ממיר DTT עם "המעבד החדש" MSD7828
שלום לכולם,
הממיר הלא-כל-כך וותיק שלי KONKA 630 התקלקל בפעם השנייה תוך שנתיים. בפעם הראשונה עוד הייתה לי אחריות, אך האחריות של טלראן התבררה כקטסטרופה טוטאלית. לקחת להם 40 יום מהרגע שהתקבל אצלם המכשיר ע"מ לבדוק אותו (במשך כמה דקות) ולהודיע שישלחו לי חדש. מעניין מה עושה מי שזהו הממיר היחיד שברשותו?
בכל-אופן, החלטתי לוותר על קנייה מקומית בשביל אחריות לא ריאלית ולקנות ב-EBAY. בעקבות השרשורים כאן בניצוחו של beny123 החלטתי להרים את הכפפה ולקנות ממיר עם מעבד MSD7828 בשביל לנסות לקבל עברית לא הפוכה.
ובכן....... באסה. לצערי העברית אמנם מופיעה, אבל עדיין הפוכה. המכשיר אצלי יום אחד אז אין לי עוד הרבה מה לספר, חוץ מזה שהדגם הספציפי שקניתי אמנם מכיל תצוגה, אבל לא מראה שעה כשהוא כבוי. על שאלות אשתדל לענות בהקדם.
לינק למוצר:
http://www.ebay.com/itm/150735520837?ss ... 1497.l2649
תודה לבני על ההשקעה בפורום. אמנם עניין העברית קצת מאכזב, אבל הממיר עובד מצויין ובחצי מחיר מבשוק המקומי.
הממיר הלא-כל-כך וותיק שלי KONKA 630 התקלקל בפעם השנייה תוך שנתיים. בפעם הראשונה עוד הייתה לי אחריות, אך האחריות של טלראן התבררה כקטסטרופה טוטאלית. לקחת להם 40 יום מהרגע שהתקבל אצלם המכשיר ע"מ לבדוק אותו (במשך כמה דקות) ולהודיע שישלחו לי חדש. מעניין מה עושה מי שזהו הממיר היחיד שברשותו?
בכל-אופן, החלטתי לוותר על קנייה מקומית בשביל אחריות לא ריאלית ולקנות ב-EBAY. בעקבות השרשורים כאן בניצוחו של beny123 החלטתי להרים את הכפפה ולקנות ממיר עם מעבד MSD7828 בשביל לנסות לקבל עברית לא הפוכה.
ובכן....... באסה. לצערי העברית אמנם מופיעה, אבל עדיין הפוכה. המכשיר אצלי יום אחד אז אין לי עוד הרבה מה לספר, חוץ מזה שהדגם הספציפי שקניתי אמנם מכיל תצוגה, אבל לא מראה שעה כשהוא כבוי. על שאלות אשתדל לענות בהקדם.
לינק למוצר:
http://www.ebay.com/itm/150735520837?ss ... 1497.l2649
תודה לבני על ההשקעה בפורום. אמנם עניין העברית קצת מאכזב, אבל הממיר עובד מצויין ובחצי מחיר מבשוק המקומי.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
BlkBrd אודה לך אם תסקר את הממיר בהרחבה
אני רציתי לרכוש את הדגם הנל אך העדפתי לחכות בדיוק בגלל לבטים האלו.
העברית גם לא קריטית בעיני, השעון היה תוספת נחמדה אם היה עובד במצב המתנה
איך התגובה של הממיר לפקודות?
טיימשיפט עובד פיקס?
הקלטות עובד פיקס?
תתחדש!
אני רציתי לרכוש את הדגם הנל אך העדפתי לחכות בדיוק בגלל לבטים האלו.
העברית גם לא קריטית בעיני, השעון היה תוספת נחמדה אם היה עובד במצב המתנה
איך התגובה של הממיר לפקודות?
טיימשיפט עובד פיקס?
הקלטות עובד פיקס?
תתחדש!
אני אשתדל לסקר בקרוב את אפשרויות ההקלטה והטיימשיפט. יש קצת לחץ בעבודה....
בכל מקרה, בינתיים איכות התמונה מצויינת (יחסית לעידן+ כמובן) והקליטה טובה כמו בקונקה ז"ל.
התפריטים נראים טוב ומגיבים טוב.
אחזור בקרוב עם קצת יותר רשמים.
בכל מקרה, בינתיים איכות התמונה מצויינת (יחסית לעידן+ כמובן) והקליטה טובה כמו בקונקה ז"ל.
התפריטים נראים טוב ומגיבים טוב.
אחזור בקרוב עם קצת יותר רשמים.
בפעם הראשונה אם אני זוכר טוב הוא היה מקפיא לפעמים את התמונה והיה צורך לנתק מהחשמל ולהחזיר באופן תדיר (כל כמה דקות).oreach כתב:BlkBrd,
אפשר לשאול מה התקלקל ב-KONKA 630?...
בפעם השניה הוא פשוט לא נדלק. הפגר עדיין יושב אצלי בארון...
אגב, בזמנו קניתי את הממיר הזה בעקבות ביקורת באתר זה ששיבחה את היכולות שלו (מה שנכון) ובעקבות שיחה עם נציג טלראן שהיה מאד נחמד ומקצועי. אבל שירות הלקוחות והמעבדה שלהם היו מתחת לכל ביקורת.
בשבועיים הראשונים אחרי שהמכשיר הגיע אליהם לא היו מוכנים לדבר איתי כי המזכירה שמטפלת במוצרים שנשלחו למעבדה חולה! כלומר המכשיר הגיע, המעבדה עובדת, אבל המזכירה שאמורה לקחת אותו ולשים אותו במעבדה הייתה שבועיים חולה, אז לא מגיע לי שירות. לא פחות ממדהים.
אכן שירות הלקוחות שלהם בעייתי מאוד, וזה בלשון המעטה...
יכול להיות שפשוט הלך לך הספק, ורק צריך למצוא תחליף בשבילו. הסיבה ששאלתי אותך לגבי מהות התקלה, שאם מקורה היה באיזשהו אופן בתוכנה המקרטעת שלו, הייתי ממליץ לך לנסות להתקין לו קושחה אלטרנטיבית (בייחוד כיוון שהוא לא מספק אותך כממיר ראשי, ואפילו יושב בארון).
יכול להיות שפשוט הלך לך הספק, ורק צריך למצוא תחליף בשבילו. הסיבה ששאלתי אותך לגבי מהות התקלה, שאם מקורה היה באיזשהו אופן בתוכנה המקרטעת שלו, הייתי ממליץ לך לנסות להתקין לו קושחה אלטרנטיבית (בייחוד כיוון שהוא לא מספק אותך כממיר ראשי, ואפילו יושב בארון).
אז אחרי כמה ניסויים קצרים:
1. התגובות של הממיר לפקודות השלט סבירות+. אני מניח שהן ממוצאות "לקטגוריה" (ממירים סינים זולים). הקליטה של פקודות השלט לא מושלמת אבל התגובה לפקודה מהירה.
2. טיים שיפט והקלטות עובדים מצויין. עם לחיצה על pause נכנסים למצב טיים שיפט ומרגע זה ניתן לעצור ולזוז קדימה ואחורה באופן חלק ועם תצוגה טובה איפה נמצאים על הסקאלה.
באופן כללי איכות התמונה הקול טובה. התפריטים ברורים ונוחים, ומהירות ביצוע הפקודות זריזה בהרבה ממה שהורגלתי בקונקה.
למי שלא מפריע העברית ההפוכה - בהחלט מומלץ.
1. התגובות של הממיר לפקודות השלט סבירות+. אני מניח שהן ממוצאות "לקטגוריה" (ממירים סינים זולים). הקליטה של פקודות השלט לא מושלמת אבל התגובה לפקודה מהירה.
2. טיים שיפט והקלטות עובדים מצויין. עם לחיצה על pause נכנסים למצב טיים שיפט ומרגע זה ניתן לעצור ולזוז קדימה ואחורה באופן חלק ועם תצוגה טובה איפה נמצאים על הסקאלה.
באופן כללי איכות התמונה הקול טובה. התפריטים ברורים ונוחים, ומהירות ביצוע הפקודות זריזה בהרבה ממה שהורגלתי בקונקה.
למי שלא מפריע העברית ההפוכה - בהחלט מומלץ.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
BlkBrd תוכל לסקר את הממיר בזמנך הפנוי עם תמונות מהממשק וכניסה לקרביים שלו?
הרצת קבצי MKV/DIVX/XVID
הרצת קבצי מוזיקה, אילו פורמטים נתמכים?
הרצת תמונות - אותה השאלה ^
תומך בקבצי תרגום חיצוניים? SRT/SUB?
תומך ב-AC3/DTS?
תומך בתרגום פנימי ב-MKV?
איך הממשק בנוי? יש תוספות כגון משחקים? לוח שנה וכו'?
אפשרות של הגברת מתח לאנטנה חיצונית קיימת?
תמיכה ב-LCN (החלפת שם לערוץ) קיים?
האם המסך מראה לך את שם הערוץ והוא בר לשינוי? האם המסך של הממיר מראה באיזה שהוא שלב שעון? במצב סטנדביי אין תצוגת שעון?
איך ההקלטה? עד כמה תחנות ניתן להקליט במקביל? (הקלטה מערוץ אחד וצפייה בו זמנית באחר?) עד כמה הקלטות ניתן לתזמן?
תומך NTFS או FAT32 בלבד? ניסית הרד דיסק חיצוני? אם כן עד איזה נפח?
תמיכה בתיקיות בכונן יש? איך מהירות הניווט בכונן נשלף?
האם יש לך אפשרות להגדיר את נפח הקובץ הקלטה הזמנית של הטיימשיפט? האם אפשר להגדיר אותו במצב פעיל קבוע כל עוד התקן מחובר לממיר?
נתתי לך כמה שאלות מכוונות לפיהן תוכל לכוון את הסיקור שלך, אשמח לקרוא בהרחבה מה אתה חושב על המוצר
אתה הראשון שמנסה ממיר המבוסס MSD7828 כל פרט יתקבל בברכה
חג שמח ותודה
הרצת קבצי MKV/DIVX/XVID
הרצת קבצי מוזיקה, אילו פורמטים נתמכים?
הרצת תמונות - אותה השאלה ^
תומך בקבצי תרגום חיצוניים? SRT/SUB?
תומך ב-AC3/DTS?
תומך בתרגום פנימי ב-MKV?
איך הממשק בנוי? יש תוספות כגון משחקים? לוח שנה וכו'?
אפשרות של הגברת מתח לאנטנה חיצונית קיימת?
תמיכה ב-LCN (החלפת שם לערוץ) קיים?
האם המסך מראה לך את שם הערוץ והוא בר לשינוי? האם המסך של הממיר מראה באיזה שהוא שלב שעון? במצב סטנדביי אין תצוגת שעון?
איך ההקלטה? עד כמה תחנות ניתן להקליט במקביל? (הקלטה מערוץ אחד וצפייה בו זמנית באחר?) עד כמה הקלטות ניתן לתזמן?
תומך NTFS או FAT32 בלבד? ניסית הרד דיסק חיצוני? אם כן עד איזה נפח?
תמיכה בתיקיות בכונן יש? איך מהירות הניווט בכונן נשלף?
האם יש לך אפשרות להגדיר את נפח הקובץ הקלטה הזמנית של הטיימשיפט? האם אפשר להגדיר אותו במצב פעיל קבוע כל עוד התקן מחובר לממיר?
נתתי לך כמה שאלות מכוונות לפיהן תוכל לכוון את הסיקור שלך, אשמח לקרוא בהרחבה מה אתה חושב על המוצר
אתה הראשון שמנסה ממיר המבוסס MSD7828 כל פרט יתקבל בברכה
חג שמח ותודה