במסיבת העיתונאים של מיקרוסופט ב-MWC2012 השיקה למעשה החברה את גירסת חלונות 8 בגירסת הConsumer Preview, כלומר, זה יצא משלב הבטא הסגורה למפתחים וזמין להורדה לניסיון לכל המשתמשים.
שרשור תגובות: חלונות8 זמינה להורדה להתנסות - Windows 8 Consumer Preview
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
למאמר: חלונות8 זמינה להורדה להתנסות - Windows 8 Consumer Preview

במסיבת העיתונאים של מיקרוסופט ב-MWC2012 השיקה למעשה החברה את גירסת חלונות 8 בגירסת הConsumer Preview, כלומר, זה יצא משלב הבטא הסגורה למפתחים וזמין להורדה לניסיון לכל המשתמשים.
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
מישהו ניסה את זה?
זו גרסה שעובדת על פרק זמן מוגבל או שעובדת חלקית (מוגבלת מבחינת פיצ'רים)?
זו גרסה שעובדת על פרק זמן מוגבל או שעובדת חלקית (מוגבלת מבחינת פיצ'רים)?
לירן
להבנתי הקונספט שעומד מאחוריי הPREVEIW הזה הוא זהה לזה שהיה עם WIN7 וההשקה של הבטא החינמית לתקופה של חצי שנה בערך שבמהלכה נהפכה ל-RC עד שבמועד ההשקה המערכת גם החלה להינעל חלקית ולבסוף סופית (כמובן עם אזהרות בהתאם שהמערכת הינה זמנית ואופציה לרכישה מיידית וקבלת אקטיבציה למערכת).
WIN7 היה הצלחה מרשימה בהורדות הבטא שלו וגם ביציבות המערכת ביחס לשלב בהתפתחותה. לא רואה סיבה למה לא להשתמש גם בפירוויו שלWIN8 אם נקביל ל-WIN7 ברמת יציבות ואמינות.
WIN7 היה הצלחה מרשימה בהורדות הבטא שלו וגם ביציבות המערכת ביחס לשלב בהתפתחותה. לא רואה סיבה למה לא להשתמש גם בפירוויו שלWIN8 אם נקביל ל-WIN7 ברמת יציבות ואמינות.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
- roeitag
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
בניתי מחשב חדש לפני שבוע וההכרזה של מייקרוסופט הגיעה בדיוק בזמן מבחינתי. אין לי דיסק התקנה של WIN 7 אז קפצתי על ההזדמנות והתקנתי WIN 8 64BIT. בינתיים המערכת עובדת ללא באגים. את ממשק המטרו ביטלתי וחזרתי לממשק שולחן העבודה הסטנדרטי. בעצם כמעט שאי אפשר לראות הבדלים מהותיים בין הגרסה הזו לגרסה הקודמת (פרט לאותו ממשק מטרו, שלדעתי לא מתאים למחשב שולחני...).
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני עכשיו בשלבי התקנה.
יישום ההתקנה שלהם מוצלח למדי - הורדה ראשונית של 5 מגה שעושה סריקת חומרה ותוכנות מותקנות (כדי לוודא התאמה), ונותנת דו"ח תאימות מפורט (אילו תוכנות יעבדו כמו שהן, אילו יתקנו התקנה מחודשת ואילו לא יעבדו בכלל).
לאחר מכן מורדת גרסת המערכת המתאימה לחומרה, ואז יש את האופציה להתקין מיד (על המחיצה ממנה היישום רץ), או להכין התקנה למחיצה חדשה (על כונן USB או הכנת ISO לצריבה על בלוריי).
אני עכשיו מכין את ה USB - אעדכן לאחר ההתקנה איך זה הלך.
יישום ההתקנה שלהם מוצלח למדי - הורדה ראשונית של 5 מגה שעושה סריקת חומרה ותוכנות מותקנות (כדי לוודא התאמה), ונותנת דו"ח תאימות מפורט (אילו תוכנות יעבדו כמו שהן, אילו יתקנו התקנה מחודשת ואילו לא יעבדו בכלל).
לאחר מכן מורדת גרסת המערכת המתאימה לחומרה, ואז יש את האופציה להתקין מיד (על המחיצה ממנה היישום רץ), או להכין התקנה למחיצה חדשה (על כונן USB או הכנת ISO לצריבה על בלוריי).
אני עכשיו מכין את ה USB - אעדכן לאחר ההתקנה איך זה הלך.
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
כאשר התוכנה בדקה לי אילו תוכנות יעבדו חלק מהן לא הופיעו בכלל ברשימה האם זה אומר שהם לא יהיו אצלי יותר אם אני יעדכן או שזה בסדר?
כי חלקן ממש חשובות לי.
והאם אוכל להתקין תוכנות בסיומת EXE על המחשב שלי בתור קבצים שתומכים רק בווינדוס 7 האם הווינדוס 8 ייתן אזהרה כלשהיא?
כי חלקן ממש חשובות לי.
והאם אוכל להתקין תוכנות בסיומת EXE על המחשב שלי בתור קבצים שתומכים רק בווינדוס 7 האם הווינדוס 8 ייתן אזהרה כלשהיא?
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
בינתיים אני יכול לומר שאני ממש לא מתרשם...
הכלאה מוזרה מאוד, יש המון מקומות של חוסר הגיון ב UI ובכלל זה מרגיש כמשהו מאוד לא בשל מבחינת הקונספט.
שני דפדפנים מופרדים, אחד למטרו ואחד לדסקטופ הישן...לא אהבתי את האריחים בטלפונים שלהם וגם לא במערכת ההפעלה שלהם...
לדעתי מערכת ההפעלה הבאה שלי תהיה של אפל.
הכלאה מוזרה מאוד, יש המון מקומות של חוסר הגיון ב UI ובכלל זה מרגיש כמשהו מאוד לא בשל מבחינת הקונספט.
שני דפדפנים מופרדים, אחד למטרו ואחד לדסקטופ הישן...לא אהבתי את האריחים בטלפונים שלהם וגם לא במערכת ההפעלה שלהם...
לדעתי מערכת ההפעלה הבאה שלי תהיה של אפל.
שי
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
sky1sky10,
לא מאמין.
בינתיים אני עם Shayosef - המערכת מוזרה... אפילו המעבר מ 3.11 ל 95 היה נראה לי קל יותר.
ארחיב בהמשך היום, כשאשחק איתה יותר, אבל בינתיים אני הולך שם לאיבוד (לקח לי 5 דק' להבין איך אני מכבה את המחשב).
לא מאמין.
בינתיים אני עם Shayosef - המערכת מוזרה... אפילו המעבר מ 3.11 ל 95 היה נראה לי קל יותר.
ארחיב בהמשך היום, כשאשחק איתה יותר, אבל בינתיים אני הולך שם לאיבוד (לקח לי 5 דק' להבין איך אני מכבה את המחשב).
- Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
טוב, אני יודע על איזה מערכת הפעלה אוותר
לא יודע למה מישהו חשב שלוק של טלפון יתאים לי למחשב. אוסף של קיצורי דרך בצורת טפטים.
לא אינטואיטיבי בעליל ואם אני אומר את זה מה יגידו אנשים לא טכניים?
בקיצור, לא תודה
ד"א, אני כיביתי ע"י c:\windows\system32\shutdown.exe -s

לא יודע למה מישהו חשב שלוק של טלפון יתאים לי למחשב. אוסף של קיצורי דרך בצורת טפטים.
לא אינטואיטיבי בעליל ואם אני אומר את זה מה יגידו אנשים לא טכניים?
בקיצור, לא תודה
ד"א, אני כיביתי ע"י c:\windows\system32\shutdown.exe -s
72o
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
50 טיפים לשימוש בווינדוס 8, מומלץ מאוד לקרוא לפני ההתקנה (מוסבר שם עיניין הכיבוי למשל):
http://www.techradar.com/news/software/ ... ?artc_pg=1
http://www.techradar.com/news/software/ ... ?artc_pg=1
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
ככה נראה הווינדוס 8 בטא (שמיקרוסופט קוראים לו Consumer Preview ולא בטא):