כמה שאלות במונחי הגברה של רמקולים
רון,
ההרמן קרדון שצרפת את האתר שלו הוא רסיבר סטראו. זאת אומרת יש לו רדיו, קדם מגבר ומגבר, והוא עובד בשני ערוצים. מי שקונה דבר כזה לא מיתכוון בדרך כלל להוסיף עוד מגבר אלא מוסיף נגן דיסקים.
אם יש לך רסיבר לקולנוע ביתי, זאת אומרת אחד עם חמישה ערוצים לפחות אז ממליצים בדרך כלל, תלוי ברמקולים כמובן, להוסיף מגבר שיעבוד בניפרד בסטראו ויתמוך בהקיפי.
.
ההרמן קרדון שצרפת את האתר שלו הוא רסיבר סטראו. זאת אומרת יש לו רדיו, קדם מגבר ומגבר, והוא עובד בשני ערוצים. מי שקונה דבר כזה לא מיתכוון בדרך כלל להוסיף עוד מגבר אלא מוסיף נגן דיסקים.
אם יש לך רסיבר לקולנוע ביתי, זאת אומרת אחד עם חמישה ערוצים לפחות אז ממליצים בדרך כלל, תלוי ברמקולים כמובן, להוסיף מגבר שיעבוד בניפרד בסטראו ויתמוך בהקיפי.
.
רון,
אל תחשוש לישאול כאוות נפשך..
לגבי ה T AMP אני הבנדם האחרון בפורום לשאול אותו על כך
אני לא הייתי מכניס דבר כזה הביתה מטעמים אידאולוגים..
ה T AMP הוא מגבר משולב עם כניסה אחת ובקר ווליום. לצורך העינין הוא מגבר מסוג המגברים הדיגיטלים. אפשר כעיקרון להישתמש בו כפאוור אבל כל דבר צריך ליבדוק בדיוק בהקשר לשאר הרכיבים שבסט.
אולי הכי פשוט אם תציין מה יש לך בדיוק ולאן אתה שואף ובטוח יהיו כאן הרבה שיעזרו.
.
אל תחשוש לישאול כאוות נפשך..
לגבי ה T AMP אני הבנדם האחרון בפורום לשאול אותו על כך
אני לא הייתי מכניס דבר כזה הביתה מטעמים אידאולוגים..
ה T AMP הוא מגבר משולב עם כניסה אחת ובקר ווליום. לצורך העינין הוא מגבר מסוג המגברים הדיגיטלים. אפשר כעיקרון להישתמש בו כפאוור אבל כל דבר צריך ליבדוק בדיוק בהקשר לשאר הרכיבים שבסט.
אולי הכי פשוט אם תציין מה יש לך בדיוק ולאן אתה שואף ובטוח יהיו כאן הרבה שיעזרו.
.
שלום רון:
אני לא יודע אם הזכירו בפוסטים הקודמים את זה ,אבל במידה ותחליט לרכוש מגבר הספק(פאוור) לסטריאו על מנת שתוכל לשרשו לרסיבר , תצטרך קודם לבדוק שיש יציאות pre-out ברסיבר שלך !!!
אני לא יודע אם הזכירו בפוסטים הקודמים את זה ,אבל במידה ותחליט לרכוש מגבר הספק(פאוור) לסטריאו על מנת שתוכל לשרשו לרסיבר , תצטרך קודם לבדוק שיש יציאות pre-out ברסיבר שלך !!!
! Ride with the wind of change
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: ramkol
קרא את הביקורת שלי על ה-TAMP.ron31 כתב:ממש תודה אחי ההסברים שלך ממש עזרו לי להבין את כל הקטע של ההגברה
הנה עוד שאלה קטנטונת {אל תתבאס עלי}
T AMP יכול לשמש כפאוור? {כי הבנתי שהרבה פה היו ממש מופתעים מאיכות הצלילי שהוא מוציא}...
המגבר הזה יכול לשמש כפאוור (פשוט שים את הווליום שלו על מקסימום), הבעיה היא שיש לו בקושי 6 וואט, ולכן, אם אין לך רמקולים ממש נוחים לדחיפה, שכח ממנו.
Re: ramkol
אגב קראתי מזמן כבר את הביקורת שלך עליוMartinHSabag כתב:קרא את הביקורת שלי על ה-TAMP.ron31 כתב:ממש תודה אחי ההסברים שלך ממש עזרו לי להבין את כל הקטע של ההגברה
הנה עוד שאלה קטנטונת {אל תתבאס עלי}
T AMP יכול לשמש כפאוור? {כי הבנתי שהרבה פה היו ממש מופתעים מאיכות הצלילי שהוא מוציא}...
המגבר הזה יכול לשמש כפאוור (פשוט שים את הווליום שלו על מקסימום), הבעיה היא שיש לו בקושי 6 וואט, ולכן, אם אין לך רמקולים ממש נוחים לדחיפה, שכח ממנו....
כבר דיברתי על זה בעבר פה והבנתי שהרמקולים שלי יעבדו יפה עם T AMP {נצילות 92 אום6}.
עכשיו יש לי דוד שצריך לבוא מניו יורק שבוע הבא האם שווה לבקש ממנו שיביא לי T AMP ?
האם יש הבדל ממשי במחיר?{אולי אני יביא 2 או 3 אפילו באותו מחיר שהא נמכר בארץ}
והאם לא קשה להשיג אותו בחניות בניו יורק?
מרטין אהלן,
ערכתי כמה שינויי נוסח והוספתי מספר דברים בטקסט שלעיל ואני מקווה שכעת הוא טוב יותר.
אים יש לך או לקורא אחר הערות בקשות להרחיב להוסיף או לשנות חלק מסוים מהכתוב, אנא הפנו את תשומת ליבי לכך ואשמח לעזור.
כשהכתוב יהיה לשביעות רצוננו אשמח להפוך אותו למאמר. מכיוון שאני עובד עם מקינטוש ערל ממוצא ארופאי שמגלה קשיים בשפה היהודית
ניראה לי שהכי פשוט שמישהו אחר יעשה את הדרוש להפוך את הכתוב למאמר.
תודה
ערכתי כמה שינויי נוסח והוספתי מספר דברים בטקסט שלעיל ואני מקווה שכעת הוא טוב יותר.
אים יש לך או לקורא אחר הערות בקשות להרחיב להוסיף או לשנות חלק מסוים מהכתוב, אנא הפנו את תשומת ליבי לכך ואשמח לעזור.
כשהכתוב יהיה לשביעות רצוננו אשמח להפוך אותו למאמר. מכיוון שאני עובד עם מקינטוש ערל ממוצא ארופאי שמגלה קשיים בשפה היהודית
תודה
יפה, נכנס דרדק לכיתה א' ושואל את המורה- מה הציורים הללו על הלוח
ומייד מקבל הרצאה ושעורי בית ברמה של יצירה שייקספירית
עכשיו (כאילו) הוא מוכן לבגרות
הצעתי לצעיר- את תתפתה לבצע את קפיצת הדרך (תתחיל להפריד, לשרשר, לכבלל, לחשמל....T AMP
) ללא שהתנסית בשלבים הבסיסיים של התחום הנ"ל אם לא כך שכרך יצא בהפסדך.
הצעתי לצעיר- את תתפתה לבצע את קפיצת הדרך (תתחיל להפריד, לשרשר, לכבלל, לחשמל....T AMP
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: