בחירת סטרימר וכמה שאלות...
לפני כמה זמן רכשתי את האקסטרימר אולטרה, במילה אחת - מאכזב ביותר!! (כן זה 2 מילים אני יודע).
בכל אופן, ניסיתי המון על מנת שהוא יעבוד כמו שצריך, אך עדיין מריץ לי בצורה גרועה HD כבד קצת, השלט לא עובד בכלל, אני משתמש באייפון. כן כבר פתחתי אשכול תמיכה פה, לא הצליחו לעזור לי. בגלל זה אני נאלץ לראות דברים על הכיסא מול המסך מחשב.
הייתי מעוניין לקנות את הבוקסי ששמעתי עליו דברים טובים, אך לצערי הוא לא מתאים לצרכי משום שהוא דיי ישן בחומרה שלו, ויחסית יקר. (לדוגמא: אין חיבור רשת 1G, אין USB 3 וכו'). מישהו יודע מתי יוצא גירסא חדשה שלו? אם בכלל.
חשבתי גם על הXtreamer Sidewinder 3, הדור השני גם כמו הבוקסי מיושן יחסית, אך הבעיה שהוא עדיין לא הגיע לארץ, למישהו יש מושג מתי? והאם כדאי להזמין אותו מהאתר הרשמי?
תודה.
בכל אופן, ניסיתי המון על מנת שהוא יעבוד כמו שצריך, אך עדיין מריץ לי בצורה גרועה HD כבד קצת, השלט לא עובד בכלל, אני משתמש באייפון. כן כבר פתחתי אשכול תמיכה פה, לא הצליחו לעזור לי. בגלל זה אני נאלץ לראות דברים על הכיסא מול המסך מחשב.
הייתי מעוניין לקנות את הבוקסי ששמעתי עליו דברים טובים, אך לצערי הוא לא מתאים לצרכי משום שהוא דיי ישן בחומרה שלו, ויחסית יקר. (לדוגמא: אין חיבור רשת 1G, אין USB 3 וכו'). מישהו יודע מתי יוצא גירסא חדשה שלו? אם בכלל.
חשבתי גם על הXtreamer Sidewinder 3, הדור השני גם כמו הבוקסי מיושן יחסית, אך הבעיה שהוא עדיין לא הגיע לארץ, למישהו יש מושג מתי? והאם כדאי להזמין אותו מהאתר הרשמי?
תודה.
האמת מהאקסטרימר הראשון שלי הייתי דיי מרוצה... כך שעדיין לא פסלתי את כל המשפחה.
הפוקפורן לא מכיל USB 3 (רק SLAVE, אם כתבתי נכון), כך שזה גם לא פתרון בשבילי, אנחנו עוד מעט מגיעים לשלב שUSB 3 הופך להיות סטנדרט, וחבל להוציא כסף על משהו שעוד פחות משנה לא יהיה שווה כלום (הUSB 2),
כמו כן, אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על שאר השאלות,
תודה.
הפוקפורן לא מכיל USB 3 (רק SLAVE, אם כתבתי נכון), כך שזה גם לא פתרון בשבילי, אנחנו עוד מעט מגיעים לשלב שUSB 3 הופך להיות סטנדרט, וחבל להוציא כסף על משהו שעוד פחות משנה לא יהיה שווה כלום (הUSB 2),
כמו כן, אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על שאר השאלות,
תודה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46387
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5078 פעמים
ה- Xtreamer Sidewinder 3 אמור להיות בעל אותו ממשק כמו זה שהתאכזבת ממנו.
כמו שרשמתי למעלה, הוא דיי מיושן בחומרה שלו (אין USB 3 וכו').....אם אני קונה עכשיו משהו רצוי שהוא יהיה מתאים לטכנולוגיה שתהיה סטנדרט בזמן הקרוב, אחרת אני אשתמש בו כמה חודשים בודדים ואז אצטרך לשדרג וחבל על הכסף.
לאף אחד אין תשובה לגביי הBOXEE, מתי אמור לצאת דגם חדש?
לאף אחד אין תשובה לגביי הBOXEE, מתי אמור לצאת דגם חדש?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46387
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5078 פעמים
נדמה שאתה כבר נעול על ה- BOXEE BOX, אבל אף אחד לא מבטיח כי בדגם הבא יהיו מחברי USB 3.0