משבר השטפון בתאילנד, שבעקבותיו נוצר מחסור עולמי חמור בכוננים קשיחים, הגיע גם לפתחה של הוט.
על פי דיווח שהתקבל כאן, לחלק מהמנויים שהזמינו את הטריפל פלטינום המפורסם של הוט ב-329 ש"ח והיום הגיע אליהם טכנאי הוט להתקנת הממירים, קיבלו את המג'יק HD המקליט, אך ללא כונן קשיח, עקב מחסור זמני בכוננים קשיחים במלאי של הוט.
אז מה אומרים בשירות הלקוחות של הוט לאלה שגם מעוניינים להקליט איזו תכנית מדי פעם בממיר הידוע לשמצה ??
"תקליטו בינתיים בוידאו עד שיסתיים משבר השטפון".....???
מישהו כאן ציין שהוא בדק ועקרונית אפשר להכניס לממיר כל כונן קשיח 2.5" SATA (הוא במגירה חיצונית ואין צורך לפרק את הממיר), הממיר יזהה ויפרמט אותו, ויפעל באופן מלא.
אז אם יש במקרה זרוק בבית כונן כזה מיותר, כנראה שאפשר להשמיש אותו עד יעבור זעם...
pixies כתב:מישהו כאן ציין שהוא בדק ועקרונית אפשר להכניס לממיר כל כונן קשיח 2.5" SATA (הוא במגירה חיצונית ואין צורך לפרק את הממיר), הממיר יזהה ויפרמט אותו, ויפעל באופן מלא.
אז אם יש במקרה זרוק בבית כונן כזה מיותר, כנראה שאפשר להשמיש אותו עד יעבור זעם...
...
לא הייתי בונה על זה, אבל מקווה שזה יעבוד, יכול להיות מאוד יעיל לעתיד..
לדעתי המספר הסיריאלי של הכונן משוייך למנוי...
אתה יכול להעביר את הכונן בין מכשירים באותו מנוי אבל אם תשים סתם כונן הוא לא יעבוד כי הוא לא רשום בשרתים של הוט
אתמול באו מהוט ושמו לי את הממיר החדש . אכזבה בגדול חבל שלא נשארתי אם הממיר הקודם ראו בhd פי 10 יותר טוב מהממיר הזה . עד שעובר התחנות גם עוד כמה שניות. בקיצור חבל שהחלפתי.
אחד הממירים הגרועים ביקום,תמונה גרועה,נתקע כל שתי דקות,
אני רוצה להבין את ההגיון,אדם פלוני מזמין ממיר מקליט, ומקבל ממיר מקליט ללא הקלטה
נשמע כמו בדיחה גרועה
אולי הוט מתחיבים לספק את ההרדיסק בשלב מאוחר יותר?מי יודע בהוט הכל אפשרי
יכולות ההקלטה והניגון מלאות בעיות.
אם אני רוצה להקליט 2 תוכניות רצופות באותו ערוץ, אז יש חפיפה (לא נורא) אבל התוכנית השניה לא מתחילה בזמן, אלא באיחור שלא מסונכרן עם סיום ההקלטה הקודמת.
בנוסף בזמן ניגון ההקלטה, יש לפעמים קפיצות שהוא מדלג על כמה שניות טובות מההקלטה.
כמו שאמרו, מעבר בין ערוצים איטי להחריד ובכלל התגובתיות של הממיר. איכות הHD, לא יכול להעיד, אבל בהשוואה למה שאני רגיל (Bluray) איכות תמונה ושמע פחותה משמעותית אבל זה הגיוני...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
shlomiassaf כתב:לדעתי המספר הסיריאלי של הכונן משוייך למנוי...
אתה יכול להעביר את הכונן בין מכשירים באותו מנוי אבל אם תשים סתם כונן הוא לא יעבוד כי הוא לא רשום בשרתים של הוט
...
לא בטוח שזה נכון. הרעיון בכונן הנשלף של הממירים החדשים הוא שתוכל להעביר אותו לחדר השינה לצפות בהקלטות שעשית בסלון, למשל.
מה שכן, ייתכן שהם מנהלים רשימה של כוננים מורשים לכל מנוי ולא לכל ממיר.
שלום לכם,
HOT השיקה לאחרונה מבצעים חדשים ואטרקטיביים שיוצרים ביקושים גבוהים.
HOT נערכה מבעוד מועד לכך, והצטיידה במלאי ממירי MAGIC HD בהתאם.
ייתכן ובמסגרת התקנה/התקנות בודדות לא היה בידי המתקין מלאי זמין – אך מדובר במקרה נקודתי בלבד.
לא קיימת שום בעיתיות להצטרף למבצעים החדשים וליהנות ממיר MAGIC HD.
bilbog כתב:שחר,
אולי במקום לענות לנו בקלישאות מכירה נבובות ושבלוניות תאיר נא את עינינו (אם יש ברשותך הידע) לגבי פתרונות לתקלות החמורות שמנו כאן חברי האתר ?
תודה.
...
אכן כן ! חוץ מדיבורי סרק וסיסמאות החברים פה לא מקבלים הרבה תועלת ופתרונות מ"נציג הוט הנכבד"...
שלום שחר - HOT , לפני 3 שבועות התחברתי להוט וקיבלתי את הממיר הנ"ל, זה אחד הממרים הכי גרועים שיש ורק בגללו אני שוקל לעבור לYES
אתם אומרים פה העברת ערוצים איטית,קוראים לזה זחילה והייתי אומר פחות מיזה, טכנאי כבר הגיע אלי פעמיים לטפל בממיר הזה כי הוא ניתקע ועושה BOOT מעצמו, למי שיש ממיר ישן אני ממליץ להשאיר אותו כי הממיר הזה הוא זחלים!!!
אני מקווה מאוד שאם אני אשים הארדיסק זה יעבוד, ככה אני לא אצטרך להוסיף להם כסף על זה...
eyalo כתב:שלום שחר - HOT , לפני 3 שבועות התחברתי להוט וקיבלתי את הממיר הנ"ל, זה אחד הממרים הכי גרועים שיש ורק בגללו אני שוקל לעבור לYES
אתם אומרים פה העברת ערוצים איטית,קוראים לזה זחילה והייתי אומר פחות מיזה, טכנאי כבר הגיע אלי פעמיים לטפל בממיר הזה כי הוא ניתקע ועושה BOOT מעצמו, למי שיש ממיר ישן אני ממליץ להשאיר אותו כי הממיר הזה הוא זחלים!!!
אני מקווה מאוד שאם אני אשים הארדיסק זה יעבוד, ככה אני לא אצטרך להוסיף להם כסף על זה...
...
כסף תצטרך להוסיף בכל מקרה כי נדרשת הפעלת השירות מצד השירות (תוספת חמישה שקלים בלבד).
ד"א אני אוד מזדהה עם התגובות על איכות התמונת HD אך לא עם הדיפדוף האיטי - אצלי מעבר בין ערוצים סביר מאוד (אותה מהירות שהיתה לי ב-YES MAXHD גרסה2011.
ועוד משהו - בקשר לכותרת של השרשור - אתמול היה אצלי טכנאי והתקין 2 הארד-דיסקים כך שלא נראה לי שכותרת באמת נכונה ונבדקה לפני פרסום.
eyalo כתב:שלום שחר - HOT , לפני 3 שבועות התחברתי להוט וקיבלתי את הממיר הנ"ל, זה אחד הממרים הכי גרועים שיש ורק בגללו אני שוקל לעבור לYES
...
לא בטוח ששחר יודע את זה אבל בגירסה האחרונה
394 יש שיפור במהירות פעולות הממיר.
דיברתי היום עם כמה אנשים שהתקינו להם היום טריפל והם כן קיבלו ממיר מלא עם כונן קשיח.
כנראה שבעיית המלאי אכן הייתה נקודתית וקצרת טווח כפי שהוט ציינו כאן.