עכשיו צריך לקשר את הכתובת של EBAY שתהיה PAYPAL APPROVED לכתובת הזו באנגליה (יש מוכרים שמקפידים על זה)
ואז האפשרויות להזמנה בלתי מוגבלות
גם מוכרים שעד היום לא שלחו לארץ כלל יוכלו לשלוח לאנגליה ומשם לארץ
השאלה אם יהיה משתלם או לא.
עשיתי בירור עם מאסטופ לגבי הפרטים הטכניים, מסתבר שזה לא כזה להיט יחסית לשירות שלהם מארה"ב:
-חברת השילוח היא פדקס, שירות פדקס אקספרס (מסירה תוך 2 ימי עסקים). דמי השירות נגבים על ידם ישירות ומנסיון שלי זה מכה לא קטנה.
-אמנם יש החזר מס של 20% מאנגליה, אבל עלות המס בארץ כוללת גם את דמי המשלוח בשונה מארה"ב.
כל החיוב הוא בפאונד ד"א, אין המרה לדולר כך שצריך להוסיף עמלת המרה של חברת האשראי שהיא לא זניחה למטבעות לא דולריים בדר"כ.
אגב אמזון , לתשומת לבכם , קיימים מוצרים לא מעטים , גם ב Amazon.de הגרמני שזולים יותר מהמוצרים במקביל האנגלי , מצד שני , בהחלט יותר יקרים מהמקביל האמריקאי:).
בכדי להימנע מהמרות כפולות מה שעשיתי זה הגדרתי יחד עם הבנק שלי (במקרה שלי אוצר החייל) את כרטיס המסטר כארט ככזה שניתן לחיבו גם בדולרים גם ביורו וכו' ואז לא משנה אם אני קונה בפי פאל או ישירות עם הכרטיס ברגע השחיוב הוא במטבע זר הוא יורד לי מהחשבון בהתאם למטבע. זה כמובן דורש רכישת מטבע זר מתאים שישכב תמיד בחשבון אבל זה תמיד טוב או לרכישות באינטרנט או כשנוסעים לחו"ל.
בשורה התחתונה הופכים את החשבון לכזה שיודע לעסוק גם במטבע זר. רוכשים את המטבע שנדרש לכם כשנוח לכם (בהתאם לשער) ומגהצים ישירות במטבע הזר.