נגן בלו ריי יעודי לעומת משולב
הי חברים,
אני מתלבט בין נגן משולב סטרימר כמו DUNE HD MAX לבין נגן ייעודי כמו DMP - BDT110.
המוכר בחנות המליץ על המשולב, מבלי לנמק יותר מדי.
כששאלתי אותו למה לפנסוניק אין נגן משולב סטרימר, השיב: "פנסוניק מתעסקת רק עם דברים חוקיים".
אני בד"כ מעדיף מוצרים יעודיים על משולבים.
אציין שאני רואה אך ורק סרטים מתורגמים לעברית, 3D כרגע לא מעניין אותי, והקצבתי לצורך העניין עד 3000 שקל.
ארבע שאלות !!!!
1. האמנם עדיף מכשיר יעודי, ולמה?
2. כשדיברתי עם המוכר על תכנים להורדה בסטרימר הוא חייך חיוך של יודע דבר המסתיר סוד, ורק אמר " לא חסר חומר צריך רק צריך לדעת איפה" - תכל'ס אני לא יודע איפה.
כיוון שאני באמת לא מכיר את ענף ההורדות, רציתי לדעת האם כך פועל תחום ההורדות? כלומר האמנם מדובר באתרים סודיים העוברים בלחש מפה לאוזן?
3. האם מכשיר משולב סטרימר אינו חוקי (כפי שהשתמע מדברי המוכר)??
4. מה הסיפור של ה- Wi-Fi, דוגמת זה שבפנסוניק BDT210, האם זו פונקציה שימושית? אם בטלפון הסלולרי אני מאוד מתקשה להשתמש ברשת האלחותית. איך זה יהיה אם נגן הבלו ריי??
אני יודע שכאן בפורום אקבל תשובה אמינה, לכן אנא עזרו לי לעשות סדר בבלגאן...
תודה,
זאב
אני מתלבט בין נגן משולב סטרימר כמו DUNE HD MAX לבין נגן ייעודי כמו DMP - BDT110.
המוכר בחנות המליץ על המשולב, מבלי לנמק יותר מדי.
כששאלתי אותו למה לפנסוניק אין נגן משולב סטרימר, השיב: "פנסוניק מתעסקת רק עם דברים חוקיים".
אני בד"כ מעדיף מוצרים יעודיים על משולבים.
אציין שאני רואה אך ורק סרטים מתורגמים לעברית, 3D כרגע לא מעניין אותי, והקצבתי לצורך העניין עד 3000 שקל.
ארבע שאלות !!!!
1. האמנם עדיף מכשיר יעודי, ולמה?
2. כשדיברתי עם המוכר על תכנים להורדה בסטרימר הוא חייך חיוך של יודע דבר המסתיר סוד, ורק אמר " לא חסר חומר צריך רק צריך לדעת איפה" - תכל'ס אני לא יודע איפה.
כיוון שאני באמת לא מכיר את ענף ההורדות, רציתי לדעת האם כך פועל תחום ההורדות? כלומר האמנם מדובר באתרים סודיים העוברים בלחש מפה לאוזן?
3. האם מכשיר משולב סטרימר אינו חוקי (כפי שהשתמע מדברי המוכר)??
4. מה הסיפור של ה- Wi-Fi, דוגמת זה שבפנסוניק BDT210, האם זו פונקציה שימושית? אם בטלפון הסלולרי אני מאוד מתקשה להשתמש ברשת האלחותית. איך זה יהיה אם נגן הבלו ריי??
אני יודע שכאן בפורום אקבל תשובה אמינה, לכן אנא עזרו לי לעשות סדר בבלגאן...
תודה,
זאב
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אני הייתי הולך על סמסונג --5100-5300-5500
יש להם SMART וסוג מוגבל של סטרימר.
המחיר שלהם סביר והאיכות שלהם יחסית מחיר טובה.
סטרימר אמיתי זה לא, אבל כמו כל דבר בחים זה סוג של פשרה.
הכי נכון לקנות נגן וסטרימר נפרדים.
זה פחות נוח (שלטים ומכשירים), יותר יקר (בד"כ). אבל בסופו של יום זה הפיתרון הכי טוב.
לגבי תכנים, היות והורדת תכנים שמוגנים בזכויות יוצרים היא לא חוקית (בלי קשר לשאלת האכיפה). יש פורומים מיוחדים, חפש שם בגוגל.
יש להם SMART וסוג מוגבל של סטרימר.
המחיר שלהם סביר והאיכות שלהם יחסית מחיר טובה.
סטרימר אמיתי זה לא, אבל כמו כל דבר בחים זה סוג של פשרה.
הכי נכון לקנות נגן וסטרימר נפרדים.
זה פחות נוח (שלטים ומכשירים), יותר יקר (בד"כ). אבל בסופו של יום זה הפיתרון הכי טוב.
לגבי תכנים, היות והורדת תכנים שמוגנים בזכויות יוצרים היא לא חוקית (בלי קשר לשאלת האכיפה). יש פורומים מיוחדים, חפש שם בגוגל.
כן, זה לא חוקי. אבל אפילו יורוקום, יבואנית פנסוניק, התחילה לחלק סטרימרים. האם הם כורתים את הענף עליו הם יושבים? הזמן יגיד.
לי יש נגן ייעודי, הבעיה היא שבקושי יש סרטים בחנויות וגם אלו מאוד יקרים. אם אתה מזמין מחו"ל אין בעיה.
בכל מקרה גם הנגן של פנסוניק יאפשר לך להריץ סרטים מהאינטרנט (MKV). החברות הגדולות נכנעו בקטע הזה. רק שים לב שאין תמיכה בעברית.
בגדול זה די תלוי בשימושים שלך. אם אתה לא מתכוון לרכוש או להשאיל סרטים, לך על סטרימר.
אני משתמש הרבה ב-DVD ויש לי כמה בלו ריי מקוריים, לכן התאים לי נגן בלוריי.
אופציה נוספת היא סטרימר רגיל (בלי כונן) + נגן בלוריי (המחירים צנחו). זה לא יהיה יקר במיוחד ותהנה משני העולמות.
לי יש נגן ייעודי, הבעיה היא שבקושי יש סרטים בחנויות וגם אלו מאוד יקרים. אם אתה מזמין מחו"ל אין בעיה.
בכל מקרה גם הנגן של פנסוניק יאפשר לך להריץ סרטים מהאינטרנט (MKV). החברות הגדולות נכנעו בקטע הזה. רק שים לב שאין תמיכה בעברית.
בגדול זה די תלוי בשימושים שלך. אם אתה לא מתכוון לרכוש או להשאיל סרטים, לך על סטרימר.
אני משתמש הרבה ב-DVD ויש לי כמה בלו ריי מקוריים, לכן התאים לי נגן בלוריי.
אופציה נוספת היא סטרימר רגיל (בלי כונן) + נגן בלוריי (המחירים צנחו). זה לא יהיה יקר במיוחד ותהנה משני העולמות.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
יש לי בבית בלו רי של LG דגם 570
הוא גם נגן בלו רי וגם סטרימר ממש לא רע ( כמובן תלוי מה אתה מבקש מהסטרימר )
וגם יש לו יכולת של dlna כך שהוא מזרים באל חוטי.
בנוסף יש לו כמה פיצרים נחמידים כמו אפליקציה ליוטיוב ולפיקאסה ולתוכנת מזג אוויר.
והמחיר שלו די מגוחך, ניתן למצוא אותו בפחות מ 1000 שח
הוא גם נגן בלו רי וגם סטרימר ממש לא רע ( כמובן תלוי מה אתה מבקש מהסטרימר )
וגם יש לו יכולת של dlna כך שהוא מזרים באל חוטי.
בנוסף יש לו כמה פיצרים נחמידים כמו אפליקציה ליוטיוב ולפיקאסה ולתוכנת מזג אוויר.
והמחיר שלו די מגוחך, ניתן למצוא אותו בפחות מ 1000 שח
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...