איך להתנתק מספקי האינטרנט?
-
Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
פעם מישהו פירסם פה לינק של חברה\אתר שעושה את זה בשבילנו. חיפשתי ולא מצאתי את הפוסט. אני רוצה להתנתק מהתשתית ומהספק (הוט ונטוויזן)) לא באלי בטלפון איתם שעות,זה אף פעם לא הצליח לי.. מישהו יודע דרך קצרה לניתוק (אין לי התחייבות) בלי בילבולי מוח?פשוט להתנתק וזהו..
תודה.
תודה.
GO VEGAN
-
Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
קיבלתי אישוריים מיידים מnatek במייל שהפקס הועבר ובאמת הוט ניתקו אותי .אבל עברו יותר מחודשיים ובין כל הדברים המוזרים וההזויים ברשימת כרטיס האשראי שלי אני עדיין רואה חיוב חודשי של נט וויז'ן . כל הכבוד לנט ויז'ן שבישראל מתנהגים כמו ישראלים.
GO VEGAN
בדקת איתם שהם קיבלו את האישורים?Eff כתב:קיבלתי אישוריים מיידים מnatek במייל שהפקס הועבר ובאמת הוט ניתקו אותי .אבל עברו יותר מחודשיים ובין כל הדברים המוזרים וההזויים ברשימת כרטיס האשראי שלי אני עדיין רואה חיוב חודשי של נט וויז'ן . כל הכבוד לנט ויז'ן שבישראל מתנהגים כמו ישראלים....
מדריך להתנק באמת, בלי סיפורים של פקסים שלא הגיעו או שהגיעו אבל בצורה לא תקינה.
תשמע אתה נמצא בשיטת "מצליח" של החברות.
כל עוד אין לך הוכחה שהם קיבלו את הפקס או שהוא הגיע בצורה תקינה... יש לך בעיה.
איך עושים זאת נכון, כתבתי כבר באשכול אחר.
לינק:
http://www.hometheater.co.il/vp1635310
תשמע אתה נמצא בשיטת "מצליח" של החברות.
כל עוד אין לך הוכחה שהם קיבלו את הפקס או שהוא הגיע בצורה תקינה... יש לך בעיה.
איך עושים זאת נכון, כתבתי כבר באשכול אחר.
לינק:
http://www.hometheater.co.il/vp1635310
אני התחברתי לנטויזיון לשעתיים והתנתקתי דרך נתק ותהליך הניתוק לקח יותר משבוע וגם בילבלו לי את המוח המון בדרך. אני התקשרתי אליהם המון לברר מהנציגים אם כל דבר שביקשתי מנציג הקודם נעשה .
אין מה לעשות צריך לבדוק אותם - הם נותים להתבלבל . אפשר לפנות כנראה למשרד התקשורת בעמוד פניות הציבור ולהתלונן על הקשיים שהם מערימים. משרד התקשורת די חרוץ בזמן האחרון . אולי אם מספיק אנשים יתלוננו הספקיות יחשבו פעמיים. המדינה צריכה כסף עכשיו והם יכולים לתבוע ולקנוס את הספקיות בשביל עוד כמה שקלים.
אין מה לעשות צריך לבדוק אותם - הם נותים להתבלבל . אפשר לפנות כנראה למשרד התקשורת בעמוד פניות הציבור ולהתלונן על הקשיים שהם מערימים. משרד התקשורת די חרוץ בזמן האחרון . אולי אם מספיק אנשים יתלוננו הספקיות יחשבו פעמיים. המדינה צריכה כסף עכשיו והם יכולים לתבוע ולקנוס את הספקיות בשביל עוד כמה שקלים.
בחודש האחרון הספקתי להיות ב-3 ספקיות אינטרנט שונות.
העדפתי לא להשתמש ב-netek בדיוק בשביל להמנע מכל הכאב ראש של נשלח/לא נשלח פקס וכו'.
פשוט צריך להתקשר אל החברה שממנה מתנתקים, להיות אסרטיבי וזהו.
ב-012 זה לקח לי קצת יותר זמן (היום זה היה לוקח פחות), אבל בהוטנט העבירו את ההודעה ונציג חזר אלי לניתוק תוך יום יומיים. מאוד מהיר.
שימו לב שמרגע שהתקבלה בקשת ניתוק, אסור להם להמשיך לחייב אותך מרגע הבקשה ועד הניתוק.
המהדרין יכולים לבקש מהנציג מס' פניה כדי שיהיו הוכחות במידה ומשהו ישתבש בדרך.
העדפתי לא להשתמש ב-netek בדיוק בשביל להמנע מכל הכאב ראש של נשלח/לא נשלח פקס וכו'.
פשוט צריך להתקשר אל החברה שממנה מתנתקים, להיות אסרטיבי וזהו.
ב-012 זה לקח לי קצת יותר זמן (היום זה היה לוקח פחות), אבל בהוטנט העבירו את ההודעה ונציג חזר אלי לניתוק תוך יום יומיים. מאוד מהיר.
שימו לב שמרגע שהתקבלה בקשת ניתוק, אסור להם להמשיך לחייב אותך מרגע הבקשה ועד הניתוק.
המהדרין יכולים לבקש מהנציג מס' פניה כדי שיהיו הוכחות במידה ומשהו ישתבש בדרך.