אם אתה שואל אותי
מצידי שיתנו גם הורדה של אחד ג'יגה אבל כל עוד מהירות האפלאוד לא יעלה ביחס שווה להורדה
נניח אפלאוד של 10 מגה בחבילות של מהירויות גבוהות לא שווה לשים 100 מגה גם אם זה בחינם
אני אישית יש לי NGN ואני גר די קרוב לארון של בזק ובגלל שיש לי נתוני קו תקינים אני יכול לקבל 50 מגה ללא בעיה
ואני לא שם למרות מחיר זול שהם נותנים למה כי אפלאוד נשאר ללא שינוי
היה לי בעבר 50 מגה בגלל הקו היתי מקבל בכל שעות היום הורדה של 60-56 מגה אבל
חזרתי ל 20 במחיר של 10 בגלל שזה לא שווה כלום ללא אפלאוד נורמלי
ככה שגם אם יביאו לי 100 מגה חינם אני לא יקח כי אין טעם
ולגבי התמונות זה אחלה של טיזינג זה כמו שבזק אמרו שיתחילו לספק חבילות של 200 מגה
כשבכנס שלהם הציגו הורדה של 178 מגה והעלאה של 1.8 מגה
או כמו ברשת ה 1 ג'יגה שלהם הורדה 890 מגה והעלאה של 18.88 מגה
אבל כל זה במחיר של 5 ספרות בחודש לא כולל עלות התקנת תשתית
כיום ה-100 של בזק עובר על זוג כבלי נחושת ללקוח ומספק קצב של 60-100. לפי מה שאני זוכר מהכנס של בזק בזמנו, הם אמרו שה-200 יעבוד באותה צורה, כלומר שתי זוגות נחושת ללקוח, מה שאומר שהמהירות תהיה 120-200.
אנחנו באמת כבר נמצאים בשלב שהעלאת קצב ההורדה נותן ערך שהולך ונעשה יותר שולי. תארו רק מה היה קורה אם בשיתופי הקבצים אם היה בארץ חיבור של 100/100. רשתות הטורנטים היו מקבלות חתיכת תאוצה מבחינת הקמה של קהילות ישראליות, בגלל הקירבה הפיזית.
Chris_Barnes כתב:כיום ה-100 של בזק עובר על זוג כבלי נחושת ללקוח ומספק קצב של 60-100. לפי מה שאני זוכר מהכנס של בזק בזמנו, הם אמרו שה-200 יעבוד באותה צורה, כלומר שתי זוגות נחושת ללקוח, מה שאומר שהמהירות תהיה 120-200.
אנחנו באמת כבר נמצאים בשלב שהעלאת קצב ההורדה נותן ערך שהולך ונעשה יותר שולי. תארו רק מה היה קורה אם בשיתופי הקבצים אם היה בארץ חיבור של 100/100. רשתות הטורנטים היו מקבלות חתיכת תאוצה מבחינת הקמה של קהילות ישראליות, בגלל הקירבה הפיזית.
...
אתה יכול לשים בבית 100 סימטרי אם יש לך סכום של מינימום 5 ספרות לפרד ממנו כל חודש
כמובן לא כולל עלות התקנה