*** אזהרה - מעבדות ארפל אלקטרוניקה***
הי ,
מצאתי לנכון להזהיר את חברי הפורום ומי שיכול, בבקשה שיעביר הלאה.
לפני כשנה רכשתי PS3 מחנות My Digitals בפ"ת, עם HD 320GB. לפני כחודשיים נתקלתי בבעיה בה התפריט לא עלה ונדמה לי שאפילו הבחנתי ב ylod. בכולופן, מסרתי את המכשיר לתיקון בחנות במסגרת האחריות ולא ידעתי איזה תיבת פנדורה פתחתי..
לפני שקניתי את המכשיר עשיתי סקר מקיף לגבי מחיר ושירות, והחלטתי לקנות משם הודות למחיר טוב ושירות ישפראר.
בדיעבד הסתבר שהשירות הוא לא של ישפאר אלא של ארפל אלקטרוניקה. איזו מפלה!!!
לאחר יחס מחפיר מצד בעלי החנות והתחמקויות רבות (אפילו שלח אותי להתמודד מול ישפאר, שזה ניחא אבל מסתבר שישפאר לא שמעו על המכשיר בכלל - לא מכירים את הסיריאל), וכ-3 שבועות לאחר מכן, קיבלתי את המכשיר חזרה.
כשנכנסתי ל system config. הסתבר לי שהדיסק הוחלף ל- 60 (!!!) ג'יגה !
מיד הרמתי טל' לבעל החנות אך זה לא עניין אותו כהוא זה והחלטתי שאני לא שותק על זה. כמובן שכאן התחילה מסכת תירוצים מקוריים (עשו לי טובה כמובן כדי שלא אשלם, הדיסק היה פגום ולכן חילקו אותו למחיצות, מה שבסוך התברר כשקר גס ועכיד הדמיון הטובה עליהם..).
פניתי למעבדה ישירות והשירות היה מזעזע!!! חודש שלם של ייסורים ואינספור שיחות טלפון, בהן המנהל אפילו לא רצה לענות לי, בזמן שאני שומע אותו ברקע "מה הוא מבלבל ת'מוח"..
כל פעם תירוץ אחר, פעם הדיסק ברכב, פעם אצל הטכנאי, פעם אצל המחסנאי וכו' וכו'.
בקיצור, אחרי איומים ונסיעה למעבדה שלהם קיבלתי את המכשיר ,מיותר לציין שללא התנצלות אפילו!
מכאן נשבעתי שאפיץ את זה בכל דרך שאוכל, ואני בדרך לנסח מכתב למועצה לצרכנות ולמגזין ממון.
אז הנה, על מנת שאף אחד אחר לא יעבור את מה שאני עברתי, החלטתי ליידע אתכם.
מי שקונה מכשיר שייזהר ויבדוק טוב טוב אם השירות הוא של ארפל. אם כן, אל תקנו !!!
תודה ואשמח אם תוכלו להפיצ את זה. הגיע הזמן שמי שנותן "שירות" כזה ייפגע במקום הכי כואב.
יניב
מצאתי לנכון להזהיר את חברי הפורום ומי שיכול, בבקשה שיעביר הלאה.
לפני כשנה רכשתי PS3 מחנות My Digitals בפ"ת, עם HD 320GB. לפני כחודשיים נתקלתי בבעיה בה התפריט לא עלה ונדמה לי שאפילו הבחנתי ב ylod. בכולופן, מסרתי את המכשיר לתיקון בחנות במסגרת האחריות ולא ידעתי איזה תיבת פנדורה פתחתי..
לפני שקניתי את המכשיר עשיתי סקר מקיף לגבי מחיר ושירות, והחלטתי לקנות משם הודות למחיר טוב ושירות ישפראר.
בדיעבד הסתבר שהשירות הוא לא של ישפאר אלא של ארפל אלקטרוניקה. איזו מפלה!!!
לאחר יחס מחפיר מצד בעלי החנות והתחמקויות רבות (אפילו שלח אותי להתמודד מול ישפאר, שזה ניחא אבל מסתבר שישפאר לא שמעו על המכשיר בכלל - לא מכירים את הסיריאל), וכ-3 שבועות לאחר מכן, קיבלתי את המכשיר חזרה.
כשנכנסתי ל system config. הסתבר לי שהדיסק הוחלף ל- 60 (!!!) ג'יגה !
מיד הרמתי טל' לבעל החנות אך זה לא עניין אותו כהוא זה והחלטתי שאני לא שותק על זה. כמובן שכאן התחילה מסכת תירוצים מקוריים (עשו לי טובה כמובן כדי שלא אשלם, הדיסק היה פגום ולכן חילקו אותו למחיצות, מה שבסוך התברר כשקר גס ועכיד הדמיון הטובה עליהם..).
פניתי למעבדה ישירות והשירות היה מזעזע!!! חודש שלם של ייסורים ואינספור שיחות טלפון, בהן המנהל אפילו לא רצה לענות לי, בזמן שאני שומע אותו ברקע "מה הוא מבלבל ת'מוח"..
כל פעם תירוץ אחר, פעם הדיסק ברכב, פעם אצל הטכנאי, פעם אצל המחסנאי וכו' וכו'.
בקיצור, אחרי איומים ונסיעה למעבדה שלהם קיבלתי את המכשיר ,מיותר לציין שללא התנצלות אפילו!
מכאן נשבעתי שאפיץ את זה בכל דרך שאוכל, ואני בדרך לנסח מכתב למועצה לצרכנות ולמגזין ממון.
אז הנה, על מנת שאף אחד אחר לא יעבור את מה שאני עברתי, החלטתי ליידע אתכם.
מי שקונה מכשיר שייזהר ויבדוק טוב טוב אם השירות הוא של ארפל. אם כן, אל תקנו !!!
תודה ואשמח אם תוכלו להפיצ את זה. הגיע הזמן שמי שנותן "שירות" כזה ייפגע במקום הכי כואב.
יניב
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תודה על הפרסום.. 
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
- נתן תודות: 212 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
טוב לדעת 
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
- נתן תודות: 212 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
גם החברה של אנג'ויסטיק ברשל"צ נותנים שרות טוב.מנסיון של כמה פעמים(קנייה,שידרוגים וכו...)
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
תודה על העדכון
ד"א - אני לא הייתי מוותר וניגש לבית משפט לתביעות קטנות !
נוכלים כאלו מקומם לא איתנו ולא בשוק הישראלי !!!!
נוכלים כאלו מקומם לא איתנו ולא בשוק הישראלי !!!!
ברור שחשבתי על זה אבל האמת?? אני כבר די מותש.adirbooking כתב:תודה על העדכון![]()
נוכלים כאלו מקומם לא איתנו ולא בשוק הישראלי !!!!...
ניסיתי בככ הרבה דרכים, הפעלתי קשרים (הצלחתי אפילו להוציא מהפקידה שם את מס' הנייד האישי שלה והגעתי אליה בערב שישי בכדי לתת לה את המכשיר ולזרז את התהליך ). כל זה אחרי שהגעתי אליהם למעבדה ומסתבר שהם בכלל שינו כתובת ולא עדכנו את האתר..(ממש חתירה למצוינות..), ושומדבר לא עזר, פשוט כמשמעו.
מה שהדהים אותי זה איך בנאדם שורף את עצמו ככה בלי לחשוב על מה הוא יכול להפסיד. אגב, הבחור ברוב חוצפתו ביקש ממני שאסדר לו להכנס כספק בחברה בה אני עובד. (רמז : החברה הגדולה בארץ במונחי שווי שוק..)
עזות מצח וחוצפה ברמות שלא ראיתי ! אחכ הוא עוד שואל אותי בטל' אם אני לא סומך עליו.
נו, לא תתפוצץ..
אז מה היה לנו - יבוא מקבילי, לא המקורי של ישפאר תחת השם של ישפאר (שזה כבר עילה לתביעה), החלפת דיסק לנפח יותר קטן, "עבודה בעיניים" לכל אורך הדרך, אתר לא מעודכן (קורה), ניסיון השתרבבות בדרך יחסית דבילית להיות ספק של חברה...
קיצור, דרעאק. להתרחק.
קיצור, דרעאק. להתרחק.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר