נאמר לי שהשלב הבא בהוט הוא חבילה הורדה 120M העלאה 5M

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
erezcap פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 395
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

נחייה ונראה ....

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #2 

מי אמר לך ?

LexRio
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 469
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #3 

שיעשו 100 יציב בהתחלה

roee7777
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 809
נתן תודות: 75 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #4 

אם הם עושים את זה, אני מתנתק מבזק .

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #5 

roee7777 כתב:אם הם עושים את זה, אני מתנתק מבזק .
...
כן אהה... מישהו אמר לך כמה זה יעלה ? ואם זה יעלה 600 שקל, אתה גם תעזוב את בזק ?

lior19
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 243
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

ההורדה לא מעניינת אותי. העלאה פה מעניינת. 5 מגה העלאה? זה יהיה מהפך ראשוני ללקוחות הפרטיים..אני בטוח שאם זה יקרה - בזק יתחילו להעלות את מהירות העלאה שלהם, כי יתחילו לעזוב אותם בהדרגה.

אגב מי אמר לך את זה? נשמע לי לא הגיוני שיקפצו כבר להעלאה של 5MB.

Bonanja
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #7 

lior19 כתב:ההורדה לא מעניינת אותי. העלאה פה מעניינת. 5 מגה העלאה? זה יהיה מהפך ראשוני ללקוחות הפרטיים..אני בטוח שאם זה יקרה - בזק יתחילו להעלות את מהירות העלאה שלהם, כי יתחילו לעזוב אותם בהדרגה.

...
למה לא הגיוני? היום ב100 מגה אתה מקבל 2 מגה העלאה.

lior19
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

Bonanja כתב:
lior19 כתב:ההורדה לא מעניינת אותי. העלאה פה מעניינת. 5 מגה העלאה? זה יהיה מהפך ראשוני ללקוחות הפרטיים..אני בטוח שאם זה יקרה - בזק יתחילו להעלות את מהירות העלאה שלהם, כי יתחילו לעזוב אותם בהדרגה.

...
...
ויש הבדל עצום שמדובר מ-2 מגה העלאה, ל-5 מגה העלאה. ושוב, מדובר בהעלאה.

בקיצור, אם אין הוכחות אין לי מה להאמין שזה נכון. כך שהאשכול הזה הוא מיותר, כי פותח האשכול לא הביא אף הוכחה שתהיה חבילה כזאת בכלל.

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #9 

lior19 כתב:
Bonanja כתב:

...
...

בקיצור, אם אין הוכחות אין לי מה להאמין שזה נכון. כך שהאשכול הזה הוא מיותר, כי פותח האשכול לא הביא אף הוכחה שתהיה חבילה כזאת בכלל.
...
אין הוכחות, יש רמזים.
ב- http://speed.hot.net.il יש את הסקאלה הבאה (השתנתה לפני יומיים, אז היה רק עד 100Mbps):

תמונה

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #10 

כשהייתי קטן נאמר לי שעוד עשרים שנה לכולם יהיו מכוניות מעופפות.....;)
"על החתום...."

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #11 

לרוב המכוניות יש מד מהירות שנמתח הרבה יותר ממה שהאוטו באמת יכול להגיע אליו , זה אומר שמחר תקום והאוטו שלך יגיע לאותה המהירות ? לא זה לא .

וחוץ מזה אני לא רואה את ההגיון להשיק 120Mbps , כרגע יש להם 12,30 ו1000 כמובן ,אין שום סיבה להשיק מהירות של 120 , אם כבר אז אולי 150 והצעד ההגיוני ביותר יהיה 200Mbps ,וגם אז ..לא ניראה לי שהם יתנו אפלואד גבוהה מ4Mbps במקרה הטוב..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

IamEzio כתב:לרוב המכוניות יש מד מהירות שנמתח הרבה יותר ממה שהאוטו באמת יכול להגיע אליו , זה אומר שמחר תקום והאוטו שלך יגיע לאותה המהירות ? לא זה לא .

וחוץ מזה אני לא רואה את ההגיון להשיק 120Mbps , כרגע יש להם 12,30 ו1000 כמובן ,אין שום סיבה להשיק מהירות של 120 , אם כבר אז אולי 150 והצעד ההגיוני ביותר יהיה 200Mbps ,וגם אז ..לא ניראה לי שהם יתנו אפלואד גבוהה מ4Mbps במקרה הטוב..
...
תשמע, להשקיע בגרפיקה עולה כסף (אמנם זה לא כסף גדול במקרה הזה, אבל זה עולה כסף), מה גם שצריך "לכייל" את הסקאלה שתתן מחדש 100Mbps במקום הנכון במקום 120Mbps.

אני מסתכל על הוט עושה מהלך עסקי נטו ולא מבזבזת כספים סתם. אם היא הכניסה 120Mbps בסקאלה אז כנראה שיש לה את הרצון להוסיף את זה בעתיד הקרוב. זה היה ככה גם כששווקו את ה- UFI עד 100Mbps - אז (ועד היום) זה היה עד 100Mbps בסקאלה וחשבו שזה לא אמיתי/מציאותי.

אין סיבה לא לתת 120Mbps אחרי 100Mbps. זה תוספת של 2.5MB/sec בהורדה וזה משמעותי, עם סה"כ תיאורטי של 15MB/sec. זה גם הגיוני לא לתת את זה סתם כך עם תוספת העלאה קטנה אלא עם תוספת משמעותית (במקום סתם להקפיץ את מהירות ההורדה בעוד 50Mbps), והם לא ירצו להתחיל עם קפיצות של 50Mbps כי באמצע הם ירצו להכניס עוד טווחים של העלאה והורדה, לכן כל הסיפור הזה דווקא מסתדר (למרות שאין לנו שום הוכחה שזה יקרה, ואני אשמח שפותח השרשור יספר מה המקור שלו בגדול). יכול להיות שהם שומרים את זה כאופציה לחובבי ההעלאה. השאלה היא כמה זה יעלה.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #13 

עד עכשיו זה עבד ככה שככל שהמהירות גדולה יותר הקפיצות גדולות יותר ,בבזק אחרי 20 יש 30 ,ואז 50 ואז יש את הTOP100 ,אם הם באמת ישיקו חבילה של 120 , אז מה שהם יהיו צריכים לעשות זה לבטל את החבילה של ה100 ,ולהשיק חבילה של 60 ואז את ה120 ,ואז יהיה 12,30,60 ולבסוף 120 ,אבל כרגע להציע 12,30,100 ואז גם בלי שום קשר חבילה של 120 ניראה פשוט לא הגיוני כשמסתכלים על החבילות האיטיות יותר ,חוץ מזה גם לא מאמין שיהיה קפיצה כל כך גבוהה באפלואד , אם מהירות ההורדה קופצת ב20% ,אז סביר שגם מהירות העלאה תקפוץ בלפחות 20% , אבל אפלואד גבוהה פי 2.5 כאשר מהירות ההורדה גודלת ב20% נראת פשוט כמו צעד שלא סביר שהם יעשו כרגע .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #14 

אני מבין את ההיגיון כצעד פרסומי - להוט תהיה חבילה מהירה יותר מלבזק (אפילו שבבזק כנראה שלא תקבל 100 מגה בזמן שבהוט כן, עדיין לבזק "יש" 100 מגה).
לגבי הקפיצה באפלאוד, זה יהיה מאוד מעניין לראות קפיצה של פי 2.5. אם זה באמת יקרה ובאזור שלי זה יהיה אפשרי, בזק יכולה להגיד לי ביי. את הקצב הורדה אני לא כל כך צריך אבל את האפלאוד בפרוש כן.

lior19
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

barman כתב:
lior19 כתב:
Bonanja כתב:

...
...

...
אין הוכחות, יש רמזים.
ב- http://speed.hot.net.il יש את הסקאלה הבאה (השתנתה לפני יומיים, אז היה רק עד 100Mbps):

תמונה
...
וזה מוכיח ש? בוא נגיד שתהיה חבילה של 120 מגה, אבל איפה הרמז ולו הקטן ביותר שתהיה מהירות העלאה של 5MB?

matanhh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #16 

יש לי פיתרון לכל מי שלא מקבל 100 מגה:גם אצלי לא קיבלתי מאה מגה אלא 60 מגה בערך.ניתקתי ת hot box ואחרי דקה הפעלתי אותו מחדש ואז אחרי 2 דקות שחזר האינטרנ קיבלתי ת 100 מגה חזרה אפילו 103 מגה בבדיקה בהוט באתר בדיקות שלהם.תעשו ככה ותקבלו ת 100 מגה שלכם לא יודע כמה זמן זה יחזיק אבל זה הפיתרון הכי טוב שיש!
מקווה שעזרתי לכם!

barman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

lior19 כתב: וזה מוכיח ש? בוא נגיד שתהיה חבילה של 120 מגה, אבל איפה הרמז ולו הקטן ביותר שתהיה מהירות העלאה של 5MB?
...
אמרתי שזה לא מוכיח כלום :) זה נותן רמז. כאמור, אין לי מושג מה המקור של פותח השרשור, אבל זה נראה לי הגיוני.
ולגבי ההעלאה - הם משתמשים באותה סקאלה להציג העלאה והורדה, אתה יודע :) בכל מקרה, אני כיוונתי את הרמז שלי יותר לגבי ה- 120Mbps הורדה. לגבי ההעלאה אין לי מושג.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”