מחסני תאורה, מומלץ להתרחק!
לפני שנתיים קניתי גוף תאורה ממחסני תאורה למטבח, הם המליצו על הדגם, שמגיע עם שתי נורות פלורסנט T5 באורך של 1.5 מטר, הגוף והמנורות עלו 500 ש"ח, וזה כולל 3 שנות אחריות, לפני שבועיים שתי המנורות הפסיקו לעבוד, הם נדלקות שניה ונכבות, הלכתי למחסני תאורה והסברתי להם מה הבעיה בשביל לדעת אם זה הגוף או המנורות, אמרו לי שזה הגוף, ושיש לי עדיין אחריות לעוד כמעט שנה, אז הלכתי הביתה לפרק את הגוף תאורה והבאתי להם אותו לתיקון, אמרו לי שזה יקח שבוע, ואכן לאחר שבוע צלצלו אליי ואמרו לי שאפשר לבוא לקחת את זה בחזרה, שהגעתי לשם אמרו לי שהגוף תקין ולא הייתה בו שום בעיה ( למרות ששלושה עובדים במקום אמרו לי שזה הגוף ולא המנורות, מה שאומר שגם בזבזו לי שבוע בלי אור, וגם תרתרו אותי מפה לשם כמה פעמים ) אז ביקשתי לקנות שתי נורות חדשות, אבל להפתעתי הם לא מחזיקים נורות כאלה יותר וגם לא מתכוונים להביא עוד, פשוט מוכרים לך גוף תאורה ביחד עם מנורות ולא חושבים שהמינימום זה להחזיק נורות כאלה ( לפחות עד שתיגמר תקופת האחריות של כל אלה שקנו! ) הלכתי לעוד מספר חנויות ואף אחד לא מוכר נורות כאלה, ועכשיו נשאר להמשיך לבדוק בעוד חנויות בתקווה שלמישהו יש כזה או לזרוק את זה לפח ולקנות חדש, אני רק יכול להגיד שאני למקום הזה לא התקרב יותר, פשוט לא ראיתי דבר כזה שמקום שכל מה שהוא עושה זה למכור מנורות, לא מחזיק מנורות לגופי תאורה שהוא מוכר! האמת שאני כבר לא מופתע מכלום, השירות של החניות פה בארץ מתחת לכל ביקורות, ועד שכבר יש "צדיק" בסדום שמתנהל כמו שצריך לא מפסיקים לשבח אותו, כאילו שהוא עשה משהו מעבר למה שהיה צריך ולא את המינימום שנדרש ממנו על הכסף שהוא קיבל
בחייך גיבור...גזירה והדבקה של "נורות פלורסנט T5" בגוגל מניבה עשרות חנויות שמוכרות.
http://www.google.com/search?hl=en&q=%D ... 98+T5&rlz=
אז נכון אולי הם טעו בדיאגנוזה אבל זה לא שלא ניתן לקנות כאלה מנורות.
יתרונן דרך אגב בעוצמת התאורה שמפיקות.
בהצלחה
בהצלחה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כבר חיפשתיף שים לב שאמרתי נורה באורך 1.5 מטר של 80W, כולם מוכרים 1.20 של 50Wkobbi כתב:בחייך גיבור...גזירה והדבקה של "נורות פלורסנט T5" בגוגל מניבה עשרות חנויות שמוכרות.
בהצלחה...
כל סיטונאי חשמל יש לו את כל סוגי הנורות. אני קונה בדור חדש ויש להם הכל. מקסימום יביאו לך למחרת.
ב1.2 מטר קיימים גם 28W וגם 54W
ב1.5 מטר קיימים 35W, 49W ו80W. תלוי במשנק שלך. וגם נתקלתי בגופים עם משנקים סיניים שאחד נפטר אחרי שנה וחודש.
ב1.5 מטר קיימים 35W, 49W ו80W. תלוי במשנק שלך. וגם נתקלתי בגופים עם משנקים סיניים שאחד נפטר אחרי שנה וחודש.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
kaplaey2
כן כן מרטין טעויות קורות לטובים שבינינוכתב:
גש לנתניה אזור התעשיה "אמפריה" - אולי עדיף שתתקשר קודם לבדוק אם הם מחזיקים.
מבין אותך בקשר למחסני-חשמל, גם אני חושב שהם קטסטרופה.
רק שהוא דיבר על מחסני תאורה.......
אני מניחה שמדובר על נורות פלורסנט T8, שאכן קשה למצוא אותם בשוק, כיוון שהן נחשבות ישנות ולא חסכוניות.
מה שאת יכולה לעשות זה לקנות מתאם ל-T5 ולהתאים נורת T5 שהיא גם חסכונית יותר וגם בעלת אורך חיים ארוך יותר.
בהצלחה!
מורן
www.nvclight.co.il
מה שאת יכולה לעשות זה לקנות מתאם ל-T5 ולהתאים נורת T5 שהיא גם חסכונית יותר וגם בעלת אורך חיים ארוך יותר.
בהצלחה!
מורן
www.nvclight.co.il
אני לא יודע על סמך מה החלטת ש"כל" סיטונאי מוכר את זה, הייתי כבר כמעט אצל כל מי שנמצא באיזור פתח תקווה ולאף אחד לא היו נורות כאלה, חלק מהם בכלל לא ידעו שיש נורה כזאת באורך 1.5 מטרShtirlitz כתב:כל סיטונאי חשמל יש לו את כל סוגי הנורות. אני קונה בדור חדש ויש להם הכל. מקסימום יביאו לך למחרת.
ב1.5 מטר קיימים 35W, 49W ו80W. תלוי במשנק שלך. וגם נתקלתי בגופים עם משנקים סיניים שאחד נפטר אחרי שנה וחודש....
טוב נו, אני מסתייג, לא כל סיטונאי חשמל מוכר נורות T5.puma1 כתב:אני לא יודע על סמך מה החלטת ש"כל" סיטונאי מוכר את זה, הייתי כבר כמעט אצל כל מי שנמצא באיזור פתח תקווה ולאף אחד לא היו נורות כאלה, חלק מהם בכלל לא ידעו שיש נורה כזאת באורך 1.5 מטרShtirlitz כתב:כל סיטונאי חשמל יש לו את כל סוגי הנורות. אני קונה בדור חדש ויש להם הכל. מקסימום יביאו לך למחרת.
ב1.5 מטר קיימים 35W, 49W ו80W. תלוי במשנק שלך. וגם נתקלתי בגופים עם משנקים סיניים שאחד נפטר אחרי שנה וחודש.......
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
כל מי שהייתי אצלו מוכר נורות T5, אף אחד לא מוכר באורך של 1.5 מטר, מה לא מובן ( לפחות אצל אלה שבדקתי, וגם בחיפוש שעשיתי בגוגל לא מצאתי כלום )Shtirlitz כתב:טוב נו, אני מסתייג, לא כל סיטונאי חשמל מוכר נורות T5.puma1 כתב:אני לא יודע על סמך מה החלטת ש"כל" סיטונאי מוכר את זה, הייתי כבר כמעט אצל כל מי שנמצא באיזור פתח תקווה ולאף אחד לא היו נורות כאלה, חלק מהם בכלל לא ידעו שיש נורה כזאת באורך 1.5 מטרShtirlitz כתב:כל סיטונאי חשמל יש לו את כל סוגי הנורות. אני קונה בדור חדש ויש להם הכל. מקסימום יביאו לך למחרת.
ב1.5 מטר קיימים 35W, 49W ו80W. תלוי במשנק שלך. וגם נתקלתי בגופים עם משנקים סיניים שאחד נפטר אחרי שנה וחודש........ במקרה שלי תמיד היה, מקסימום יקח כמה ימים.
...