בחירת סטרימר וכמה שאלות
שלום רב,
ברצוני לדעת מהו הסטרימר שכדאי לי לקנות:
a300
c300
Xtreamer Pridogly
חשוב שהסטרימר יתמוך בכתביות עבריות
בסרטי בלוריי מלאים וגם ריפים.
יש לי עוד שאלה:מה זה ניגון ריפים ומה זה ריפ ומה ההבדל בין סרט ריפ לסרט מלא ראיתי בביקורת על הפרידיולוגי שהוא אינו מריץ סרטי ריפ האם זה נכון?
האם סרטים שהם 1080p והסיומת שלהם mkv הם ריפים? והאם כל הסטרימרים שציינתי יכולים להריץ קובץ שכזה כלל האקסטרימר?
תודה מראש,אסף
ברצוני לדעת מהו הסטרימר שכדאי לי לקנות:
a300
c300
Xtreamer Pridogly
חשוב שהסטרימר יתמוך בכתביות עבריות
בסרטי בלוריי מלאים וגם ריפים.
יש לי עוד שאלה:מה זה ניגון ריפים ומה זה ריפ ומה ההבדל בין סרט ריפ לסרט מלא ראיתי בביקורת על הפרידיולוגי שהוא אינו מריץ סרטי ריפ האם זה נכון?
האם סרטים שהם 1080p והסיומת שלהם mkv הם ריפים? והאם כל הסטרימרים שציינתי יכולים להריץ קובץ שכזה כלל האקסטרימר?
תודה מראש,אסף
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
A300 מתחרה ב- PRODIGY (ומנצח אותו מבחינתי בגדול , גם רכשתי אחד) שניהם עולים באיזור ה- 1000 ש"ח .
C300 הוא בעצם A300 בקופסה מהודרת יותר , עם צג צבעוני ואפשרות להרכבת נגן בלו-ריי בפנים ועולה כ- 1800 ש"ח
שניהם (A300 ו-C300) מנגנים את אותם הפורמטים .
ה=PRODIGY הוא היחידי שיודע לנגן סרטי תלת מימד ב-1080 (לא SBS ) , הבעייה היא שהחברה שמייצרת אותו לא נותנת ממש תמיכה כמו שצריך.
אני חיכיתי ל-PRODIGY מ-חודש ספטמבר ובסוף התאכזבתי מאוד (ממה שקראתי באינטרנט על אנשים שרכשו) ולכן מבחינתי רק POPCORN .
C300 הוא בעצם A300 בקופסה מהודרת יותר , עם צג צבעוני ואפשרות להרכבת נגן בלו-ריי בפנים ועולה כ- 1800 ש"ח
שניהם (A300 ו-C300) מנגנים את אותם הפורמטים .
ה=PRODIGY הוא היחידי שיודע לנגן סרטי תלת מימד ב-1080 (לא SBS ) , הבעייה היא שהחברה שמייצרת אותו לא נותנת ממש תמיכה כמו שצריך.
אני חיכיתי ל-PRODIGY מ-חודש ספטמבר ובסוף התאכזבתי מאוד (ממה שקראתי באינטרנט על אנשים שרכשו) ולכן מבחינתי רק POPCORN .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
movieman,
ה- Xtreamer Prodigy מסוגל להריץ סרטי mkv 3D בצורה תקינה כולל כתוביות. כל הסטרימרים מבוססי RTL1186 של Realtek מסוגלים לכך.
ה- Xtreamer Prodigy מסוגל להריץ סרטי mkv 3D בצורה תקינה כולל כתוביות. כל הסטרימרים מבוססי RTL1186 של Realtek מסוגלים לכך.
מצטרף לשאלה (בערך)
האמת שקראתי את רוב המאמרים באתר (שאפו!) ולאור השם הרע של xtreamer והשם הכל כך טוב של popcorn נותרתי עם ההחלטה של A300 או HTPC?
אסביר:
אתמול ה- HTPC בן ה-5 שנים שלי שבק..
החלטתי שהגיע הזמן להתקדם. אבל מה?
מצד אחד כל ה"התעסקות" עם ה HTPC לא מטרידה אותי. זה לא מסובך לי..
מצד שני חוץ מלראות סרטים ותמונות ישירות מה HTPC על המחשב אינני עושה יותר מידי.
מדי פעם Youtube, הורדות טורנטים, מידי פעם אינטרנט וכתוביות וזהו..
אז השאלה היא האם יש לי צורך ב HTPC בכלל כיום? האם זה שווה תוספת מחיר?
לא נשכח שאישתי תשמח למשהו קטן וקמפקטי...
לעצתכם המלומדת אודה מאוד!
אסביר:
אתמול ה- HTPC בן ה-5 שנים שלי שבק..
החלטתי שהגיע הזמן להתקדם. אבל מה?
מצד אחד כל ה"התעסקות" עם ה HTPC לא מטרידה אותי. זה לא מסובך לי..
מצד שני חוץ מלראות סרטים ותמונות ישירות מה HTPC על המחשב אינני עושה יותר מידי.
מדי פעם Youtube, הורדות טורנטים, מידי פעם אינטרנט וכתוביות וזהו..
אז השאלה היא האם יש לי צורך ב HTPC בכלל כיום? האם זה שווה תוספת מחיר?
לא נשכח שאישתי תשמח למשהו קטן וקמפקטי...
לעצתכם המלומדת אודה מאוד!
אוקי אני אסביר קצת .
קודם כל לתגובתו של זיו - כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב .
ה-PRODIGY (וכל הסטרימרים שמבוססים על ה-1186) יודע לנגן את פורמטי ה-3D כולל כתוביות שזוהי תכונה שלפעמים יכולה להיות חשובה (כל אדם לגופו) .,
מעבר לזה אין לו ממש יתרון על ה-A300 (בטח שלא בתמיכה של החברה) .
RIP - בתרגום חופשי "לקרוע".
כלומר זוהי פעולה שבה לדוגמה: לוקחים דיסק מקורי (נניח של בלו-ריי) ושופכים/מעתיקים אותו אל הדיסק הקשיח על מנת לנגן אותו מהמחשב / סטרימר ולא מהנגן עצמו .
סרט בפורמט בלו-ריי יכול לתפוס נפח של 40-50 GB של מידע/מקום על הדיסק הקשיח.
מכיוון שלא כולם רוצים/יכולים להרשות לעצמם כזה נפח עצום עבור סרט אחד בודד - ישנה אפשרות (ע"י תוכנה) לכווץ את הסרט כך שיתפוס פחות נפח.
כמובן שהדבר יוריד מהאיכות עצמה של הסרט ומהאיכות של פס הקול אבל בהרבה מקרים כמעט ולא נרגיש בכך.
מידע/ קובץ של סרט באיכות DVD מגיע בד"כ ל-5-7GB.
בעצם מה שעושים הרבה פעמים זה בעצם "הורדת רזולוציה" של הסרט באיכות הגבוהה לאיכות נמוכה יותר ואז מקבלים קובץ בעל נפח קטן יותר.
MKV זוהי מעטפת . בד"כ סרט ששוקל 8-12GB בפורמט זה ייתן איכות גבוהה מאוד (אם כי פחות מ-BD) .
ה-A300 תומך בעברית עם הוספת כתוביות (המכשיר יודע בלחיצת כפתור לטעון היישר מהאינטרנט את הכתוביות) .
ה-A300 תומך בניגון כותרי BD כולל תפריט (כאילו שהכנסת דיסק BD לנגן - עם הפרומואיים ועם התפריט שלו) .
לגבי ה-פרודיג'י - גם הוא תומך בכתוביות בעברית (לא יודע בדיוק באיזה מהם).
קודם כל לתגובתו של זיו - כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב .
ה-PRODIGY (וכל הסטרימרים שמבוססים על ה-1186) יודע לנגן את פורמטי ה-3D כולל כתוביות שזוהי תכונה שלפעמים יכולה להיות חשובה (כל אדם לגופו) .,
מעבר לזה אין לו ממש יתרון על ה-A300 (בטח שלא בתמיכה של החברה) .
RIP - בתרגום חופשי "לקרוע".
כלומר זוהי פעולה שבה לדוגמה: לוקחים דיסק מקורי (נניח של בלו-ריי) ושופכים/מעתיקים אותו אל הדיסק הקשיח על מנת לנגן אותו מהמחשב / סטרימר ולא מהנגן עצמו .
סרט בפורמט בלו-ריי יכול לתפוס נפח של 40-50 GB של מידע/מקום על הדיסק הקשיח.
מכיוון שלא כולם רוצים/יכולים להרשות לעצמם כזה נפח עצום עבור סרט אחד בודד - ישנה אפשרות (ע"י תוכנה) לכווץ את הסרט כך שיתפוס פחות נפח.
כמובן שהדבר יוריד מהאיכות עצמה של הסרט ומהאיכות של פס הקול אבל בהרבה מקרים כמעט ולא נרגיש בכך.
מידע/ קובץ של סרט באיכות DVD מגיע בד"כ ל-5-7GB.
בעצם מה שעושים הרבה פעמים זה בעצם "הורדת רזולוציה" של הסרט באיכות הגבוהה לאיכות נמוכה יותר ואז מקבלים קובץ בעל נפח קטן יותר.
MKV זוהי מעטפת . בד"כ סרט ששוקל 8-12GB בפורמט זה ייתן איכות גבוהה מאוד (אם כי פחות מ-BD) .
ה-A300 תומך בעברית עם הוספת כתוביות (המכשיר יודע בלחיצת כפתור לטעון היישר מהאינטרנט את הכתוביות) .
ה-A300 תומך בניגון כותרי BD כולל תפריט (כאילו שהכנסת דיסק BD לנגן - עם הפרומואיים ועם התפריט שלו) .
לגבי ה-פרודיג'י - גם הוא תומך בכתוביות בעברית (לא יודע בדיוק באיזה מהם).
נערך לאחרונה על ידי movieman ב 05/03/2012 9:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
movieman,
אתה רשמת שה- Xtreamer Prodigy הינו היחיד "שיודע לנגן סרטי תלת מימד ב-1080", אני רק חידדתי את התגובה שלך וציינתי כי היכולת הזאת קיימת אצל כל הסטרימרים מבוססי RTL1186.
לגבי mkv, זוהי מעטפת ואיננו מהווה קידוד. מומלץ לקרוא: מ MKV ועד HD: כל מה שרצית לדעת על Matroska.
אתה רשמת שה- Xtreamer Prodigy הינו היחיד "שיודע לנגן סרטי תלת מימד ב-1080", אני רק חידדתי את התגובה שלך וציינתי כי היכולת הזאת קיימת אצל כל הסטרימרים מבוססי RTL1186.
לגבי mkv, זוהי מעטפת ואיננו מהווה קידוד. מומלץ לקרוא: מ MKV ועד HD: כל מה שרצית לדעת על Matroska.