שלום לכולם...
אני קצת חדש פה אז מקווה שתבינו את כוונתי..
יש לי מערכת קולנוע ביתית pioneer htz 180 ולאחרונה מתוך כוונה להתנתק מהוט קניתי גם ממיר דיגיטלי
מתוצרת KONKA לצפייה בשידורי עידן +.
(דרך אגב ניסיתי 3 ממירים לפני כן של apex,hyundai,innova 7002hd ואף אחד מהם אפילו לא מצא תחנות
גם עם אנטנה אקטיבית.... רק ה KONKA מצא הכל במכה ראשונה!!)
בכל אופן "מתנצל" לפני כולם אבל יש לי עדיין טלוויזית CRT טושיבה בומבה 29" אבל הרמקול השמאלי שלה
כנראה לא עובד (קניתי אותה ביד 2 ב 150 ש"ח.... אבל רואים בה מעולה)
לכן אני רוצה לחבר את האודיו שיוצא מהממיר הדיגיטלי למערכת קולנוע ביתית שתוציא את השמע ממנה ולא
מהטלוויזיה.
בדקתי בממיר ויש בו חוץ מהיציאות הרגילות של אדום,לבן,צהוב ויציאת SCART גם יציאת SPDIF
עם חיבור עגול (לא המרובע האופטי).
במערכת קולנוע יש כניסת LINE לחיבור מכשיר נוסף.
אם אני אחבר בעזרת כבל SPDIF מהממיר למערכת השמע יעבור ?
אם לא יש למישהו רעיון אחר ?
בתודה מראש....
חיבור מערכת קולנוע ביתית לממיר דיגיטלי konka - לאודיו בלבד....
הבנתי...JEXY כתב:לא ניתן לחבר את הממיר עם יציאה דיגיטלית למערכת שלך רק עם יציאה אנלוגית (אדום\לבן) מיציאת אודיו של הממיר לכניסת LINE IN של המערכת....
אבל איזה כבל אני צריך לקנות לשם כך?
מה צריך להיות בקצוות שלו ? (כלומר איזה כבל קיים שיוצא ממנו אדום לבן ובקצה השני מתכנס לראש אחד
שיכול להיכנס ל LINE IN....)
האם לחבר את הצהוב לצהוב כמו שכרגע, אבל לקנות כבל נוסף שמעביר את השמע מאדום לבן ל LINE IN ?
שוב תודה.....
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
הLINE IN של המערכת זו כניסת RCA סטריאו (אדום\לבן).
לא ניתן לחבר יציאה דיגיטלית (SPDIF) לכניסה אנלוגית ללא ממיר מיוחד.
לכן אתה צריך כבל RCA סטריאו פשוט בעלות של כמה שקלים (או כמה מאות, תלוי בך) ואז תוכל לחבר את הממיר למערכת...
לא ניתן לחבר יציאה דיגיטלית (SPDIF) לכניסה אנלוגית ללא ממיר מיוחד.
לכן אתה צריך כבל RCA סטריאו פשוט בעלות של כמה שקלים (או כמה מאות, תלוי בך) ואז תוכל לחבר את הממיר למערכת...