נתב - D- Link 6740U

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Dave-18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלללוום...!

רציתי לדעת אם מישהו נתקל באותה הבעיה שאני נתקלתי בה,

לפני שבוע שבועיים.. בערך שדרגתי למבצע של בזק ''20'' MB'' אמרו לי שאני צריך להחליף נתב שיתמוך ברשת החדשה

אז נגשתי לבזק סטור, וקבלתי את הנתב Netgear *** של נתב איך ''חברה'' כזו יכולה לספק נתב כזה ללקוחות שלה בעצם מה אכפת להם לא מזיז להם העיקר להתחייב לשנתיים..
בקיצור נסתי את הנתב ליום התנסות עוד בשעה הראשונה היו הפסקות באינטרנט
יום למחורת החזרתי להם וקבלתי את ה D - Link 6740U הייתי מרוצה ממנו חוץ מהעיצוב הלא משהו...
''Ping'' נמוך מאוד... רק הבעייה היא כשהגעתי לבית ראיתי עליו שריטות ב Panel הלכתי שוב לבזק סטור אמרתי להם זה משומש אז נתנו לי אחד אחר והבטיחו לי שזה חדש או-קיי הגעתי לבית אותו סיפור וניראלי בכלל שזה אותו אחד שהחזרתי
http://www.uppy.co.il/up/83ba5da82f01.jpg

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #2 

תגיד תודה שקיבלתי את ה6740U, בקושי יש אותו במלאים ומה שיש במלאים זה כאלה שהוחזרו אבל תקינים לחלוטין.
אין לך מה להתעסק עם השריטות, כל עוד הוא עובד תהנה ממנו. (בכל מקרה אתה לא משלם עליו אגורה)

Dave-18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

הבעייה היא שאני לא יכול להתחייב לשנתיים ואמרתי להם גם, שאני לא בטוח שאני אשאר בארץ..
וכשאני יתנתק אני אצטרך לשלם עליו לשלם על נתב משומש...
הם אמרו שהם יתנו לי 100 דקות מתנה אמרתי להם אין לי מה לעשות עם המתנות שלכם אז הם אמרו שהם ישלחו
אלייי נתב חדש בימיים הקרובים

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #4 

משלם - לא משלם... זה לא משנה.
התחייבת? חתמת? רכשת מוצר חדש ?
הוא אמור להיות חדש!

תדרוש לקבל אחד חדש ידידי.. חוץ מזה בטח לבטח שהוא עדיף על הנטגיר :)

Dave-18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אמרתי להם ההחזר זיכוי זה לא חינם ברגע שאני ירצה להתנתק אני חייב לשלם על הנתב והוא יהיה שלי נתב משומש ב 500 ש״ח נשמע מחיר מציאה
הנתב הזה עולה לא פחות מ 250 ש״ח

YardenBenlulu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 332
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #6 

חחחחחחחחחחחח קרעת אותי יגנוב ברור שזה חדש תוריד את המדבקה !!!!!!
על הלוגו יש מדבקה והשריטות זה כל נגיעה שתגע תעשה שריטה חחחחח, אני לא מאמין שבזבזת על זה זמן נסיעה לחנות של בזק והחולי נפש שם בטח עוד זרמו איתך והחליפו לך אוותו חחח בזק האלה בדיחה המשאבי אנוש לפחות האיכות קו שלהם מעולה :)
בברכה,
ירדן בן לולו

Dave-18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

לא נכון חחח אני לא עיוור ניסתי לראות עם זה מדבקה או לא :D
כי כשקבלתי את ה Netgear הוא היה חדש למה? כי אף אחד לא רוצה את הנתב הזה הוא היה חדש דנדש היו עליו מלא נילוניים מרגישים שהוא חדש אבל ה D - Link אפילו על ה Front שלו אין שום ניילון מגן כזה אני ראיתי מלא סירטונים ב Youtube שאנשים פותחים את הקופסה ומראים עם מה הנתב מגיע ואיך הוא מגיע !!! :P

liam
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #8 

כבר קיבלתי 3 מכשירי Dlink לשלושת הקוים שברשותי, הראשון (טכנאי הביא לי) היה משומש, דיברתי עם בזק הם התנצלו והחליפו לי לחדש, לקוים הנוספים קיבלתי ע"י משלוח, והם היו חדשים עם הקשוחה האחרונה.

בקיצור מה שאני מנסה לומר זה שהעובדים שם לא מבינים שה"משחק" השתנה ועכשיו אנחנו רוכשים מהם נתב לכל דבר ולא חוכרים מהם (שבמצב זה הם לא מחוייבים לספק חדש). נראה כאילו הם חושבים שזה לגיטימי לספק נתב משומש לקונים, כמו שהיה עד כה.

אני הייתי עומד על כך שיספקו לי מוצר חדש (הזיכוי שמקבלים כל עוד נשארים אצלם, לא נותן להם לגיטימציה לספק מוצר משומש).

אגב,

אני לא יודע מה קורה שם במשרד התקשורת, אבל הם הוציאו מספר נהלים שעוד החברות לא פועלות לפיהם (לפחות כך פורסם בתקשורת) , כגון הסיפור של רכישת נתב שעובד רק בטכנולוגיה של בזק (אם עוברים להוט, אפשר לעשות ממנו מחזיק ניירות, היות ואין לו L2TP ולא Dynamic IP), ותשלום חודשי על קו בנוסף לתשלום על תשתית האינטרנט.

Dave-18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

יכול להיות שנתנו גם לעוד אלפים כמונו..
מזה לתת נתב משומש ועל הכל גם לשלם עליו כנראה רק במדינה שלנו קוראים דבריים כאלה לצערי :?

זה שאני מקבל את זה עם החזר חודשי לא ממש עוזר לי כי אני לא יכול להתחייב שנתיים וחוץ מזה עם אני מתנתק

אז אני הולך לשלם את הכל
עדיף כבר לקנות חדש ולחסוך מלא כסף השקריים שלהם עושים לי כאבי אוזניים כבר !!!!!
=========================================================================

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #10 

אחי אני בטוח ב 99 אחוז שזה מדבקה, עצלי גם היה, קצת כשה להוריד אותה ,אבל הייתה מדבקה שקופה
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

YardenBenlulu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 332
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #11 

denis29 כתב:אחי אני בטוח ב 99 אחוז שזה מדבקה, עצלי גם היה, קצת כשה להוריד אותה ,אבל הייתה מדבקה שקופה
...
אחי כמו שהוא אמר גם אני הוטעתי בהתחלה אבל בטח לא התכוונתי להחליף נתב בגלל זה זו מדבקה ואכן קשה להוריד אותה עם הציפורניים מהקצוות תקלף תראה שזה ירד אתה אמור להגיע לציפוי מבריק לא מת..

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”