י.עפים, האמת שזה לא כל כך עוזר, הרי כשאתה באמת רוצה רכיב מסויים (נגיד פלאזמה פיוניר) זה לא משנה מהיכן תקנה (נעזוב רגע יבוא מקבילי) בסופו של דבר היבואן יגזור את הקופון שלו.
aloni,
זה לא מדוייק בכלל מה שאתה אומר.
אני בהחלט מצפה שחברות וחנויות תתנה הנחות/הטבות לחברי האתר מכמה סיבות:
1. חשיפה לקהל יעד ממוקד.
2. פרסום עקיף שהם מקבלות פה עם כל מאמר, ביקורת והשקה.
3. כי זה כלכלי להם (או שבעצם הם גם ככה מרוויחים מספיק?)
לדעתי, גם מרטין וגם אלוני צודקים (ולא ממש סותרים זה את זה) ואילו ילדיעפים טועה.
יש הבדל בין לקנות במקום שהכי משתלם לך שזו ההתנהגות של כל צרכן סביר לבין להחליט אפריורי להוציא מישהו מהרשימה ולגרום גם לאחרים לעשות זאת - מעין חרם אישי.
בשביל הדבר השני, אני צריך שהספק יעשה משהו שלילי כגון ייתן שירות רע או לא יתן שירות בכלל.
לגיטימי לחלוטין לא לתת הנחות לקבוצה זו או אחרת. אולי זה לא חכם מצידם, כמו שמרטין ציין, אך אין לראות זאת כהתנהגות שלילית שצריכה "להיענש".
אף אחד לא מעניש את טופ אודיו..
פשוט לפעמים די מגעיל אותי היחס שלהם ... לפי דברי חברי הפורום הם לא יודעים להיתייחס ללקוח .
אלה אם כן הוא איזה אישיות מוכרת או אם הוא מכריז שהיגואר שלו חונה במקום אסור והוא ממהר.
נראה לי שאנחנו מסכימים אבל משתמשים במינוחים אחרים. כשאני אומר מצפה אני מתכוון שזאת מבחינתי הדרך שאותו גוף צריך להתנהג ואם הוא פועל אחרת זאת אומרת שאני לא מכבד אותו או את דרכו.
במקרה הזה, נכון שזה נראה הגיוני שיעשו מבצעים או הנחות או השד יודע מה גם בגלל אינטרסים אישיים וגם מסיבות אחרות, אבל, במקרה הזה, מי קבע שאותו גוף צריך לתת לנו הנחות? זאת החלטה שלהם בלבד ואל לנו להתערב להם בשיקולים העסקיים שלהם. ובטח שלא "להחרים" אותם.
עריכה:
moco, רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך, אכן אתה צודק.
אל תדאגו חברה אני מכין הפתעה לשכן שלי שעובד בטופאודיאו הפתעה בדמות מכתב על השמשה כבר יש לי בראש מה לכתוב לו [ לא לדאוג הוא לא מכיר אותי בכלל הוא אחד המתקינים שלהם שבטח היה במסיבה] אח הוא יקום בבוקר ויבוא לאוטו ויראה את הפתק שלי ולא יבין מאיפה באתי לו
בקיצור חברה מה שאתם אומרים-אם הבנתי נכון
"שישארו הם בטופ...ואנחנו באודיו"
מי שקונה שם לא צריך מבצעים הוא בדרך כלל בה עם תקציב(שמן...שמן התקציב)והם מציעים לו פתרונות ,לעיתים הוא גם לא מכיר את החברות השונות...
בקיצור מי שקונה שם הם השכנים ברדיוס של כמה קילומטרים שמצבם הכלכלי מאפשר לחתול שלהם לשתות חלב סויה ...