אנדרואיד טי וי
שלום לכולם,
קניתי אנדרואיד טי וי מסין ויש לי 2 בעיות איתו -
1. עברית- אני יכול לקרוא עברית אבל לא להזין אותיות בעברית. מה צריך להתקין בשביל עברית? כשאני נכנס להגדרות שפה יש שם רשימה ארוכה של שפות אבל עברית לא מופיעה.
2. השלט שקיבלתי הוא די מסורבל ובלי משטח מגע. האם יש אפליקציה לאנדרואיד שניתן לשלוט מהסמארטפון במכשיר? אולי דרך DLNA? ניסיתי כמה אפליקציות אבל אף אחת לא עבדה.
תודה
קניתי אנדרואיד טי וי מסין ויש לי 2 בעיות איתו -
1. עברית- אני יכול לקרוא עברית אבל לא להזין אותיות בעברית. מה צריך להתקין בשביל עברית? כשאני נכנס להגדרות שפה יש שם רשימה ארוכה של שפות אבל עברית לא מופיעה.
2. השלט שקיבלתי הוא די מסורבל ובלי משטח מגע. האם יש אפליקציה לאנדרואיד שניתן לשלוט מהסמארטפון במכשיר? אולי דרך DLNA? ניסיתי כמה אפליקציות אבל אף אחת לא עבדה.
תודה
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
קניתי ANDROID TV מסין = קנית מכשיר כלשהו שמריץ אנדרואיד ומתחבר לטלויזה, זה לא אותו דבר
1. להתקין מקלדת עם עברית
2. אפליקציה... אלא אם מישהו יצר תוכנה שתעבוד בBT לא חושב שיש לך הרבה מזל
1. להתקין מקלדת עם עברית
2. אפליקציה... אלא אם מישהו יצר תוכנה שתעבוד בBT לא חושב שיש לך הרבה מזל
קודם כל, תודה על התשובות.
1. המכשיר הוא עם אנדרואיד גרסה 2.3, בקישור המצורף יש את המפרט המלא של המכשיר, המפרט לא מעודכן כי שם הגרסה היא 2.2 חוץ מזה הכל שם מעודכן. ניסיתי להתקין מקלדת בעברית וזה לא עזר.
http://hopelanddigital.com/en/product.a ... arentid=65
2. היצרן הסיני הציע לי לקנות את השלט שבתמונה ב-20 דולר.
3. לא הבנתי מה ההבדל בין מכשיר שמריץ אנדרואיד ומתחבר לטלוויזיה לבין אנדרואיד טי וי. אשמח להסבר. לי זה נשמע אותו הדבר.
תודה על העזרה
1. המכשיר הוא עם אנדרואיד גרסה 2.3, בקישור המצורף יש את המפרט המלא של המכשיר, המפרט לא מעודכן כי שם הגרסה היא 2.2 חוץ מזה הכל שם מעודכן. ניסיתי להתקין מקלדת בעברית וזה לא עזר.
http://hopelanddigital.com/en/product.a ... arentid=65
2. היצרן הסיני הציע לי לקנות את השלט שבתמונה ב-20 דולר.
3. לא הבנתי מה ההבדל בין מכשיר שמריץ אנדרואיד ומתחבר לטלוויזיה לבין אנדרואיד טי וי. אשמח להסבר. לי זה נשמע אותו הדבר.
תודה על העזרה
כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, התקנתי מקלדות בעברית וזה לא ממש עזר
וזה בגלל שהשפה לא מותקנת במכשיר לדעתי.
המקלדת האלחוטית באמת מגניבה, אבל כל עוד אני לא יכול לכתוב בעברית, אין בזה יותר מדי טעם.
יש אפליקציה שנקראת google tv שמיועדת למכשירים כמו זה שקניתי, אבל היא לא עובדת לי.
וזה בגלל שהשפה לא מותקנת במכשיר לדעתי.
המקלדת האלחוטית באמת מגניבה, אבל כל עוד אני לא יכול לכתוב בעברית, אין בזה יותר מדי טעם.
יש אפליקציה שנקראת google tv שמיועדת למכשירים כמו זה שקניתי, אבל היא לא עובדת לי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אז איך אני יודע מה הגרסה שיש לי במכשיר ואם היא באמת כמו זו שיש בסמארטפון או קצת יותר מוגבלת?
למשל, אם אקנה את השלט/מקלדת שבתמונה, אני אפילו לא בטוח שיופיע לי סמן על המסך כדי שאוכל להשתמש במשטח המגע.
כאמור, האפליקציה של גוגל טי וי אפילו לא עובדת.
האם ניתן לדעתכם, להתקין גרסה של אנדרואיד שתתמוך בכל הנ"ל? אצל טכנאי למשל?
למשל, אם אקנה את השלט/מקלדת שבתמונה, אני אפילו לא בטוח שיופיע לי סמן על המסך כדי שאוכל להשתמש במשטח המגע.
כאמור, האפליקציה של גוגל טי וי אפילו לא עובדת.
האם ניתן לדעתכם, להתקין גרסה של אנדרואיד שתתמוך בכל הנ"ל? אצל טכנאי למשל?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה על התשובות.
אני אנסה ליצור קשר עם החברה שמכרה לי את המכשיר לגבי השימושיות הבעייתית שלו.
כששאלתי אותם לגבי שליטה מהסמארטפון הם ענו לי שאפשר לנסות דרך אפליקציות של DLNA אבל הם לא דיברו על משהו ספציפי.
אזהרה לכולם, להיזהר מהסינים.
המכשיר היה אמור לתמוך בוי-פי והוא לא תומך, קניתי לו חיבור USB-WIFI וכמו כן, הוא היה אמור לתמוך ביציאת RCA שקיימת בו, אבל היא לא עובדת.
חוץ מזה, המכשיר עובד בצורה חלקה. ברגע שחיברתי את האינטרנט ודרך HDMI, עכשיו אני צריך להתגבר על עניין השלט והעברית.
בכל אופן, המכשיר עלה 80 דולר.
באתרים סינים כמו כמו דיל אקסטרים ועלי באבא ניתן למצוא מכשירים דומים במחירים שבין 80 ל-140 דולר.
אני אנסה ליצור קשר עם החברה שמכרה לי את המכשיר לגבי השימושיות הבעייתית שלו.
כששאלתי אותם לגבי שליטה מהסמארטפון הם ענו לי שאפשר לנסות דרך אפליקציות של DLNA אבל הם לא דיברו על משהו ספציפי.
אזהרה לכולם, להיזהר מהסינים.
המכשיר היה אמור לתמוך בוי-פי והוא לא תומך, קניתי לו חיבור USB-WIFI וכמו כן, הוא היה אמור לתמוך ביציאת RCA שקיימת בו, אבל היא לא עובדת.
חוץ מזה, המכשיר עובד בצורה חלקה. ברגע שחיברתי את האינטרנט ודרך HDMI, עכשיו אני צריך להתגבר על עניין השלט והעברית.
בכל אופן, המכשיר עלה 80 דולר.
באתרים סינים כמו כמו דיל אקסטרים ועלי באבא ניתן למצוא מכשירים דומים במחירים שבין 80 ל-140 דולר.
זה בגלל מסיבות אבטחה, צריך לאפשר את המקלדת בשביל לעבוד איתה.Finkel5 כתב:התקנתי 2 מקלדות בעברית, קובץ תמיכה לעברית באנדרואיד וכשבאתי לבחור את המקלדות האלה, הן לא הופיעו ברשימה.
כשנכנסתי לרשימת האפליקציות שלי כדי לראות את ההתקנה שלהן, הופיע לי רק update מצד ימין ובלי open שתמיד מופיע בצד שמאל....
כנס להגדרות הקלט והשפה ותאפשר את המקלדות.
קובי
התקנתי עוד שש מקלדות שונות ועכשיו ובשתיים מהן הצלחתי ויש לי אפשרות להקליד אותיות בעברית.
הבעיה היא שהשלט שלי הוא רק עם חצים כמו בתמונה ובמקלדת המובנית שהיא באנגלית ובסינית, כשאני לוחץ על החצים למטה אני מגיע למקלדת הוירטואלית שנפתחת ואני יכול לכתוב מה שאני רוצה.
כאשר אני מנסה לרדת עם החצים למקלדות החדשות שהתקנתי, זה בלתי אפשרי ואז אני לא מצליח למעשה להקליד בעברית.
שאלה נוספת - אם מישהו מכיר - כשאני נכנס לחשבון שלי במרקט ומתקין אפליקציה, יש לי 2 אפשרויות, את הסמארטפון ואת האנדרואיד טי וי. שמוגדר כ MBX MBX DVBT reference board (c03ref
כשאני מחפש בגוגל את השם הזה, אני מגיע לפורום שבו מישהו אומר שהוא קנה מכשיר דומה והתקין לו קובץ התקנה מסוים של עדכון חומרה. אני לא בטוח אם להתקין את הקובץ או לא.
הנה קישור לאותו פורום
http://forums.whirlpool.net.au/archive/1830917
אני אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שמכיר את הנושא
הבעיה היא שהשלט שלי הוא רק עם חצים כמו בתמונה ובמקלדת המובנית שהיא באנגלית ובסינית, כשאני לוחץ על החצים למטה אני מגיע למקלדת הוירטואלית שנפתחת ואני יכול לכתוב מה שאני רוצה.
כאשר אני מנסה לרדת עם החצים למקלדות החדשות שהתקנתי, זה בלתי אפשרי ואז אני לא מצליח למעשה להקליד בעברית.
שאלה נוספת - אם מישהו מכיר - כשאני נכנס לחשבון שלי במרקט ומתקין אפליקציה, יש לי 2 אפשרויות, את הסמארטפון ואת האנדרואיד טי וי. שמוגדר כ MBX MBX DVBT reference board (c03ref
כשאני מחפש בגוגל את השם הזה, אני מגיע לפורום שבו מישהו אומר שהוא קנה מכשיר דומה והתקין לו קובץ התקנה מסוים של עדכון חומרה. אני לא בטוח אם להתקין את הקובץ או לא.
הנה קישור לאותו פורום
http://forums.whirlpool.net.au/archive/1830917
אני אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שמכיר את הנושא