אהלן,
ברצוני לרכוש סטרימר חדש אשר יהווה חלק ממערכת קולנוע ביתית המורכבת ממסך סמסונג D7000, רסיבר פיוניר 921, ופלייסטיישן 3 כנגן בלוריי.
הדרישות העיקריות מהמכשיר הם ניגון תכנים בתלת-מימד מלא (עם תרגום), והעתקת קבצים ממחשבים שונים בבית אל הארד-דיסק חיצוני המחובר למכשיר.
למיטב הבנתי, המכשיר היחיד שתומך כרגע בתלת-מימד מלא הוא הProdigy? אם התשובה חיובית, לא ממש נשארים לי יותר מדי אופציות אבל לא ממש נראה לי הגיוני שרק מכשיר אחד מסוגל לבצע זאת ולכן החלטתי לשאול בכל זאת.
אגב, האם הסטרימרים היום מגיעים עם אופציה להורדת כתוביות אוטומטית דרך הממשק עצמו (סגנון BSplayer)?
תודה רבה ושבוע טוב
לפני רכישת סטרימר: איך להימנע מצוואר בקבוק?
-
YonatanUzan
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
YonatanUzan,
תלת מימד קיים כיום בשני פורמטים נפוצים, קבצי mkv sbs אשר מהווים את הפורמט הפופולרי ביותר אצל האנשים אשר רוצים להנות מתלת מימד. הפורמט השני מגיע באמצעות כותרי Blu-ray 3D MVC, כאשר הראשון הינו הרבה יותר פופולרי בשל Playback קל יותר ונפח קובץ קטן יותר.
איזה סוגי קבצים אתה מנגן?
תלת מימד קיים כיום בשני פורמטים נפוצים, קבצי mkv sbs אשר מהווים את הפורמט הפופולרי ביותר אצל האנשים אשר רוצים להנות מתלת מימד. הפורמט השני מגיע באמצעות כותרי Blu-ray 3D MVC, כאשר הראשון הינו הרבה יותר פופולרי בשל Playback קל יותר ונפח קובץ קטן יותר.
איזה סוגי קבצים אתה מנגן?
-
YonatanUzan
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אחרי שחקרתי קצת יותר בעניין החלטתי להשהות את רכישת הסטרימר עד שייצא מכשיר שמעניק פתרון שלם יותר (כזה שיאפשר הצגת תלת מימד מלא ביחד עם תרגום מקובץ חיצוני).
האם אוכל להציג בינתיים תכני תלת מימד לא מלאים עם תרגום מקובץ חיצוני באמצעות הxtremer sidewinder שיש ברשותי?
אגב ניסיתי למצוא מקום לרכוש את אוואטר בתלת מימד ולא ממש מצאתי...חנויות שפניתי אליהן טוענים שלא קיים דבר כזה (לא נשמע לי הגיוני). ובאמאזון מצאתי את הסרט ב180$ (!). מישהו מוכן לשפוך קצת אור על העניין? אני לא מצליח לחשוב על שום סיבה למה סרט איכותי ככל שיהיה צריך לעלות כמעט פי 10 מכל סרט אחר...
האם אוכל להציג בינתיים תכני תלת מימד לא מלאים עם תרגום מקובץ חיצוני באמצעות הxtremer sidewinder שיש ברשותי?
אגב ניסיתי למצוא מקום לרכוש את אוואטר בתלת מימד ולא ממש מצאתי...חנויות שפניתי אליהן טוענים שלא קיים דבר כזה (לא נשמע לי הגיוני). ובאמאזון מצאתי את הסרט ב180$ (!). מישהו מוכן לשפוך קצת אור על העניין? אני לא מצליח לחשוב על שום סיבה למה סרט איכותי ככל שיהיה צריך לעלות כמעט פי 10 מכל סרט אחר...