עזרה - מעוניין לצייד חדר ישיבות במקרן, מסך ושאר דברים
שלום,
אנחנו כרגע בתהליכי הקמה של חדר ישיבות, ואני מעוניין לצייד אותו כראוי.
אורך החדר כ4.5 מטרים, ויוצגו בו בעיקר מצגות/סרטי תדמית.
מה שדרוש כרגע זה מקרן ומסך (חשמלי נגלל), הצעות לכל מה שכדאי שיהיה בחדר ישיבות, ומקום לרכוש ממנו ציוד והתקנה.
אין מסגרת תקציב קשיחה, כי אין לי מושג כמה עולים המוצרים ומה אני מקבל עוד בעבור עוד כסף.
תודה לעוזרים
אנחנו כרגע בתהליכי הקמה של חדר ישיבות, ואני מעוניין לצייד אותו כראוי.
אורך החדר כ4.5 מטרים, ויוצגו בו בעיקר מצגות/סרטי תדמית.
מה שדרוש כרגע זה מקרן ומסך (חשמלי נגלל), הצעות לכל מה שכדאי שיהיה בחדר ישיבות, ומקום לרכוש ממנו ציוד והתקנה.
אין מסגרת תקציב קשיחה, כי אין לי מושג כמה עולים המוצרים ומה אני מקבל עוד בעבור עוד כסף.
תודה לעוזרים
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
ברוכים הבאים לפורום.
בשביל חדר ישיבות בסיסי מספיק מקרן בעל רזולוציה בסיסית XGA, עוצמת הארה בין 2000 ל3000 אנסילומנס (תלוי בתאורת החדר ומצבי תאורה במצגות). מסך חשמלי עם טריגר שיורד אוטומטי כאשר מפעילים את המקרן ועולה כאשר סוגרים את המקרן. בדרך כלל מציידים את השולחן ישיבות בפאנל חיבורים למחשב נייד ו\או חיבור AV (מצלמה, DVD) חיבור USB וכמובן תקשורת וחשמל, מערכת הגברה בסיסית (בין 2 ל 4 רמקולים).
מעבר לתקציב הבסיסי יש אפשרויות רבות כגון: שליטה מרכזית על כל הרכיבים בחדר (מקרן, שמע, תאורה וכו'...)
ישנם פאנלים שקועים בקיר, ישנם פאנלים "קופצים" מהשולחן וכו'...
בדרך כלל מומלץ להעזר בחברה העוסקת בתחום בשביל שהחדר ישיבות יצא ברמה גבוהה.
חדר בסיסי נע בין 10000 ל 15000 ש"ח... מעבר לזה השמיים הם הגבול...
בשביל חדר ישיבות בסיסי מספיק מקרן בעל רזולוציה בסיסית XGA, עוצמת הארה בין 2000 ל3000 אנסילומנס (תלוי בתאורת החדר ומצבי תאורה במצגות). מסך חשמלי עם טריגר שיורד אוטומטי כאשר מפעילים את המקרן ועולה כאשר סוגרים את המקרן. בדרך כלל מציידים את השולחן ישיבות בפאנל חיבורים למחשב נייד ו\או חיבור AV (מצלמה, DVD) חיבור USB וכמובן תקשורת וחשמל, מערכת הגברה בסיסית (בין 2 ל 4 רמקולים).
מעבר לתקציב הבסיסי יש אפשרויות רבות כגון: שליטה מרכזית על כל הרכיבים בחדר (מקרן, שמע, תאורה וכו'...)
ישנם פאנלים שקועים בקיר, ישנם פאנלים "קופצים" מהשולחן וכו'...
בדרך כלל מומלץ להעזר בחברה העוסקת בתחום בשביל שהחדר ישיבות יצא ברמה גבוהה.
חדר בסיסי נע בין 10000 ל 15000 ש"ח... מעבר לזה השמיים הם הגבול...
אופק שלום,
כיום הדרישה לחדרי ישיבות פשוטים ו\או חכמים יותר גדולה מפעם, כמו כן גם מבחר הציוד ואפשרויות רבות שניתן לבצע מהחדר ישיבות עצמו הן רבות, כפי שהזכירו מקודם בניית חדר ישיבות מהיסוד רצוי ואך חובה לבצע על ידי חברה בעלת יכולות ושם בשוק המקומי.
המחירים מתחילים באמת בסכומים שהוזכרו כאן ומטפסים למעלה ביחס לכמות ציוד הנדרשת ורמת גימור של החדר.
בברכה,
סאונדוויו בע"מ
כיום הדרישה לחדרי ישיבות פשוטים ו\או חכמים יותר גדולה מפעם, כמו כן גם מבחר הציוד ואפשרויות רבות שניתן לבצע מהחדר ישיבות עצמו הן רבות, כפי שהזכירו מקודם בניית חדר ישיבות מהיסוד רצוי ואך חובה לבצע על ידי חברה בעלת יכולות ושם בשוק המקומי.
המחירים מתחילים באמת בסכומים שהוזכרו כאן ומטפסים למעלה ביחס לכמות ציוד הנדרשת ורמת גימור של החדר.
בברכה,
סאונדוויו בע"מ
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
נכון שניתן להסתפק במסך 60 אך הכל תלוי בגודל החדר ותוכן המוצג על גבי הצג.OfekD כתב:תודה על התגובות.
שאלה לי אליכם - מדוע לא עדיף על כל הטררם לקנות פשוט טלוויזיית LCD גדולה מספיק? נניח 60".
תודה...
אם לדוגמה הינך מציג טבלת אקסאל בעל עשרה עמודות וחמש שורות, גופן הכתב הוא 12, ממרחק של 3 מטר אתה כבל לא תצליח לראות את מה המוצג על המסך.
הקונספט של חדר ישיבות הוא לכלול את מערכות לקבלת החלטות או להציג פרזנטציות בצורה הטובה ביותר. לטעמי זה לא מקום שאפשר לחסוך בו.
ישנם מקרנים שניתן לצפות באור מלא אך הם יקרים יותר... הכל מסתכם בתקציב וצורך, לכן ליווי של חברה מתמחה זה חשוב.
בברכה,
סאונדוויו בע"מ