אנדרואיד 5 או ווינדוס 8

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
Neter פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
שם מלא: neter
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #1 

אני חייב להודות: הורדתי את Windows 8 Consumer Preview והתקנתי אותו על מחשב ש XP רץ עליו צולע. וואוו. מיקרוסופט עשתה פה עבודה יסודית. מבלי להרחיב על זה יותר מידי (שווה שרשור מיוחד) אומר רק שהתחושה היתה של מערכת הפעלה מודרנית, חדשנית, אינטואיטיבית, זריזה וסה"כ מרשימה ביותר, וזאת התרשמות על מחשב נייח ישן מאוד. על טבלטים זה בטח מרשים עוד יותר.

כל זה גרם לי להסתכל בחמלה על מכשיר האנדרואיד ICS שלי שפתאום נראה לי מיושן. יצאתי לחפש האם אנרואיד 5 הצפוי בקיץ יוכל לתת פייט. בינתיים ישנם רק שמועות שמדברות על "איחוד" הChromOS ואנדרואיד. ז"א שמטמיעים את המערכת שלא הצליחה (שלא נאמר כשלה) בגירסה הבאה. לא ממש גרם לי להתרגש. גם ככה אני לא אוהב את כרום.
כמו כן השמועות מספרות על יצרני טבלטים שכבר חושבים על התקנת שתי מערכות הפעלה, אנדרואיד וווינדוס 8, זו לצד זו עם אפשרות החלפה ללא הפעלה מחדש (אני כבר מתחיל לחקור אם יהיה אפשר לעשות את זה על הפריים שלי).

בכל מקרה, אם גוגל לא תתעשת על עצמה ותתחיל לחשוב מחוץ לקופסא, היא הולכת לקבל מתחרה חזקה ביותר שתתן לה בראש!

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #2 

הבעיה של גוגל היא לא בממשק של ה-ICS עצמו שלדעתי נראה טוב מאוד, אלא בממשקי האפליקציות המשלימות שלהם.
המרקט חייב מתיחת פנים דחופה וכך גם הרבה אפליקציות שלהם כמו ה-GALLERY, MUSIC ועוד.
קובי

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”