עיוותים בMPC HC
בוקר טוב,
יש לי עיוותים בתמונה כל איזה חצי דקה.. תלוי בתמונה של הוידאו.
הגדרתי את הMPC HC לפי המדריך פה.
אגב, כל פעם שאני נכנס מחדש לMPC HC מתאפס יל הפילטרים של הAUDIO ואני צריך לשנות כל פעם ל SPDIF בשביל לקבל DTS, מישהו נתקל בזה?(ניסיתי להריץ בתור ADMIN).
תודה ויום טוב.
יש לי עיוותים בתמונה כל איזה חצי דקה.. תלוי בתמונה של הוידאו.
הגדרתי את הMPC HC לפי המדריך פה.
אגב, כל פעם שאני נכנס מחדש לMPC HC מתאפס יל הפילטרים של הAUDIO ואני צריך לשנות כל פעם ל SPDIF בשביל לקבל DTS, מישהו נתקל בזה?(ניסיתי להריץ בתור ADMIN).
תודה ויום טוב.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
האם פענוח חומרה מופעל אצלך? האם אתה מריץ את הקובץ מכונן מקומי או דרך הרשת? אלחוטית או קווית?
לגבי זה שה-SPDIF לא נשמר, יש לך כנראה בעיית הרשאה. האם סימנת save in ini file כמו במדריך? אם כן וזה לא עוזר, נסה שוב להגדיר הכל פעם אחת (כולל ה-SPDIF), כאשר אתה מריץ MPC HC כמנהל (כפתור ימני על התוכנה ובחירה בהרץ כמנהל/Run as adninistrator).
לגבי זה שה-SPDIF לא נשמר, יש לך כנראה בעיית הרשאה. האם סימנת save in ini file כמו במדריך? אם כן וזה לא עוזר, נסה שוב להגדיר הכל פעם אחת (כולל ה-SPDIF), כאשר אתה מריץ MPC HC כמנהל (כפתור ימני על התוכנה ובחירה בהרץ כמנהל/Run as adninistrator).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
1.מה זה פענוח חומרה?(המחשב לאחר פרמוט, בהתקנה הקודמת לא הפעלתי שום פענוח חומרה).pixies כתב:האם פענוח חומרה מופעל אצלך? האם אתה מריץ את הקובץ מכונן מקומי או דרך הרשת? אלחוטית או קווית?
לגבי זה שה-SPDIF לא נשמר, יש לך כנראה בעיית הרשאה. האם סימנת save in ini file כמו במדריך? אם כן וזה לא עוזר, נסה שוב להגדיר הכל פעם אחת (כולל ה-SPDIF), כאשר אתה מריץ MPC HC כמנהל (כפתור ימני על התוכנה ובחירה בהרץ כמנהל/Run as adninistrator)....
2.כונן מקומי.
3.לגבי האודיו, ביטלתי את הUAC לגמרי ועשיתי ריסטרט למחשב והסתדר.
המעבד שלי הוא E8400 אם זה רלוונטי.
אגב, עם VLC החדש הכל עובד מעולה, הבעיה היחידה שכל פעם אני צריך לשנות שם שישדר את האודיו דרך SPDIF ורק ככה אני מקבל DTS.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

פענוח החומרה מוסבר במדריך - זהו ה-DXVA.
ניסית קצב רענון 24Hz?
האם רצה לך ברקע תוכנה כמו מסנג'ר? נסה להפעיל Task Manager ותראה בגרף ה-CPU אם יש תוכנה הלוקחת מדי פעם מהמחשב Peak-ים של 100%.
ניסית קצב רענון 24Hz?
האם רצה לך ברקע תוכנה כמו מסנג'ר? נסה להפעיל Task Manager ותראה בגרף ה-CPU אם יש תוכנה הלוקחת מדי פעם מהמחשב Peak-ים של 100%.
המחשב נקי לגמרי, הדבר היחיד שרץ ברקע זה סקייפ.pixies כתב:פענוח החומרה מוסבר במדריך - זהו ה-DXVA.
ניסית קצב רענון 24Hz?
האם רצה לך ברקע תוכנה כמו מסנג'ר? נסה להפעיל Task Manager ותראה בגרף ה-CPU אם יש תוכנה הלוקחת מדי פעם מהמחשב Peak-ים של 100%....
שמתי לב עכשיו שזה קורה לי גם ביוטיוב.
אני מניח שהDVXA עובד כי רושם:
playing DVXA.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

דרייבר מעודכן לכרטיס מסך הורדת (מהאתר של AMD או אנוידיה, תלוי בכרטיס המסך שיש לך)?
יש לך מעבד חזק, אולי דווקא כדאי לבטל DXVA.
יש לך מעבד חזק, אולי דווקא כדאי לבטל DXVA.
כן אני עם הדריבר הכי חדש של HD 4870.pixies כתב:דרייבר מעודכן לכרטיס מסך הורדת (מהאתר של AMD או אנוידיה, תלוי בכרטיס המסך שיש לך)?
יש לך מעבד חזק, אולי דווקא כדאי לבטל DXVA....
מוזר.. נחקור את זה יותר מאוחר לעומק.