הגדרת הוטבוקס כמודם בלבד (כבר דיברתי עם שירות הלקוחות שלהם)
-
odedia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 471
היי.
אני רוצה להגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד, ולא כראוטר. יש לי Airport Extreme של אפל ואני מעוניין שהוא ינהל את הרשת.
דיברתי עם שירות הלקוחות של הוט (98 דקות על הקו, אחרי טרטורים בין תמיכה טכנית לשירות לקוחות 4 פעמים!), והם מתעקשים שאצלם כבר מוגדר שההוטבוקס הוא מודם ולא ראוטר. אבל אם זה היה נכון, לא הייתי אמור בכלל להצליח להתחבר לכתובת ה-IP של הניהול, נכון? אני עדיין מצליח להיכנס את 192.168.1.1.
יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת?
אני רוצה להגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד, ולא כראוטר. יש לי Airport Extreme של אפל ואני מעוניין שהוא ינהל את הרשת.
דיברתי עם שירות הלקוחות של הוט (98 דקות על הקו, אחרי טרטורים בין תמיכה טכנית לשירות לקוחות 4 פעמים!), והם מתעקשים שאצלם כבר מוגדר שההוטבוקס הוא מודם ולא ראוטר. אבל אם זה היה נכון, לא הייתי אמור בכלל להצליח להתחבר לכתובת ה-IP של הניהול, נכון? אני עדיין מצליח להיכנס את 192.168.1.1.
יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת?
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
כשהוטבוקס מוגדר כמודם עדיין אפשר להכנס לדף ההגדרות שלו ,רק שלא תיראה שם שום הגדרות ..רק נתונים של הקו .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
odedia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 471
זה בהחלט לא מה שאני רואה. אני רואה את כל ההגדרות, כולל אפשרות ליצירת רשת אלחוטית, הגדרת DHCP, שינוי החיבור ל-L2TP, Port Forwarding וכו'.
למה יש להם נציגים כל כך חסרי הבנה... זה פשוט מתסכל!
שאלה למי שכבר יש לו מוגדר כמודם - בראוטר שלכם, פשוט הגדרתם את החיבור לאינטרנט כסטטי או כ-DHCP? כרגע כדי שהאינטרנט יעבוד אני מגדיר בראוטר שלי שהוא יתחבר לאינטרנט בחיבור סטטי אל 192.168.1.1...
שאלה למי שכבר יש לו מוגדר כמודם - בראוטר שלכם, פשוט הגדרתם את החיבור לאינטרנט כסטטי או כ-DHCP? כרגע כדי שהאינטרנט יעבוד אני מגדיר בראוטר שלי שהוא יתחבר לאינטרנט בחיבור סטטי אל 192.168.1.1...
- nerya40
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
תנסה לעשות לו ריסטרט.
- guycomp
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 204
- שם מלא: גיא
סתם שאלה, מז"א מוגדר רק כמודם?
ז"א שהוא מתחבר רגיל?
מה ההבדל בין החיבור שיש לי עכשיו אני מתחבר עם חיבור DHCP מקבל IP כמו מודם רגיל, ומתחבר עם חייגן, אם אני אגדיר אותו כמודם בלבד אני אקבל את אותו אפקט או שי שוני?
ז"א שהוא מתחבר רגיל?
מה ההבדל בין החיבור שיש לי עכשיו אני מתחבר עם חיבור DHCP מקבל IP כמו מודם רגיל, ומתחבר עם חייגן, אם אני אגדיר אותו כמודם בלבד אני אקבל את אותו אפקט או שי שוני?
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
- thecommander
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
שבת שלום.
אני משתמש באייפורט אקסטרים.
אינך יכול לגשת לממשק הניהול דרך הדפדפן.
יש תוכנה airport utility, דרכו אתה מנהל את הראוטר.
אני משתמש באייפורט אקסטרים.
אינך יכול לגשת לממשק הניהול דרך הדפדפן.
יש תוכנה airport utility, דרכו אתה מנהל את הראוטר.
- barman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
תחת Basic, אתה תראה את התפריט הבא:odedia כתב:זה בהחלט לא מה שאני רואה. אני רואה את כל ההגדרות, כולל אפשרות ליצירת רשת אלחוטית, הגדרת DHCP, שינוי החיבור ל-L2TP, Port Forwarding וכו'.
שאלה למי שכבר יש לו מוגדר כמודם - בראוטר שלכם, פשוט הגדרתם את החיבור לאינטרנט כסטטי או כ-DHCP? כרגע כדי שהאינטרנט יעבוד אני מגדיר בראוטר שלי שהוא יתחבר לאינטרנט בחיבור סטטי אל 192.168.1.1......

תשים לב שאתה על DHCP, ואז אתה ללא חייגן בהוטבוקס.
- liav5000
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
אפשר בקלות לכבות את אופציית האלחוטי דרך ההגדרות...
לא צריך בשביל זה לפנות להוט...
אני עשיתי את זה לבד כך:
כניסה ל- 192.168.1.1
לשונית Wireless
באופצייה הראשונה לשנות את ה Wirelee ל- Disable
ככה, במקרה ויש תקלה בראוטר שלך, תמיד תוכל להפעיל את האופצייה האלחוטית בהוטבוקס בלי צורך להמתין שעות על הקו
אני עשיתי את זה לבד כך:
כניסה ל- 192.168.1.1
לשונית Wireless
ככה, במקרה ויש תקלה בראוטר שלך, תמיד תוכל להפעיל את האופצייה האלחוטית בהוטבוקס בלי צורך להמתין שעות על הקו
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- FIRE_WIRE
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
נראה פשוט מידי...liav5000 כתב:אפשר בקלות לכבות את אופציית האלחוטי דרך ההגדרות...
אני עשיתי את זה לבד כך:
כניסה ל- 192.168.1.1
לשונית Wireless
ככה, במקרה ויש תקלה בראוטר שלך, תמיד תוכל להפעיל את האופצייה האלחוטית בהוטבוקס בלי צורך להמתין שעות על הקו...
אין צורך בשינוי הגדרה בצד של הוט?
And the meek shall inherit the earth
...
...
- harari
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
liav5000
אופציית האלחוט לא קשורה לראוטר, פשוט נטרלת את הAP שלו, הוא עדיין ראוטר. את זה רק HOT יכולים לבטל.
אופציית האלחוט לא קשורה לראוטר, פשוט נטרלת את הAP שלו, הוא עדיין ראוטר. את זה רק HOT יכולים לבטל.
- FIRE_WIRE
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
זה כל הסיפור להפוך את המכשיר למודם בלבד?נראה פשוט מידי...liav5000 כתב:אפשר בקלות לכבות את אופציית האלחוטי דרך ההגדרות...
אני עשיתי את זה לבד כך:
כניסה ל- 192.168.1.1
לשונית Wireless
ככה, במקרה ויש תקלה בראוטר שלך, תמיד תוכל להפעיל את האופצייה האלחוטית בהוטבוקס בלי צורך להמתין שעות על הקו...
אין צורך בשינוי הגדרה בצד של הוט?
And the meek shall inherit the earth
...
...
- cobraf
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 764
בשביל להפוך למודם לבלבד יש צורך בהוט, אין אופציה להפוך ל BRIDGE בממשק המשתמש אלא רק בממשק של הוט
- erezcap
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 395
אפשר פשוט ללחוץ על הכפתור הימני 7 שניות והרטואר מתכבה ולהפך ללחוץ על הכפתור 7 שניות והראוטר נדלק.
- harari
-
- חבר מביא חבר

erezcap כתב:אפשר פשוט ללחוץ על הכפתור הימני 7 שניות והרטואר מתכבה ולהפך ללחוץ על הכפתור 7 שניות והראוטר נדלק....
בדיוק כמו שאמרתי קודם, כיבויי הרשת האלחוטית לא מכבה את הראוטר. המכשיר נשאר ראוטר ללא רשת אלחוטית.
לפונקציית הרשת אלחוטית אין קשר לראוטר, בשביל לכבות את הראוטר צריך להתקשר לHOT - אין לך הרשאה לעשות את זה.
- erezcap
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 395
אני לא ניסתי את כל מה שאתם אומרים,כי אצלי ה HOTBOX עובד רגיל.harari כתב:erezcap כתב:אפשר פשוט ללחוץ על הכפתור הימני 7 שניות והרטואר מתכבה ולהפך ללחוץ על הכפתור 7 שניות והראוטר נדלק....![]()
![]()
בדיוק כמו שאמרתי קודם, כיבויי הרשת האלחוטית לא מכבה את הראוטר. המכשיר נשאר ראוטר ללא רשת אלחוטית.
לפונקציית הרשת אלחוטית אין קשר לראוטר, בשביל לכבות את הראוטר צריך להתקשר לHOT - אין לך הרשאה לעשות את זה....
- harari
-
- חבר מביא חבר

אז למה סתם להטעות ?!
אם לא ניסית בעצמך ואתה לא בטוח במה שאתה כותב, אל תכתוב שטויות.
no offence
אם לא ניסית בעצמך ואתה לא בטוח במה שאתה כותב, אל תכתוב שטויות.
no offence
- barman
-
- חבר פעיל במיוחד

טוב, אני מבולבל בעצמי כי חשבתי שההוטבוקס שלי מוגדר כמודם בלבד. זה היה ככה כשהייתי על 30Mbps. כנראה כשעברתי ל- 100Mbps הם איפסו את ההגדרות ועברתי למצב של ראוטר, למרות שהחיבור האלחוטי שלו כבוי ואני משתמש בראוטר משלי. זה חמור מאוד... הייתי קורא לזה אפילו רשלנות. מי יודע כמה אנשים לא שמו לב. זה ידוע שמצב ראוטר של ההוטבוקס פוגע בחיבור. יכול להיות שכל השבוע פשוט נלחמתי בשגעונות של ההוטבוקס בלי לשים לב בכלל.IamEzio כתב:כשהוטבוקס מוגדר כמודם עדיין אפשר להכנס לדף ההגדרות שלו ,רק שלא תיראה שם שום הגדרות ..רק נתונים של הקו ....
תוכל להכניס לכאן תמונת מסך של ההוטבוקס שלך?
- stompy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
יש אפשרות כזו בהוט להפוך את הראוטר למצב bridge שזה מגשר רק כמודם ואין גישה אליו יותר (אין שום גישה וזה שונה מלשנות את ההגדרה)
ההגדרות שלך אצלהם זה עובד שונה מתשתית בזק שונה מאוד זה כבלים .
זה פיתרון טוב למי שיש חבילת גיימר במהירות 12מגה בבזק בנלאומי בשילוב כל תשתית .
מעל 12 זה מאבד את התעדוף אין להם אפשרות לתת לך חייגן יציב עם גיימר ב30 מגה
יש אפשרות לחייגן עם הוטבוקס פעיל וזה יעבוד לך מהנסיון שלי.(ללא ניתוקים) אבל לא שווה
אני פשוט התקדמתי למבצע של ה100 במקום כל החפירות האלה והכל הסתדר לי.
בשביל ירידה של פינג לא משמעותית לא שווה הגיימר או כל השטויות האלה .
ההגדרות שלך אצלהם זה עובד שונה מתשתית בזק שונה מאוד זה כבלים .
זה פיתרון טוב למי שיש חבילת גיימר במהירות 12מגה בבזק בנלאומי בשילוב כל תשתית .
מעל 12 זה מאבד את התעדוף אין להם אפשרות לתת לך חייגן יציב עם גיימר ב30 מגה
יש אפשרות לחייגן עם הוטבוקס פעיל וזה יעבוד לך מהנסיון שלי.(ללא ניתוקים) אבל לא שווה
בשביל ירידה של פינג לא משמעותית לא שווה הגיימר או כל השטויות האלה .
- barman
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה, זה מה שהיה לי ב- 30Mbps. כששאלתי את הטכנאי למה אני רואה את ההוטבוקס ברשת כשביקשתי במפורש להשאיר אותו במצב מודם, אז הוא אמר לי שזה לא משנה וגם במצב מודם אפשר לראות את ההוטבוקס. איזה אידיוט...stompy כתב: יש אפשרות כזו בהוט להפוך את הראוטר למצב bridge שזה מגשר רק כמודם ואין גישה אליו יותר (אין שום גישה וזה שונה מלשנות את ההגדרה)
ההגדרות שלך אצלהם זה עובד שונה מתשתית בזק שונה מאוד זה כבלים ....
לא הבנתי מה הקשר לתעדוף. היה לי חיבור 30Mbps עם בזב"ל + גיימר + חייגן (בלית ברירה) יחד עם ההוטבוקס כמודם בלבד, וקיבלתי את מלוא המהירות.stompy כתב: זה פיתרון טוב למי שיש חבילת גיימר במהירות 12מגה בבזק בנלאומי בשילוב כל תשתית .
מעל 12 זה מאבד את התעדוף אין להם אפשרות לתת לך חייגן יציב עם גיימר ב30 מגה...
אם היה אפשר לבצע תעדוף עם גיימר במצב ללא חייגן, הייתי נשאר עם בזב"ל. כשהם ללא גיימר החיבור שלהם גרוע יותר, ואז להוטנט יש יתרון.stompy כתב: יש אפשרות לחייגן עם הוטבוקס פעיל וזה יעבוד לך מהנסיון שלי.(ללא ניתוקים) אבל לא שווה
בשביל ירידה של פינג לא משמעותית לא שווה הגיימר או כל השטויות האלה ....
בכל מקרה, אני מבין שהמטומטמים מהוט החזירו את ההוטבוקס אצלי למצב ראוטר כשעברתי ל- 100Mbps וזה מבלי ליידע אותי, אז אני שוב אצטרך להתקשר להוט על הבוקר ולבקש שישנו את זה. אני לא מאמין כמה זמן אני שורף על השטויות של הוט.
תודה.
- stompy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
פינגים חשוב למי שמשחק במשחקי רשת כמוני לפחות
כרגע עם שילוב תשתית 100 + ספק הוטבוקס ללא חייגן אני מקבל את כל ה100
אם תתחבר עם חייגן קשה לי להאמין שתעבור את ה50
חייגן זה ישן טכנולוגייה שלא קיימת כמעט בחול
נטשו אותה עם בייחד עם המודם 56K
במיוחד איפה שהאינטרנט מתקדם
שאלתי קצת אנשים שיש להם חיבורים שלנו עוד שנות אור לא יהיו
הם לא יודעים מזה חייגן אפילו חחח
ודרך אגב אמרת 30Mbps עם בזב"ל + גיימר + חייגן - אין מצב שקבלת תגיימר אין מצב! אני הייתי שם כבר
מעל 12 מגה הגיימר לא מתעדף אותך נכון
אני בדקתי עם כמה ספקים.
כרגע עם שילוב תשתית 100 + ספק הוטבוקס ללא חייגן אני מקבל את כל ה100
אם תתחבר עם חייגן קשה לי להאמין שתעבור את ה50
חייגן זה ישן טכנולוגייה שלא קיימת כמעט בחול
נטשו אותה עם בייחד עם המודם 56K
במיוחד איפה שהאינטרנט מתקדם
שאלתי קצת אנשים שיש להם חיבורים שלנו עוד שנות אור לא יהיו
הם לא יודעים מזה חייגן אפילו חחח
ודרך אגב אמרת 30Mbps עם בזב"ל + גיימר + חייגן - אין מצב שקבלת תגיימר אין מצב! אני הייתי שם כבר
מעל 12 מגה הגיימר לא מתעדף אותך נכון
אני בדקתי עם כמה ספקים.