חמך החליפם בסאטליטים של הרמן קארדון??
יש לך מזל שחמך לא מתמצא בסאונד זכית, אשרייך!
הרמקולים שבידך מעולים לכל סוגי המוזיקה ואף בעלי סאונד מאוד איכותי, שמור עליהם....ותהנה
אני גם צריך חותן שכזה...למרות שאני רווק
RAMIRAMI68 כתב:חמך החליפם בסאטליטים של הרמן קארדון??
יש לך מזל שחמך לא מתמצא בסאונד זכית, אשרייך!
הרמקולים שבידך מעולים לכל סוגי המוזיקה ואף בעלי סאונד מאוד איכותי, שמור עליהם....ותהנה
אני גם צריך חותן שכזה...למרות שאני רווק
...
ככה זה כשאישתו החליטה שנמאס לה מהמקום שהם תופסים בסלון, וברשת עולם הקולנוע היה מבצע על ה HKTS9...
בערך אמצע שנות ה-90 זה היה הליין של החברה עם מסגרות פלסטיק סביב האלמנטים.
אל תשכח לשדך להם רסיבר-מגבר איכותי.
נ.ב לאיזה מגבר-רסיבר הם היו מחוברים? אולי הוא גם מהשווים?יכול להיות שחמך ישמח לקבל בעבורו
מגבר משולב די.וי.די תוצרת סין
RAMIRAMI68 כתב:בערך אמצע שנות ה-90 זה היה הליין של החברה עם מסגרות פלסטיק סביב האלמנטים.
אל תשכח לשדך להם רסיבר-מגבר איכותי.
נ.ב לאיזה מגבר-רסיבר הם היו מחוברים? אולי הוא גם מהשווים?יכול להיות שחמך ישמח לקבל בעבורו
מגבר משולב די.וי.די תוצרת סין
...
ייחוברו אצלי ל ימאהה RX-V465, אצלו בשנתיים האחרונות היו מחוברים ל Denon AVR1509
אצלי זה בטח יישמע טוב יותר מהסט סאטליטים שלי (yamaha nsp-270) - אני אחבר את המורל במקום הקדמיים ואדווח...
Form78HiFi כתב:הטוויטרים שלהם הופכים ל"חלשים" עם השני ואז צריך לדחוף גבוהים במגבר.
מעניין אם זה המצב אצלך.
...
הטוויטרים שלהם באמת לא חזקים בגבוהים אבל סבירים,מי שחולה על פול טרבל(כמוני) כך שהסאונד נשמע כמו ''השחזת סכינים'' יכול לשדרג את הטוויטר לטוויטר שופר איכותי ואז באמת הסאונד של הרמקולים דה בסט.
חיברתי אותם בשעה טובה כזוג קדמיים - נשמעים מעולים כפי שצפיתם
הבעייה היא שיש כאלו הבדלי איכויות בינם לבין שאר הסאטליטים שלי, שלא יהיה מנוס מלשדרג גם את שאר הרמקולים
...
למה זו בעיה? זה כל העיניין של "אופי צליל" ברמקול...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT