נתב - D- Link 6740U
שלללוום...!
רציתי לדעת אם מישהו נתקל באותה הבעיה שאני נתקלתי בה,
לפני שבוע שבועיים.. בערך שדרגתי למבצע של בזק ''20'' MB'' אמרו לי שאני צריך להחליף נתב שיתמוך ברשת החדשה
אז נגשתי לבזק סטור, וקבלתי את הנתב Netgear *** של נתב איך ''חברה'' כזו יכולה לספק נתב כזה ללקוחות שלה בעצם מה אכפת להם לא מזיז להם העיקר להתחייב לשנתיים..
בקיצור נסתי את הנתב ליום התנסות עוד בשעה הראשונה היו הפסקות באינטרנט
יום למחורת החזרתי להם וקבלתי את ה D - Link 6740U הייתי מרוצה ממנו חוץ מהעיצוב הלא משהו...
''Ping'' נמוך מאוד... רק הבעייה היא כשהגעתי לבית ראיתי עליו שריטות ב Panel הלכתי שוב לבזק סטור אמרתי להם זה משומש אז נתנו לי אחד אחר והבטיחו לי שזה חדש או-קיי הגעתי לבית אותו סיפור וניראלי בכלל שזה אותו אחד שהחזרתי
http://www.uppy.co.il/up/83ba5da82f01.jpg
רציתי לדעת אם מישהו נתקל באותה הבעיה שאני נתקלתי בה,
לפני שבוע שבועיים.. בערך שדרגתי למבצע של בזק ''20'' MB'' אמרו לי שאני צריך להחליף נתב שיתמוך ברשת החדשה
אז נגשתי לבזק סטור, וקבלתי את הנתב Netgear *** של נתב איך ''חברה'' כזו יכולה לספק נתב כזה ללקוחות שלה בעצם מה אכפת להם לא מזיז להם העיקר להתחייב לשנתיים..
בקיצור נסתי את הנתב ליום התנסות עוד בשעה הראשונה היו הפסקות באינטרנט
יום למחורת החזרתי להם וקבלתי את ה D - Link 6740U הייתי מרוצה ממנו חוץ מהעיצוב הלא משהו...
''Ping'' נמוך מאוד... רק הבעייה היא כשהגעתי לבית ראיתי עליו שריטות ב Panel הלכתי שוב לבזק סטור אמרתי להם זה משומש אז נתנו לי אחד אחר והבטיחו לי שזה חדש או-קיי הגעתי לבית אותו סיפור וניראלי בכלל שזה אותו אחד שהחזרתי
http://www.uppy.co.il/up/83ba5da82f01.jpg
תגיד תודה שקיבלתי את ה6740U, בקושי יש אותו במלאים ומה שיש במלאים זה כאלה שהוחזרו אבל תקינים לחלוטין.
אין לך מה להתעסק עם השריטות, כל עוד הוא עובד תהנה ממנו. (בכל מקרה אתה לא משלם עליו אגורה)
אין לך מה להתעסק עם השריטות, כל עוד הוא עובד תהנה ממנו. (בכל מקרה אתה לא משלם עליו אגורה)
הבעייה היא שאני לא יכול להתחייב לשנתיים ואמרתי להם גם, שאני לא בטוח שאני אשאר בארץ..
וכשאני יתנתק אני אצטרך לשלם עליו לשלם על נתב משומש...
הם אמרו שהם יתנו לי 100 דקות מתנה אמרתי להם אין לי מה לעשות עם המתנות שלכם אז הם אמרו שהם ישלחו
אלייי נתב חדש בימיים הקרובים
וכשאני יתנתק אני אצטרך לשלם עליו לשלם על נתב משומש...
הם אמרו שהם יתנו לי 100 דקות מתנה אמרתי להם אין לי מה לעשות עם המתנות שלכם אז הם אמרו שהם ישלחו
אלייי נתב חדש בימיים הקרובים
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
משלם - לא משלם... זה לא משנה.
התחייבת? חתמת? רכשת מוצר חדש ?
הוא אמור להיות חדש!
תדרוש לקבל אחד חדש ידידי.. חוץ מזה בטח לבטח שהוא עדיף על הנטגיר
התחייבת? חתמת? רכשת מוצר חדש ?
הוא אמור להיות חדש!
תדרוש לקבל אחד חדש ידידי.. חוץ מזה בטח לבטח שהוא עדיף על הנטגיר
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
על הלוגו יש מדבקה והשריטות זה כל נגיעה שתגע תעשה שריטה
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
לא נכון חחח אני לא עיוור ניסתי לראות עם זה מדבקה או לא
כי כשקבלתי את ה Netgear הוא היה חדש למה? כי אף אחד לא רוצה את הנתב הזה הוא היה חדש דנדש היו עליו מלא נילוניים מרגישים שהוא חדש אבל ה D - Link אפילו על ה Front שלו אין שום ניילון מגן כזה אני ראיתי מלא סירטונים ב Youtube שאנשים פותחים את הקופסה ומראים עם מה הנתב מגיע ואיך הוא מגיע !!!
כי כשקבלתי את ה Netgear הוא היה חדש למה? כי אף אחד לא רוצה את הנתב הזה הוא היה חדש דנדש היו עליו מלא נילוניים מרגישים שהוא חדש אבל ה D - Link אפילו על ה Front שלו אין שום ניילון מגן כזה אני ראיתי מלא סירטונים ב Youtube שאנשים פותחים את הקופסה ומראים עם מה הנתב מגיע ואיך הוא מגיע !!!
כבר קיבלתי 3 מכשירי Dlink לשלושת הקוים שברשותי, הראשון (טכנאי הביא לי) היה משומש, דיברתי עם בזק הם התנצלו והחליפו לי לחדש, לקוים הנוספים קיבלתי ע"י משלוח, והם היו חדשים עם הקשוחה האחרונה.
בקיצור מה שאני מנסה לומר זה שהעובדים שם לא מבינים שה"משחק" השתנה ועכשיו אנחנו רוכשים מהם נתב לכל דבר ולא חוכרים מהם (שבמצב זה הם לא מחוייבים לספק חדש). נראה כאילו הם חושבים שזה לגיטימי לספק נתב משומש לקונים, כמו שהיה עד כה.
אני הייתי עומד על כך שיספקו לי מוצר חדש (הזיכוי שמקבלים כל עוד נשארים אצלם, לא נותן להם לגיטימציה לספק מוצר משומש).
אגב,
אני לא יודע מה קורה שם במשרד התקשורת, אבל הם הוציאו מספר נהלים שעוד החברות לא פועלות לפיהם (לפחות כך פורסם בתקשורת) , כגון הסיפור של רכישת נתב שעובד רק בטכנולוגיה של בזק (אם עוברים להוט, אפשר לעשות ממנו מחזיק ניירות, היות ואין לו L2TP ולא Dynamic IP), ותשלום חודשי על קו בנוסף לתשלום על תשתית האינטרנט.
בקיצור מה שאני מנסה לומר זה שהעובדים שם לא מבינים שה"משחק" השתנה ועכשיו אנחנו רוכשים מהם נתב לכל דבר ולא חוכרים מהם (שבמצב זה הם לא מחוייבים לספק חדש). נראה כאילו הם חושבים שזה לגיטימי לספק נתב משומש לקונים, כמו שהיה עד כה.
אני הייתי עומד על כך שיספקו לי מוצר חדש (הזיכוי שמקבלים כל עוד נשארים אצלם, לא נותן להם לגיטימציה לספק מוצר משומש).
אגב,
אני לא יודע מה קורה שם במשרד התקשורת, אבל הם הוציאו מספר נהלים שעוד החברות לא פועלות לפיהם (לפחות כך פורסם בתקשורת) , כגון הסיפור של רכישת נתב שעובד רק בטכנולוגיה של בזק (אם עוברים להוט, אפשר לעשות ממנו מחזיק ניירות, היות ואין לו L2TP ולא Dynamic IP), ותשלום חודשי על קו בנוסף לתשלום על תשתית האינטרנט.
יכול להיות שנתנו גם לעוד אלפים כמונו..
מזה לתת נתב משומש ועל הכל גם לשלם עליו כנראה רק במדינה שלנו קוראים דבריים כאלה לצערי
זה שאני מקבל את זה עם החזר חודשי לא ממש עוזר לי כי אני לא יכול להתחייב שנתיים וחוץ מזה עם אני מתנתק
אז אני הולך לשלם את הכל
עדיף כבר לקנות חדש ולחסוך מלא כסף השקריים שלהם עושים לי כאבי אוזניים כבר !!!!!
=========================================================================
מזה לתת נתב משומש ועל הכל גם לשלם עליו כנראה רק במדינה שלנו קוראים דבריים כאלה לצערי
זה שאני מקבל את זה עם החזר חודשי לא ממש עוזר לי כי אני לא יכול להתחייב שנתיים וחוץ מזה עם אני מתנתק
אז אני הולך לשלם את הכל
עדיף כבר לקנות חדש ולחסוך מלא כסף השקריים שלהם עושים לי כאבי אוזניים כבר !!!!!
=========================================================================
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אחי כמו שהוא אמר גם אני הוטעתי בהתחלה אבל בטח לא התכוונתי להחליף נתב בגלל זה זו מדבקה ואכן קשה להוריד אותה עם הציפורניים מהקצוות תקלף תראה שזה ירד אתה אמור להגיע לציפוי מבריק לא מת..denis29 כתב:אחי אני בטוח ב 99 אחוז שזה מדבקה, עצלי גם היה, קצת כשה להוריד אותה ,אבל הייתה מדבקה שקופה...