הרצת סרטים שצולמו במצלמת וידאו ביתית
שלום,
במחשב מדיה סנטר שלי אני מריץ קבצי mkv 1080P בצורה חלקה. המחשב מריץ ויסטה עם מדיה פורטל והנגן הוא mpc hd ללא קודקים נוספים.
קניתי מצלמת וידאו פנסוניק tm900 שמצלמת ב-1080P. הקבצים של המצלמה הם בפורמט m2ts. הקבצים אינם רצים טוב - נתקעים ומגמגמים.
מחשב העבודה שלי חדש וחזק הרבה יותר (פרט לכרטיס מסך שחלש יותר מאשר הכרטיס מסך של הHTPC) עם WIN7- שם הסרטים רצים חלק בmpc hd (גם ללא קודקים נוספים).
כמו כן, יש לי סטרימר xtreamer pro שמריץ את הסרטים ללא בעיה.
יש לכם רעיונות איך להריץ את הסרטים בלי להיכנס להוצאות כספיות של שדרוגים (כגון WIN7 או כרטיס מסך חדש)?
תודה
במחשב מדיה סנטר שלי אני מריץ קבצי mkv 1080P בצורה חלקה. המחשב מריץ ויסטה עם מדיה פורטל והנגן הוא mpc hd ללא קודקים נוספים.
קניתי מצלמת וידאו פנסוניק tm900 שמצלמת ב-1080P. הקבצים של המצלמה הם בפורמט m2ts. הקבצים אינם רצים טוב - נתקעים ומגמגמים.
מחשב העבודה שלי חדש וחזק הרבה יותר (פרט לכרטיס מסך שחלש יותר מאשר הכרטיס מסך של הHTPC) עם WIN7- שם הסרטים רצים חלק בmpc hd (גם ללא קודקים נוספים).
כמו כן, יש לי סטרימר xtreamer pro שמריץ את הסרטים ללא בעיה.
יש לכם רעיונות איך להריץ את הסרטים בלי להיכנס להוצאות כספיות של שדרוגים (כגון WIN7 או כרטיס מסך חדש)?
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תתקין Haali + FFDShow, כפי שמוסבר ב"מדריך לסדר הפעלה מומלץ" בראש הפורום. ה-FFDShow יודע לנצל את הליבות של המעבד שלך, שאכן אמור להיות מספיק חזק למשימה.
עוד דבר שאפשר לעשות זה דווקא להוציא את כרטיס המסך שיש לך שם ולהשתמש במובנה לוח האם, שיש לו יכולת פענוח חומרה של תכני HD (ה-DXVA).
עוד דבר שאפשר לעשות זה דווקא להוציא את כרטיס המסך שיש לך שם ולהשתמש במובנה לוח האם, שיש לו יכולת פענוח חומרה של תכני HD (ה-DXVA).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם התקנת מקודדים או חבילות מקודדים כלשהם בעבר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אז אין צורך להסיר כלום.
אתה יכול גם להמשיך לעבוד עם MPC HC, כאשר אתה מפעיל את ה-FFDShow במקום המקודד הפנימי שלו: בתפריט ה-External Filters מוסיפים ffdshow video decoder ושמים אותו במצב Prefer.
אתה יכול גם להמשיך לעבוד עם MPC HC, כאשר אתה מפעיל את ה-FFDShow במקום המקודד הפנימי שלו: בתפריט ה-External Filters מוסיפים ffdshow video decoder ושמים אותו במצב Prefer.
הסתבכתי...התקנתי וכנראה לא הגדרתי נכון. מדיה פורטל לא פתח לי קבצי MKV וMPC גמגם.
החזרתי הכול לקדמותו, לפחות שניתן יהיה לראות קבצי MKV בשבתות הרטובות!
האם יש מדריך להדיוטות כמוני איך להגדיר את המחשב עם Haali+ffdshow+MPC HC+Media Portal? (כל לינק יתקבל בברכה)
האם לעבור לSAF? או אולי לLAV?
החזרתי הכול לקדמותו, לפחות שניתן יהיה לראות קבצי MKV בשבתות הרטובות!
האם יש מדריך להדיוטות כמוני איך להגדיר את המחשב עם Haali+ffdshow+MPC HC+Media Portal? (כל לינק יתקבל בברכה)
האם לעבור לSAF? או אולי לLAV?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, יש מדריך צעד אחר צעד למדיה פורטל, בשרשור המדריכים אשר בראש הפורום.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
תעביר אותם ב tsremux.
נתקלתי בתופעה הזו אצלי.
ליאור
נתקלתי בתופעה הזו אצלי.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי