שדרוג התמונה מ- YES ממיר דגם DSR1000 ל- HDTV
-
alicenir
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלום לכולם
זוהי הפעם הראשונה שאני כותב בפורום זה, אך אני חייב לציין שאני נהנה לקרוא כל מאמר ומאמר.
עברתי לדירה חדשה והחלטתי להשקיע בציוד איכותי לקולנוע הביתי שלי, לכן לאחר התלבטויות רבות קניתי את מסך ה-LCD שלי מדגם טושיבה 37WL66, ולפני יומיים רכשתי את ספינת הדגל החדשה של YAMAHA , רסיבר דגם RX-V2600 החדש.
לרסיבר זה ישנה האפשרות לבצע UPSCALLING ל- 1080I או ל - 756P,מה שהוא עושה - הוא לוקח את האות מה- SVIDEO ומפרק אותו לRGB ועושה תהליך שנקרא UPCONVERTING שהופך את האות האנלוגי לדיגיטלי, ואז מבצע את ה- UPSCALLING כפי שהסברתי קודם. ואז קונים כבל HDMI מסוג טוב, אני אישית רכשתי כבל של MONSTER CABEL וחיברתי למסך ה-LCD שלי, ואז!! התמונה שקיבלתי היתה מ ד ה י מ ה - מי שמכיר שידורי טלוויזיה על מסך LCD יודע שהכתוביות יש סביבם NOISE מסוים וגם התמונה לא משהו, וזה עוד ב- YES.
בקיצור שווה כל גרוש - ועוד לא דיברנו על הסאונד!!!!
קישור למפרט הרסיבר:
http://www.yamaha-uk.com/av_amps_receiv ... uct_id=121
החיבורים:
SCART ל- SVIDEO של MONSTER CABLE מהממיר לרסיבר.
כבל HDMI מהממיר למסך ה- LCD
כבלי רמקולים של VAN DEN HULL
רמקולים קדמיים JAMO
רמקולים אחוריים של TDL האנגלית
CENTER של INFINITY
ביי לכולם
ניר סנדלוביץ
זוהי הפעם הראשונה שאני כותב בפורום זה, אך אני חייב לציין שאני נהנה לקרוא כל מאמר ומאמר.
עברתי לדירה חדשה והחלטתי להשקיע בציוד איכותי לקולנוע הביתי שלי, לכן לאחר התלבטויות רבות קניתי את מסך ה-LCD שלי מדגם טושיבה 37WL66, ולפני יומיים רכשתי את ספינת הדגל החדשה של YAMAHA , רסיבר דגם RX-V2600 החדש.
לרסיבר זה ישנה האפשרות לבצע UPSCALLING ל- 1080I או ל - 756P,מה שהוא עושה - הוא לוקח את האות מה- SVIDEO ומפרק אותו לRGB ועושה תהליך שנקרא UPCONVERTING שהופך את האות האנלוגי לדיגיטלי, ואז מבצע את ה- UPSCALLING כפי שהסברתי קודם. ואז קונים כבל HDMI מסוג טוב, אני אישית רכשתי כבל של MONSTER CABEL וחיברתי למסך ה-LCD שלי, ואז!! התמונה שקיבלתי היתה מ ד ה י מ ה - מי שמכיר שידורי טלוויזיה על מסך LCD יודע שהכתוביות יש סביבם NOISE מסוים וגם התמונה לא משהו, וזה עוד ב- YES.
בקיצור שווה כל גרוש - ועוד לא דיברנו על הסאונד!!!!
קישור למפרט הרסיבר:
http://www.yamaha-uk.com/av_amps_receiv ... uct_id=121
החיבורים:
כבל HDMI מהממיר למסך ה- LCD
כבלי רמקולים של VAN DEN HULL
רמקולים קדמיים JAMO
רמקולים אחוריים של TDL האנגלית
CENTER של INFINITY
ביי לכולם
ניר סנדלוביץ
-
alicenir
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
היי
ה- JAMO מדגם CORNET 195, בני 4 שנים, ה- TDL הם בני 8 שנים אבל הסאונד מעולה מדגם NEAR FIELD MONITOR, וגם שאני מעביר את הרסיבר למצב PURE DIRECT אז מרגישים איך הרמקולים נפתחים לתחום תדרים שונה, כאילו הפעלת מגבר של AUDIOLAB או משהו דומה.
ביי
ניר
ה- JAMO מדגם CORNET 195, בני 4 שנים, ה- TDL הם בני 8 שנים אבל הסאונד מעולה מדגם NEAR FIELD MONITOR, וגם שאני מעביר את הרסיבר למצב PURE DIRECT אז מרגישים איך הרמקולים נפתחים לתחום תדרים שונה, כאילו הפעלת מגבר של AUDIOLAB או משהו דומה.
ביי
ניר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
תתחדש!
אני בד"כ טיפה סקפטי לגבי רסיברים שעושים כאלה דברים, פשוט מכיוון שיש לי ניסיון עם מכשירים יעודיים שזה כל מה שהם עושים, ואז יש להם הרבה מאוד פיצ'רים ואופציות שכיום קשה לי יהיה מאוד לחיות בלעדיהם. בכל מקרה, אין ספק שכשהרסיבר עושה זאת, זה מאוד מקל על החיים - כל הוידאו וכל האודיו מרוכזים וממותגים במקום אחד.
תודה גם על המילים החמות על האתר
אני בד"כ טיפה סקפטי לגבי רסיברים שעושים כאלה דברים, פשוט מכיוון שיש לי ניסיון עם מכשירים יעודיים שזה כל מה שהם עושים, ואז יש להם הרבה מאוד פיצ'רים ואופציות שכיום קשה לי יהיה מאוד לחיות בלעדיהם. בכל מקרה, אין ספק שכשהרסיבר עושה זאת, זה מאוד מקל על החיים - כל הוידאו וכל האודיו מרוכזים וממותגים במקום אחד.
תודה גם על המילים החמות על האתר
משהוא לא מובן בצורת החיבור ...
האים הכוונה בחיבורים שכבל ה HDMI מחובר מהרסיבר (ולא מהמיר) למסך ?alicenir כתב: החיבורים:
כבל HDMI מהממיר למסך ה- LCD...
אם לא , אשמח לקבל הסבר.......
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
האם בנוסף ל-UPSCALE יש לרסיבר גם אפשרות לקביעת כלשהוא DELAY בין האודיו לוידאו?
לעיתים בגלל עיבודים שונים של אודיו/וידאו נוצר DELAY, ויש מכשירים שבעזרתם ניתן לפתות על ה-DELAY שבדרך
לעיתים בגלל עיבודים שונים של אודיו/וידאו נוצר DELAY, ויש מכשירים שבעזרתם ניתן לפתות על ה-DELAY שבדרך
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
האם יש את אותו פיצ'ר גם ב-RXV-559?
לפי הפרסומים באתר ימהה ובחוברת ההוראות, אלמנט זה נמצא גם ב-559 רק ששם ההמרה היא קומפוזיט, SVIDEO וקומפוננט. אין המרה כמו ב-2600 ל-HD ייעודי.
השאלה - 449 ו-559 כמעט זהים לחלוטין. האם אתם חושבים שזה שווה השקעה של 1200 ש"ח נוספים (לא כולל כבלים)? דהינו להמיר SVIDEO לקומפוננט?
כרגע יש לי 3100 וLCD 32" שמחוברים בכבל מונסטר SCART ונותנים תוצאה סבירה מאוד.
אגב המינוחים באתר ימהה הם -
לגבי ה-559:
"Full Component Video Up Conversion
HDTV (720p/1080i) Compatibility"
כ
אשר ב-2600 המינוח הוא:
Full Analogue Video Up Conversion to HDMI and Component Video Output with TBC
De-Interlacing (480i to 480p or 576i to 576p)
Video Up-Scaling (1080i/720p)
האם אפשר לנחש שלא מדובר בדיוק באותו אפקט שמוזכר בתחילת השירשור?
השאלה - 449 ו-559 כמעט זהים לחלוטין. האם אתם חושבים שזה שווה השקעה של 1200 ש"ח נוספים (לא כולל כבלים)? דהינו להמיר SVIDEO לקומפוננט?
כרגע יש לי 3100 וLCD 32" שמחוברים בכבל מונסטר SCART ונותנים תוצאה סבירה מאוד.
אגב המינוחים באתר ימהה הם -
לגבי ה-559:
"Full Component Video Up Conversion
HDTV (720p/1080i) Compatibility"
כ
אשר ב-2600 המינוח הוא:
Full Analogue Video Up Conversion to HDMI and Component Video Output with TBC
De-Interlacing (480i to 480p or 576i to 576p)
Video Up-Scaling (1080i/720p)
האם אפשר לנחש שלא מדובר בדיוק באותו אפקט שמוזכר בתחילת השירשור?
ברור.
הנחת המוצא שלי שיהיה שיפור מ-SVIDEO לקומפוננט אם יתבצע UPCONVERSION.
לפי הדוקומנטציה, תהליך ה-UPCONVERSION כולל גם שימוש במנוע ה-TBC שאמור להחליק תמונות.
ל-2600 יש עוד שלב נוסף והא ה-UPSCALING ל-HD OUTPUT.
מה שניסיתי לברר הוא האם השיפור המשמעותי באיכות שאתה מדבר עליו נובע רובו ככולו מתהליך הUPCONVERSION כולל ה-TBC, או מה-UPSCALING ל-HD OUTPUT?
הנחת המוצא שלי שיהיה שיפור מ-SVIDEO לקומפוננט אם יתבצע UPCONVERSION.
לפי הדוקומנטציה, תהליך ה-UPCONVERSION כולל גם שימוש במנוע ה-TBC שאמור להחליק תמונות.
ל-2600 יש עוד שלב נוסף והא ה-UPSCALING ל-HD OUTPUT.
מה שניסיתי לברר הוא האם השיפור המשמעותי באיכות שאתה מדבר עליו נובע רובו ככולו מתהליך הUPCONVERSION כולל ה-TBC, או מה-UPSCALING ל-HD OUTPUT?