XTREAMER PRODIGY - אין מאוורר פנימי???
-
EFIBET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1110
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
שלום לכולם,
אתמול התחדשתי בסטרימר פרודיג' שהגיע לבאג , קניתי בקניון השלום.
בבדיקה ראשונית, ראיתי שלא מותקן מאוורר במכשיר, זה מוזר לא?
על גבי הקופסאת האריזה, כן כתוב שיש מאוורר -
50*50 , fan speed is user controld in fw
בנוסף, יש פה סוג של הטעיה בפרסום, בחוברת של באג כתוב של הSILVER
אבל האנטנה נפרדת ולא BI, נראה יותר כדגם הישן, לאSILVER (שדומה לBLACK)
האם מי מבעלי הדגם הזה יכול לעדכן בנושא המאוורר?
תודה
אפי.
אתמול התחדשתי בסטרימר פרודיג' שהגיע לבאג , קניתי בקניון השלום.
בבדיקה ראשונית, ראיתי שלא מותקן מאוורר במכשיר, זה מוזר לא?
על גבי הקופסאת האריזה, כן כתוב שיש מאוורר -
50*50 , fan speed is user controld in fw
בנוסף, יש פה סוג של הטעיה בפרסום, בחוברת של באג כתוב של הSILVER
אבל האנטנה נפרדת ולא BI, נראה יותר כדגם הישן, לאSILVER (שדומה לBLACK)
האם מי מבעלי הדגם הזה יכול לעדכן בנושא המאוורר?
תודה
אפי.
-
EFIBET
-
- חבר ותיק

עדכון
בוקרטוב
לאחר מחקר אינטרנטי, ראיתי שכתוב במפרט שאין מאוורר...
יש הכנה מכנית להתקנה וכנראה מנגנון בתוכנה לבקרת מהירות&טמפ
מוזר, על הקופסאת אריזה כתוב שיש מאוורר ולא כתוב שיש רק הכנה.
לגבי הטעייה בפרסום, זה פוגע ומאכזב
מוכרים את הפרוג'ידי הישן שכבר לא מיוצר יותר כאילו זה הSILVER
ככה זה גם מפורסם בחוברת של BUG החדשה
כתבתי מייל להנהלת החברה, נראה איך מתייחסים ללקוח
נעדכן
סופ"ש רגוע
אפי.
לאחר מחקר אינטרנטי, ראיתי שכתוב במפרט שאין מאוורר...
יש הכנה מכנית להתקנה וכנראה מנגנון בתוכנה לבקרת מהירות&טמפ
מוזר, על הקופסאת אריזה כתוב שיש מאוורר ולא כתוב שיש רק הכנה.
לגבי הטעייה בפרסום, זה פוגע ומאכזב
מוכרים את הפרוג'ידי הישן שכבר לא מיוצר יותר כאילו זה הSILVER
ככה זה גם מפורסם בחוברת של BUG החדשה
כתבתי מייל להנהלת החברה, נראה איך מתייחסים ללקוח
נעדכן
סופ"ש רגוע
אפי.
-
EFIBET
-
- חבר ותיק

לא דגם SILVER
הי יצחק
אני חושב שאתה טועה ואני גם אסביר
אם תבדוק באתר הרשמי של החברה באנגליה,
http://www.xtreamer.net/xtreamer-prodigy-upgraded/
תוכל ללמוד על 3 דגמי פרוג'די-
PROGIDY - Discontinued Device
PROGIDY SILVER - NEW
ROGIDY BLACK - NEW
בנוסף , אם תשווה את פנל הקונקטורים (החיבורים המאחורה) , תזהה בקלות שהדגם הראשון
שונה משני הדגמים החדשים, מה שמוכיח מוצר שונה לגמרי (לוח האם והרכיבים מסודרים אחרת)
אם שכנעתי אותך , סבבה ולא תנסה אתה להסביר במדויק יותר את דעתך
שבת קסומה
אפי.
אני חושב שאתה טועה ואני גם אסביר
אם תבדוק באתר הרשמי של החברה באנגליה,
http://www.xtreamer.net/xtreamer-prodigy-upgraded/
תוכל ללמוד על 3 דגמי פרוג'די-
PROGIDY - Discontinued Device
PROGIDY SILVER - NEW
ROGIDY BLACK - NEW
בנוסף , אם תשווה את פנל הקונקטורים (החיבורים המאחורה) , תזהה בקלות שהדגם הראשון
שונה משני הדגמים החדשים, מה שמוכיח מוצר שונה לגמרי (לוח האם והרכיבים מסודרים אחרת)
אם שכנעתי אותך , סבבה ולא תנסה אתה להסביר במדויק יותר את דעתך
שבת קסומה
אפי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
כל ההבדל בין ה- Xtreamer Prodigy ל- Xtreamer Prodigy Silver הינו הכללת אנטנת Wi-Fi מובנת בדגם האחרון. אלו ההבדלים שגם היצרן מציין.
לוח החיבורים נראה זהה בין הדגמים, ניתן לראות את הפאנל האחורי של ה- Xtreamer Prodigy בביקורת שערכתי לסטרימר: http://www.httv.co.il/article03049.%F1% ... B%F9%E9%E5
התמונה אשר מופיעה באתר היצרן בקישור למעלה מראה לוח ישן יותר שכמדומני לא משווק, ייתכן ואני טועה כאן מכיוון שאני משווה ליחידה שאני קיבלתי לטובת הכתבה.
כל הדגמים עושים שימוש באיוורור פסיבי.
לוח החיבורים נראה זהה בין הדגמים, ניתן לראות את הפאנל האחורי של ה- Xtreamer Prodigy בביקורת שערכתי לסטרימר: http://www.httv.co.il/article03049.%F1% ... B%F9%E9%E5
התמונה אשר מופיעה באתר היצרן בקישור למעלה מראה לוח ישן יותר שכמדומני לא משווק, ייתכן ואני טועה כאן מכיוון שאני משווה ליחידה שאני קיבלתי לטובת הכתבה.
כל הדגמים עושים שימוש באיוורור פסיבי.
-
EFIBET
-
- חבר ותיק

מבאס שצדקתי!
אהלן זיו
כמו שכתבתי פה , המכשיר שקניתי ביום חמישי נראה כמו הלינק שהעלת מהאתר וזה כנראה המכשיר הישן
ניתן לזהות עפ"י מיקום הUSB , אחד שמאלי קיצוני והשני מכל קונקטור הרשת.
המכשיר שקיבלת לבדיקות הוא החדש (SILVER) וניתן לזהות כי הוא דומה לBLACK מלבד המקלט DTBA
במכשירים אלו קיימים 2 קונקטורי USB נפרדים , אחד לצד השני , בחלק השמאלי של הפנל האחורי.
עכשיו שאני בטוח שזה מכשיר ישן , מבקש את עצתך
זה לא רמאות? כדאי להחזיר לחנות ?
או להתנחם בזה שכל התכונות זהות.
ד.א - סמנכל באג ענה לי במייל שזה מכשיר זהה ואפילו בגלל שהאנטנה פריקה , מהירות התקשורת טובה יותר??!
תודה
אפי.
כמו שכתבתי פה , המכשיר שקניתי ביום חמישי נראה כמו הלינק שהעלת מהאתר וזה כנראה המכשיר הישן
ניתן לזהות עפ"י מיקום הUSB , אחד שמאלי קיצוני והשני מכל קונקטור הרשת.
המכשיר שקיבלת לבדיקות הוא החדש (SILVER) וניתן לזהות כי הוא דומה לBLACK מלבד המקלט DTBA
במכשירים אלו קיימים 2 קונקטורי USB נפרדים , אחד לצד השני , בחלק השמאלי של הפנל האחורי.
עכשיו שאני בטוח שזה מכשיר ישן , מבקש את עצתך
זה לא רמאות? כדאי להחזיר לחנות ?
או להתנחם בזה שכל התכונות זהות.
ד.א - סמנכל באג ענה לי במייל שזה מכשיר זהה ואפילו בגלל שהאנטנה פריקה , מהירות התקשורת טובה יותר??!
תודה
אפי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

EFIBET,
המכשיר עליו עשיתי ביקורת הינו ה- Xtreamer Prodigy. כך נאמר לי על ידי היצרן, כך רשום על הקופסה וכך כתבתי.
המכשיר עליו עשיתי ביקורת הינו ה- Xtreamer Prodigy. כך נאמר לי על ידי היצרן, כך רשום על הקופסה וכך כתבתי.
Re: מבאס שצדקתי!
נראה שהדגם שבאג הביאה הוא הדגם הישן שהיצרן הפסיק ליצר והחליף אותו בדגם אחר.
למרות כל ההסברים של באג והתשובה המוזרה של הסמנכ"ל, כנראה שיש סיבה טובה שבגללה
היצרנית הפסיקה ליצר את הדגם הספציפי הזה.
בנוסף לדעתי יכולה להיות בעיה בעתיד עם העדכונים וההתאמה לדגם הישן.
בכל מקרה הייתי מחזיר את הישן וקונה ישירות מהיצרן את הדגם העדכני, לא יעלה לך הרבה יותר.
למרות כל ההסברים של באג והתשובה המוזרה של הסמנכ"ל, כנראה שיש סיבה טובה שבגללה
היצרנית הפסיקה ליצר את הדגם הספציפי הזה.
בנוסף לדעתי יכולה להיות בעיה בעתיד עם העדכונים וההתאמה לדגם הישן.
בכל מקרה הייתי מחזיר את הישן וקונה ישירות מהיצרן את הדגם העדכני, לא יעלה לך הרבה יותר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- amira
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
- נתן תודות: 161 פעמים
- קיבל תודות: 89 פעמים
האמת שאני קצת בשוק....באג מפרסמת (בעיתון של יום שישי - חוברת של באג) שהסטרימר הנ"ל זכה כמוצר השנה ב HT. קודם כל כבוד
ביום חמישי המלצתי לחבר טוב ללכת לרכוש, מתוך הנחה שמדובר בדיוק באותו סטרימר שנבחן פה.
לאחר שראיתי שאכן לוח האם שונה, אני קצת המום. מחברה כמו באג לא ציפיתי לכזו הטעיה בפרסום

ביום חמישי המלצתי לחבר טוב ללכת לרכוש, מתוך הנחה שמדובר בדיוק באותו סטרימר שנבחן פה.
לאחר שראיתי שאכן לוח האם שונה, אני קצת המום. מחברה כמו באג לא ציפיתי לכזו הטעיה בפרסום
באג ניסתה לדעתי לעשות תרגיל מסריח !!!
יכול להיות שבאג הצליחה להשיג את הדגם הישן במחיר רצפה ורצתה לעשות קופה.
באתר של החברה מופיע במפורש :
* The wireless 802.11n USB WiFi Antenna is built in (included in the package), buy stand
אפשר לראות את זה כאן :
http://shop.xtreamer.net/products/Xtrea ... ilver.html
אפשר גם לראות לפי התמונות באתר את ההבדלים:
http://shop.xtreamer.net/categories/Xtreamer-Prodigy/
באתר של החברה מופיע במפורש :
* The wireless 802.11n USB WiFi Antenna is built in (included in the package), buy stand
אפשר לראות את זה כאן :
http://shop.xtreamer.net/products/Xtrea ... ilver.html
אפשר גם לראות לפי התמונות באתר את ההבדלים:
http://shop.xtreamer.net/categories/Xtreamer-Prodigy/
-
- תמונה של הסילבר עם הכיתוב במפורש שזה כולל אנטנה מובנית.
אין דבר כזה "דגם SILVER אך ללא אנטנה פנימית"
ההטעיה בפייסבוק זהה להטעיה בחוברת. אפשר לראות באופן מודגש באתר של החברה שה SILVER מגיע עם אנטנה מובנית.yitzhak_k כתב:אני ממליץ לכם לעיין בעמוד הפייסבוק שלהם. הם בפירוש ציינו שזה דגם SILVER אך ללא אנטנה פנימית....
באג הזמינה מהחברה דגם SILVER ללא אנטנה מובנית.
הם אמרו שזה דגם שלא נמכר בחברה.
אנא קראו את הפרסום שהם כתבו בפייסבוק.
הנה הלינק:
http://www.facebook.com/GoBug?ref=ts#!/ ... =1&theater
בברכה,
יצחק.
הם אמרו שזה דגם שלא נמכר בחברה.
אנא קראו את הפרסום שהם כתבו בפייסבוק.
הנה הלינק:
http://www.facebook.com/GoBug?ref=ts#!/ ... =1&theater
בברכה,
יצחק.
כל הסיפור נראה קצת מסריח !
מה זה "הם אמרו שזה דגם שלא נמכר בחברה "
למה שהחברה תייצר קו מוצרים מיוחד לבאג ? למה שתציין באתר שלה שדגם הסילבר הוא אך ורק עם אנטנה מובנית ?
ואם באג רצתה דגם מיוחד בלי אנטנה מובנית, למה היא מוסיפה אותה למכשיר בזמן המכירה ?
בנוסף ישנם רשמים של אנשים שקנו אשר מצביעים על לוח אם וחיבורים שונים ממה שיש בסילבר אך משום מה
זהים לזה של הדגם הישן.
יש כאן הרבה ספקות, קומבינות וחוסר אמינות, אני לא הייתי מציע לאף אחד לקנות מבאג את ה "ייצור המיוחד" שהם מוכרים כי כנראה שיש כאן משהו שמעורר ספקות.
עדיף לקנות ישירות מול אתר היצרן את הדגם העדכני וכך גם להיות בטוחים שיהיו עדכונים מתאימים בעתיד.
למה שהחברה תייצר קו מוצרים מיוחד לבאג ? למה שתציין באתר שלה שדגם הסילבר הוא אך ורק עם אנטנה מובנית ?
ואם באג רצתה דגם מיוחד בלי אנטנה מובנית, למה היא מוסיפה אותה למכשיר בזמן המכירה ?
בנוסף ישנם רשמים של אנשים שקנו אשר מצביעים על לוח אם וחיבורים שונים ממה שיש בסילבר אך משום מה
זהים לזה של הדגם הישן.
יש כאן הרבה ספקות, קומבינות וחוסר אמינות, אני לא הייתי מציע לאף אחד לקנות מבאג את ה "ייצור המיוחד" שהם מוכרים כי כנראה שיש כאן משהו שמעורר ספקות.
עדיף לקנות ישירות מול אתר היצרן את הדגם העדכני וכך גם להיות בטוחים שיהיו עדכונים מתאימים בעתיד.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
גילוי נאות - רשת באג הינה היבואן הרשמי של אקסטרימר במדינת ישראל ולה יש את הבלעדיות להפצת קו המוצרים שלה ולא לשום יבואן אחר פה בארץ. אני לא מאמין לספקולציות אני מאמין לעובדות והעובדות מצביעות על מוצר זהה לחלוטין מלבד הכרטיס הרשת האלחוטי המובנה שמסופק ע"י באג מתנה בחיבור חיצוני, אז יתפוס חיבור USB אחד... לא סוף העולם ולא מכריחים אף אחד לרכוש את המוצר, מי שרוצה יכול להזמין את השחור כשיגיע אני די בטוח שבאג ציינו בדף שלהם שהוא בתהליכי ייבוא או להזמין מהיצרן ישירות.. כל אחד ושיקוליו שלו אבל תיהיו רציניים יותר מאשר שזו "קנונייה" נגד הלקוח הישראל כי זה מה זה לא, לדוגמה קלאסית סתכלו על הטלוויזיות שמגיעות מיצרן כמו שארפ למדינת ישראל, אלו שמגיעות מיפן מגיעות עם חיבורי סקרט לעומת אלו שמגיעות ממלזיה ומגיעות בלי סקרט אז מה שארפ משחקים איתנו? המפרטים מצויינים בפירוט, אתם זועמים על פרסומי היצרן, אם כבר תאשימו את היצרן שפועל בחוסר אחידות וכל שני וחמישי משחרר מוצר חדש למה? איך? לא יודע.. שכחתם את MK1? מאוורר סילון?! ואחרי כמה חודשים שחררו מוצר זהה בלי מאוורר ועם צלעות קירור? מקרה דומה היה גם עם האייאקסטרימר שמה הגדילו לעשות ומכרו צלעות בנפרד למי שרצה.. גם ל-MK1 מכרו צלעות בנפרד אבל רק אחרי שטף תלונות.. ומה עם DTS-HD שהבטיחו ב-MK1? קיצר תהנו ותתחדשו, אני בהחלט חושב להזמין צעצוע כזה לחדר אבל אני מחכה לשחור עם הכל בילדאין העדפה שלי.
-
EFIBET
-
- חבר ותיק

עובדה היא עובדה!
בני123 בוקרטוב
מציע לך לבדוק את הנתונים לעומק, ולראות בעיניים ואז להתייחס...עובדות כשמן הן נדרש להוכיח!!!
אם תבדוק באתר הרשמי של אקסטרימר, תלמד שישנם 3 דגמים במשפחת הפרודג'י:
פרודג'י,סילבר ובלק.
תוכל לראות שלפרודג'י ,יש תצורה שונה (אנטנה פריקה ופנל אחורי) - כולל הודעה על סוף ייצור!
לסילבר ולבלק, יש אותה תצורה (אנטנה אינטגרלית ופנל אחורי זהה) כאשר לבלק הוסיפו מקלט לוויני והקלטה.
לעומת זאת, בחוברת המכירות של באג, מוצגים רק שני דגמים למכירה ממשפחת הפרודג'י: "בלק" ודגם "סילבר".
אבל דגם ה"סילבר" נראה בעצם בדיוק כמו הפרודג'י שבאתר הרשמי (ולא כמו הסילבר באתר הרשמי!)
גם על קופסאת המארז, רואים תמונה של דגם שונה מהמכשיר שבתוכו!!!
לכן, ניתן להבין שמוכרים את דגם הפרודג'י "כאילו" זה הסילבר ,ומוסיפים את האנטנה הפריקה כצ'ופר,
דגם ה"בלק" זהה לחלוטין גם בבאג וגם באתר החברה.
היות ואני נפלתי בפח, ומחזיק בידי את המוצר שבאג מכרו לי, אז אני מדבר בעובדות,
אתה לעומת זאת, אמרת שתקנה את הבלק, כלומר בכלל לא ראו עינייך את העובדות!!
אמת יש אחת ורק אחת, אם בחוברת הפרסום של באג, לא היה רשום SILVER, הכל היה מצוין.
לגבי שארפ או כל יצרן אחר, אני עוד לא ראיתי מוצר זהה בדגם שלו(כל האותיות זהות) והצורה שלו שונה,
תמיד משנים אות אחת או מוסיפים מספר, בכדי לסמן שיש שונות.
אתר איכותי זה, מטרתו לשתף וללמד ידע, חברים בו מגוון עצום של אנשים, חלקם מקצועי יותר וחלקם פחות,
אין בו שום "טעם" מסחרי, לכן אני מניח שאינך קשור לחברת באג בשום צורה ,אלא פשוא קצת לא התבלבלת בנתונים.
פורים שמח,
אפי.
מציע לך לבדוק את הנתונים לעומק, ולראות בעיניים ואז להתייחס...עובדות כשמן הן נדרש להוכיח!!!
אם תבדוק באתר הרשמי של אקסטרימר, תלמד שישנם 3 דגמים במשפחת הפרודג'י:
פרודג'י,סילבר ובלק.
תוכל לראות שלפרודג'י ,יש תצורה שונה (אנטנה פריקה ופנל אחורי) - כולל הודעה על סוף ייצור!
לסילבר ולבלק, יש אותה תצורה (אנטנה אינטגרלית ופנל אחורי זהה) כאשר לבלק הוסיפו מקלט לוויני והקלטה.
לעומת זאת, בחוברת המכירות של באג, מוצגים רק שני דגמים למכירה ממשפחת הפרודג'י: "בלק" ודגם "סילבר".
אבל דגם ה"סילבר" נראה בעצם בדיוק כמו הפרודג'י שבאתר הרשמי (ולא כמו הסילבר באתר הרשמי!)
גם על קופסאת המארז, רואים תמונה של דגם שונה מהמכשיר שבתוכו!!!
לכן, ניתן להבין שמוכרים את דגם הפרודג'י "כאילו" זה הסילבר ,ומוסיפים את האנטנה הפריקה כצ'ופר,
דגם ה"בלק" זהה לחלוטין גם בבאג וגם באתר החברה.
היות ואני נפלתי בפח, ומחזיק בידי את המוצר שבאג מכרו לי, אז אני מדבר בעובדות,
אתה לעומת זאת, אמרת שתקנה את הבלק, כלומר בכלל לא ראו עינייך את העובדות!!
אמת יש אחת ורק אחת, אם בחוברת הפרסום של באג, לא היה רשום SILVER, הכל היה מצוין.
לגבי שארפ או כל יצרן אחר, אני עוד לא ראיתי מוצר זהה בדגם שלו(כל האותיות זהות) והצורה שלו שונה,
תמיד משנים אות אחת או מוסיפים מספר, בכדי לסמן שיש שונות.
אתר איכותי זה, מטרתו לשתף וללמד ידע, חברים בו מגוון עצום של אנשים, חלקם מקצועי יותר וחלקם פחות,
אין בו שום "טעם" מסחרי, לכן אני מניח שאינך קשור לחברת באג בשום צורה ,אלא פשוא קצת לא התבלבלת בנתונים.
פורים שמח,
אפי.