שאלה לגבי מיקום רמקולים אחוריים
שלום לכולם,
הרמקולים האחוריים שלי ממוקמים גבוה מדי (די קרוב לתקרה) אני קראתי שהגובה האידאלי הוא כ-60 ס"מ מעל גובה
הישיבה.
אני רוצה להוריד את הרמקולים אבל הבעיה היא שהחוטים עוברים בתוך התקרה ויוצאים בקיר האחורי ועכשיו אין לי מספיק חוט כדי להוריד את הרמקולים.
שאלתי היא האם אני יכול להוסיף הארכה לחוטים הקיימים ולחבר ע"י הלחמה או מחברים מיוחדים?
האם זה בכלל הגיוני לעשות כזה דבר?
אודה לכם על העצות.
שמוליק.
הרמקולים האחוריים שלי ממוקמים גבוה מדי (די קרוב לתקרה) אני קראתי שהגובה האידאלי הוא כ-60 ס"מ מעל גובה
הישיבה.
אני רוצה להוריד את הרמקולים אבל הבעיה היא שהחוטים עוברים בתוך התקרה ויוצאים בקיר האחורי ועכשיו אין לי מספיק חוט כדי להוריד את הרמקולים.
שאלתי היא האם אני יכול להוסיף הארכה לחוטים הקיימים ולחבר ע"י הלחמה או מחברים מיוחדים?
האם זה בכלל הגיוני לעשות כזה דבר?
אודה לכם על העצות.
שמוליק.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
האם הכבלים עוברים בתוך צינור ? אם כן אתה יכול לקנות חדשים, לחצוב צינור נוסף לגובה שאתה רוצה ולהריץ אותם מחדש.
אם לא (וגם אם כן אגב), אין שום בעיה להלחים תוספת - רק תוודא שאתה מבודד את הפלוס והמינוס טוב אחד מהשני.
אם לא (וגם אם כן אגב), אין שום בעיה להלחים תוספת - רק תוודא שאתה מבודד את הפלוס והמינוס טוב אחד מהשני.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
לצערי הכבלים לא עוברים בתוך צינור. האם במקום להלחים אפשר לחבר תוספת כבל בעזרת מחברים מיוחדים?avihuli כתב:האם הכבלים עוברים בתוך צינור ? אם כן אתה יכול לקנות חדשים, לחצוב צינור נוסף לגובה שאתה רוצה ולהריץ אותם מחדש.
אם לא (וגם אם כן אגב), אין שום בעיה להלחים תוספת - רק תוודא שאתה מבודד את הפלוס והמינוס טוב אחד מהשני....
או שהדבר הכי טוב זה הלחמה?
תודה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

תלחים, הכי טוב ותלפף איזולירבנד מסביב להלחמות...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- armagedd0n
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 537
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
איזולירבאנד ?
אם יש אפשרות למצוא בידוד מתכווץ + פן יעשה את העבודה
אם יש אפשרות למצוא בידוד מתכווץ + פן יעשה את העבודה
Atlantic Technology 350 THX -- L-C-R
Monitor Audio V10 --Surround
Definitive Technology SR 9080 --Surround Back
Dual PB2000
Denon X4400H
OLED 55 B7
Monitor Audio V10 --Surround
Definitive Technology SR 9080 --Surround Back
Dual PB2000
Denon X4400H
OLED 55 B7
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

רעיון טוב יתור אפילו...armagedd0n כתב:איזולירבאנד ?
אם יש אפשרות למצוא בידוד מתכווץ + פן יעשה את העבודה...