולה פחות מ-500 ש"ח
popcorn PopBox V8 - עולה 650 ש"ח...
האמת, פתאום ראיתי שבוקסי בוקס עולה $200 בדיוטי פרי, שזה גם לא רחוק מהמחיר של הזולים.
חג שמח.
kevin כתב:יותר מזה:
היות ויש ל-WD קהילה ענקית של מפתחים ישנה גרסה לא רשמית (שמבוססת על קושחה לפני אחרונה עם עברית מלאה ונכונה...) שאם מתקינים אותה אז נפתח לך גן עדן של יישומים......
אפשר קישור לגרסה עם העברית ?
אם אעשה עדכון דרך המכשיר לא יהיו כתוביות בעברית ?
יש קהילת מפתחים ? אפשר קישור גם ?
תודה רבה