מה עדיף d-link או TP-LINK?
במסע הרכישות הבלתי נפסק שלי, החלטתי להפטר מרואטר איידימקס שיש לי ולקנות חדש.
שקלתי לקנות את LINKSYS בגלל השם הטוב שלהם, אבל המחיר מאוד יקר. (אני מחפש בתקן N, רשת ג'יגה).
מה ההבדל בין TP ל-D, הבנתי שאחד מהם הוא החיקוי של השני
דרך אגב, אני מחובר לכבלים
שקלתי לקנות את LINKSYS בגלל השם הטוב שלהם, אבל המחיר מאוד יקר. (אני מחפש בתקן N, רשת ג'יגה).
מה ההבדל בין TP ל-D, הבנתי שאחד מהם הוא החיקוי של השני
דרך אגב, אני מחובר לכבלים
ראשית כל אני אישית השבוע שדרגתי את הרשת הביתית שלי לרשת 1G
קניתי ראוטר ב 300 שח את ה tplink wr1043nd פצצה של ראוטר במחיר של 300 שח
מעבד חזק ראוטר יציב מתמודד יפה אם 3500 חיבורים ביוטורנט
אחרי שניסיתי הורדה של 8 ג'יגה בטורנט על 3500 חיבורים הוא אפילו לא מצמץ
זכרון ראם 32 מגה
ממש ניהול נוח תומך ב DLNA והכי חשוב יש לו חיבור WAN גם של 1G
בקיצור ראוטר ממולץ כמעט כל אחד יגיד לך פה וגם אפשר להתקין עליו גרסת קושחה צד שלישי אבל את זה אני לא ינסה
כי מספיק לי גרסת יצרן הראוטר עובד פצצה
ה DLINK ה 655 הוא חלש מבחינת ביצועים שלו גם המעבד וגם הזכרון ראם שלו של 16 מגה בלבד
לגבי שאר הפרטים של הדלינק אני לא כל כך יודע כי לא התכוונתי לקנות ככה שגם לא בדקתי
זכרון ראם 32 מגה
בקיצור ראוטר ממולץ כמעט כל אחד יגיד לך פה וגם אפשר להתקין עליו גרסת קושחה צד שלישי אבל את זה אני לא ינסה
ה DLINK ה 655 הוא חלש מבחינת ביצועים שלו גם המעבד וגם הזכרון ראם שלו של 16 מגה בלבד
לגבי שאר הפרטים של הדלינק אני לא כל כך יודע כי לא התכוונתי לקנות ככה שגם לא בדקתי
ראיתי את הדגם הזה, ואני גם נוטה לכיוון שלו.
נראה לי שההגדרות שלו יותר קלות מאשר LINKSYS .
ראיתי שיש לו אפשרות של חיבור USB. ועם החיבור ניתן לעשות SHARE לכונן חיצוני.
האם החיבור הזה תופס גם באינטרנט?
האם החיבור הזה תופס גם באינטרנט?
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
כן אתה יכול לגשת לכונן שמחובר דרך FTPronen61 כתב:ראיתי את הדגם הזה, ואני גם נוטה לכיוון שלו.
האם החיבור הזה תופס גם באינטרנט?...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הDIR 655 דווקא טוב יותר מה1043D ,וגם יקר ממנו לא במעט ,ככה שה1043D הרבה יותר משתלם .MrYair כתב:ראשית כל אני אישית השבוע שדרגתי את הרשת הביתית שלי לרשת 1G
זכרון ראם 32 מגה
לגבי שאר הפרטים של הדלינק אני לא כל כך יודע כי לא התכוונתי לקנות ככה שגם לא בדקתי...
- t_gal
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- שם מלא: t_gal
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
מחזק את הכותבים מעל - ה-1043ND של TP-LINK פשוט ראוטר מעולה. טווח מצויין, יציב ובעל חיבורי 1G (אפשר לשמש אותו כנתב ולא בהוטבוקס).
רשימת ציוד: Philips pfl8404/42, Samsung ps42b430, Yamaha rxv-465, morel t.t.646, Yamaha NSP-270, Xtreamer, MK802 Android Stick
טוב, למזלי היה לי קצת חופש היום אז החלטתי לנצל את הזמן כדי להרכיב אותו במקום האיידימקס.
אחרי כשעתיים של עצבים מרוטים עם התמיכה של 012 ושל TPLINK פה בארץ, נפל לי האסימון איפה אני טועה בחיבור. אחרי תיקון קל שביצעתי ברשת הביתית שלי, האינטרנט חזר לזרום. עדיין לא יצא לי להוריד כלום דרך הUSENET אבל החיבור יציב ועושה רושם של רואטר טוב.
אחרי כשעתיים של עצבים מרוטים עם התמיכה של 012 ושל TPLINK פה בארץ, נפל לי האסימון איפה אני טועה בחיבור. אחרי תיקון קל שביצעתי ברשת הביתית שלי, האינטרנט חזר לזרום. עדיין לא יצא לי להוריד כלום דרך הUSENET אבל החיבור יציב ועושה רושם של רואטר טוב.
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
לא.
מה שקרה, שבמקור האיידמקס היה מחובר למודם. והיה מחובר גם לסוויץ, הסוויץ היה מחובר לעוד רואטר איידימקס (בשביל כיסוי לחיבור האלחוטי, הבית מאוד גדול- ואני שוקל לחבר עוד רואטר (מספר 3) בשביל החיבור האלחוטי).
כשניתקתי את הרואטר המקורי כדי לחבר במקומו TPLINK שכחתי לנתק את הרואטר הנוסף של האיידימקס (זה שמחובר לסוויץ). בקיצר אחרי שעתיים נפל לי האסימון שאולי כל הבעיות של החיבור זה בגללו, ניתקתי אותו ואיפסתי את הTPLINK . ראיתי שיש גלישה, וחיברתי את האיידימקס בחזרה.
מה שקרה, שבמקור האיידמקס היה מחובר למודם. והיה מחובר גם לסוויץ, הסוויץ היה מחובר לעוד רואטר איידימקס (בשביל כיסוי לחיבור האלחוטי, הבית מאוד גדול- ואני שוקל לחבר עוד רואטר (מספר 3) בשביל החיבור האלחוטי).
כשניתקתי את הרואטר המקורי כדי לחבר במקומו TPLINK שכחתי לנתק את הרואטר הנוסף של האיידימקס (זה שמחובר לסוויץ). בקיצר אחרי שעתיים נפל לי האסימון שאולי כל הבעיות של החיבור זה בגללו, ניתקתי אותו ואיפסתי את הTPLINK . ראיתי שיש גלישה, וחיברתי את האיידימקס בחזרה.
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
*עדכון קל
היום בבוקר הרשת שוב פעם נפלה, ניתקתי את האיידימקס מהרשת ומהחשמל. ועכשיו הכל עובד. בפועל אני לא צריך אותו כי האות חזק מאוד הTPLINK.
הבעיה היא שבקצוות הבית הקליטה מאוד חלשה שלו.
ראיתי שישנם כל מיני אנטנות ומאריכי אנטנות שניתן לחבר לרואטר.
יש כאלה שמומלצים לTPLINK שקניתי?
היום בבוקר הרשת שוב פעם נפלה, ניתקתי את האיידימקס מהרשת ומהחשמל. ועכשיו הכל עובד. בפועל אני לא צריך אותו כי האות חזק מאוד הTPLINK.
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
חוברתי אתמול בבוקר לטריפל של הוט וכבר מראש קניתי את ה 1043ronen61 כתב:*עדכון קל
יש כאלה שמומלצים לTPLINK שקניתי?...
דירת 2 קומות וכל קומה כ 125 מטר, ולא מבין על מה כל המהומה, בעקבות כל השרשורים פה על ההוטבוקס רצתי וקניתי 1043,
ההוטבוקס יושב אצלי בתוך המזנון והקליטה בבית חזקה איכותית ויציבה יותר ממה שהיה לי עם כל הנתבים האחרים כמעט בכל הבית העוצמה של הקליטה היא 5 קוים ולא יורדת מ 4 קוים, ובאלחוטי מקבל בכל הבית 150MB
הולך להחזיר את ה 1043 מזל שלא פתחתי את האריזה
אצלי המרחק יותר מ125 מטרים.
אתה מוזמן לבוא ולהראות בעצמך, כשנכנסים לחדר השינה וגם למטבח - יש בקושי קליטה.
ואני חוזר על הבקשה:
ואני חוזר על הבקשה:
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
מאיפה אתה בארץ, יש לי אנטנות שיכולות לעניין אותך קניתי לפני כחצי שנה בחצי מחירronen61 כתב:אצלי המרחק יותר מ125 מטרים.
ואני חוזר על הבקשה:
יש כאלה שמומלצים לTPLINK שקניתי?...
אני מבני ברק
יש לי 2 כאלה
http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif ... no&cat=208
ויש לי גם 3 אנטנות 8BDI
מה ההבדלים בין 2 הלינקים המצורפים (חוץ מזה שאחד מהם מתלבש על 3 יציאות של האנטנה):
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע