הקלטה דיגיטלית מהוט ?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ytulpan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,

אני משתמש כבר הרבה זמן ב - SageTV + dvbe4sage. יש לי התקנה די גדולה עם 5 טיונרים דיגיטלים, כמה HD200, כמה קליינטי תכנה וכו'.

כבר מעל שנה אני לא נוגע ולא משנה כלום - הכל עובד פיקס. אני יודע שכבר אין Sage, אבל לא ממש התעניינתי בתחלופות כי כאמור הכל עובד לי טוב.

אז עכשיו הוט יצאו עם המבצע שלהם לטריפל. עשיתי חשבון שרק אינטרנט וטלפון עולים לי היום מעל 200 ש"ח (בזק+נטויזיון, ואין לי סיכוי בקרוב לתשתית מעל ה-15M שיש לי מבזק), אז בעוד 120-130 ש"ח אני יכול לקבל גם את הטלוויזיה. אז הזמנתי את החבילה ואנסה אותה במקביל חודשיים שלוש לפני שאחליט. נכון שיפה שאין התחייבות ?

חשבתי אולי להישאר גם עם יס (אחרי שאוריד להם מחיר) במקביל.

בקיצור, יש איזה פתרון דיגיטלי להוט ? ראיתי ש-dvbe4sage תומך לכאורה ב-DVB-C, אבל מה עם כרטיס של הוט וכו' ? גם הם NDS ?

יש לי עוד קופסה ישנה של HD-PVR שחשבתי להוציא מנפטלין בשביל ההתחלה, אבל רק המחשבות על מה שעברתי בזמנו עם ההגדרות, בקרת הבלאסטר ועוד ועוד עושה לי רע. וזה רק הקלטת ערוץ אחד בו זמנית, ממיר לא יציב, חוטי חשמל, חיבורי קומפוננט - זה לחזור לעידן הפלינטסטונס. בכלל, מה זה ממיר ?!?

מה אתם אומרים ?

אגב - אחרי שחתמתי והכל, איש המכירות שכבר היה בדרכו החוצה אמר לי שתוך יום יומיים סוגרים את המבצע כי כחלון רוצה להגן על המתחרים. קשה לומר אם זה היה בשביל ה-feel good או זה נכון באמת. אז מי ששוקל, כדאי להזדרז לבדוק...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

נכון להיום, אין עדיין פתרון להקלטה דיגיטלית ישירה מהוט ללא ממיר.
תודה על הטיפ לגבי המבצע של הוט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

ytulpan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

תודה, לא היו לי תקוות רבות, האמת...

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”