אסוס זונחת את Tegra3 וחוזרת ל2 ליבות במחליף של הפריים
http://www.extremetech.com/computing/11 ... mer-tablet
[left]
First, Tegra 3 uses fairly standard Cortex-A9 cores; the S4 uses Qualcomm’s very own Krait cores, which might even be faster than the upcoming Cortex-A15. For comparison, ARM has said that, at the same clock speed, A15 will be 40% faster than the A9. In other words, Tegra 3 is based on technology that is at least one generation behind the S4.[/left]
מעניין איך יתמודדו עם המהלך הזה שיווקית.
[left]
First, Tegra 3 uses fairly standard Cortex-A9 cores; the S4 uses Qualcomm’s very own Krait cores, which might even be faster than the upcoming Cortex-A15. For comparison, ARM has said that, at the same clock speed, A15 will be 40% faster than the A9. In other words, Tegra 3 is based on technology that is at least one generation behind the S4.[/left]
מעניין איך יתמודדו עם המהלך הזה שיווקית.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78881
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
זה די מכה ל-NVIDIA, יש הרבה מאוד אכזבה מהביצועים שלהם עם מוצרי TEGRA. הם ממש צריכים להשתפר או שהם יאבדו את כל הלקוחות שלהם.
לכל אחת מהחברות האלה יש עליות ומורדות, זה עובד בדיוק כמו בעולם הPC, זה טבעי וזה מסימני התחרות הבריאה, ואם הייתי לוקח צעד אחורה ומנסה לנתח את השוק הייתי אומר שהTegra3 הוא מהסגנון של 4S. לא רע, יותר טוב מקודמו בלי ספק, אבל יצא בלחץ התחרות וחסר לו את ההבדל האמיתי בביצועים.
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
.. אז כבר הגיע הדור הבא, זה לא אומר שTegra 3 הוא מעבד רע, אלא שהוא כבר התיישן. סה"כ אני מרוצה מהביצועים של המעבד ואנחנו יודעים שתמיד, אבל תמיד יבוא משהו יותר טוב. NVIDIA צריכים לאמץ את Cortex-A15 כדי להוות תחרות...
Neter כתב:.. אז כבר הגיע הדור הבא, זה לא אומר שTegra 3 הוא מעבד רע, אלא שהוא כבר התיישן. סה"כ אני מרוצה מהביצועים של המעבד ואנחנו יודעים שתמיד, אבל תמיד יבוא משהו יותר טוב. NVIDIA...
צודק 100%
לדעתי בטבלטים יקרה מה שקרה בדסקטופים, שיותר כח חישוב זה לא מתורגם ישירות לחוויה יותר טובה למשתמש בהכרך.
מבחינתי , שיש לי את ה-ATP, משפיע יותר מהירות האינטרנט מאשר ה-CPU.
אם ה-Tegra3 אני היום יכול ראות סרטים 720 דרך רשת801.11g , מספיק בהחלט לצרכים שלי.
א- אף אחד לא אמר שהוא לא טוב, או שיש איזשהו פגם או כל דבר כזה.
ב- אני בטוח שבnvidia לא תכננו שהפלטפורמה שעבדו עליה כל כך הרבה תחזיק כל כך מעט זמן בbleeding edge
ג- אני משוכנע שהם ידחפו להרבה מאוד סמרטפונים את הפלטפורמה
ב- אני בטוח שבnvidia לא תכננו שהפלטפורמה שעבדו עליה כל כך הרבה תחזיק כל כך מעט זמן בbleeding edge
ג- אני משוכנע שהם ידחפו להרבה מאוד סמרטפונים את הפלטפורמה
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
Tegra 3 הוא לא שבב רע ,הוא לא החזק ביותר זה נכון אבל הוא לרע ,מה שקרה בשוק הוא ששאר החברות הבינו שעדיף להם לייצר שבבים עם שני ליבות Cortex A15 מאשר עם 4 ליבות חלשות יותר כמו הCortex A9 , כמו לדוג' שבבי הS4 של Qualcomm ,בעתיד ממה שהבנתי גם הם ישיקו שבב S4 עם ארבע ליבות A15 שזה יהיה בכלל מצויין ,מה שגם הסיבה שאסוס "זנחה" את Tegra 3 זה לא כי הוא חלש או גרוע ,אלה השבב הזה פשוט לא מספיק בשביל מסך 1920X1200 שהם מתכוונים לשים בדגם החדש של הPrime (עד כמה שאני זוכר בגלל חוסר רוחס פס או משהו כזה ) ..
המעבר הזה של החברות לכיוון הA15 - של Qualcomm וגם של TI עם מעבדי הOMAP 5 וגם כמובן של סמסונג עם סדרת הExyno 5 שהולכת לצאת גורמת לי לחשוב שאולי השמועות על אייפד 3 עם מעבד מרובע ליבות לא יהיו נכונות וגם הם יעשו את הצעד לכיוון שתי ליבות A15 ..
המעבר הזה של החברות לכיוון הA15 - של Qualcomm וגם של TI עם מעבדי הOMAP 5 וגם כמובן של סמסונג עם סדרת הExyno 5 שהולכת לצאת גורמת לי לחשוב שאולי השמועות על אייפד 3 עם מעבד מרובע ליבות לא יהיו נכונות וגם הם יעשו את הצעד לכיוון שתי ליבות A15 ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |