אחרי שהפך משחקן איכותי לכוכב אקשן ועשה שמות בקופות ברחבי העולם, ליאם ניסן חוזר למסכי הקולנוע והפעם הוא נלחם עם זאבים באלסקה במותחן אקשן/אימה חדש בשם "שטח פראי". אז האם כדאי ללכת לראות או שכדאי לחכות לטלוויזיה....
לא ראיתי את הסרט, אבל ראיתי שצצו המון ביקורות (וקראתי את חלקן) על העיניין שהסרט דימיוני לחלוטין באיך שתוארה התנהגות הזאבים. כלומר, לא יכול להיות מה שמתואר בסרט ואפילו לא יכול להיות דומה.
סרט זה סרט, וברור שגם סרטים שאינם סרטי פנטזיה לוקים במתיחה של מה שאפשרי כדי ליצור משהו מעניין גם אם בלתי אפשרי, אבל לפי מה שקראתי, ובעיקר לפי כמות הביקורות בנושא, פה הם פשוט עברו פה איזה סף, בהינתן שזה לא מוצג כפנטזיה.
תודה על הסקירה הנהדרת!
סרט מצויין,למרות שלעומת שני האחרונים של ניסן מבחינתי ,קרי "חטופה" ו"unknown" (לא זוכר איך תרגמו בעברית), הסרט חלש באין ספור רמות מהם.
האם ראית את הסרט בקולנוע, או בבית?
והדבר החשוב ביותר הוא , האם השקעת את 8 הדקות של הקרדיטים בחושך ?
ראיתי את הסרט סוף סוף.
מה אני אגיד, אכזבה גדולה.
סרט פשוט משעמם.
איתמר, כתבת בביקורת שזה סרט אקשן ולכך ציפיתי. אני לא יודע איך אתה מגדיר סרט אקשן, אבל זה פחות או יותר הפוך מכך. בסרט אקשן יש הרבה.... נו, אקשן.
הסרט הזה הוא דרמה מתפלספת, אך גרועה.
זה מאוד מזכיר מבחינת הנושא והעלילה את Deliverance ("גברים במלכודת") הישן, רק שההוא היה סרט מעולה.
את עיניין הזאבים לא הבנתי בכלל. אני מניח שהכניסו אותם כסמל למשהו, אך לא ברור. לא באמת צריך אותם לסיפור, וכמו שציינתי בהודעה הקודמת, זה הופך את זה לפנטזיה רק שזה לא סרט פנטזיה.
למי שעוד לא ראה, אני מציע לפסוח, ולראות את Deliverance בן ה40 שנה, במקום.