בחירת מסך 55"
מה לעשות, מתבגרים. רואים פחות טוב. אז הגיע הזמן להחליף את מסך ה42" (LCD) במשהו יותר גדול. וכאן מתחילה הבעיה.
החלטתי על 55" בתור הגודל המתאים לי. מרחק הצפיה נע בין 2.5 מטר ל5, בד"כ 4-5.
החדר מואר, אבל האור מגיע מאחורי המסך, כך שאין בעיה של השתקפות. התכנים הם YES-HD וHTPC (ממילא אין יותר מסכים שהם לא FULL-HD [כמעט])
התקציב? אין לי כוונה להשתגע, אז נגיד עד 9K שקלים.
מה חשוב לי ומה לא חשוב לי
חשוב: 3 כניסות HDMI אחוריות, רגל מסתובבת (המסך עומד על מזנון וזקוק לזוית), איכות תמונה טובה ככל האפשר, צריכת אנרגיה נמוכה. DVB-T - לא ממש חשוב, אבל אולי יאפשר להתנתק מספקי תוכן. יציאה לאזניות.
לא חשוב: 3D - לא אוהב, לא רוצה. קישוריות (SMART TV) - הטכנולוגיה בחיתולים, אולי במסך הבא, בינתיים אני נשאר עם הHTPC שלי.
אני יודע שמה שלא אקנה, יהיה מיושן בעוד 6 חדשים - אבל אי אפשר לחכות לעד. מבחינתי מה שחסר לי כרגע זה הגודל, והזמן הוא עכשיו (בחודשיים הקרובים )
אשמח לשמוע המלצות על דגמים שיכולים להתאים, הדגשים ותובנות יתקבלו בשמחה.
תודה
דן
החלטתי על 55" בתור הגודל המתאים לי. מרחק הצפיה נע בין 2.5 מטר ל5, בד"כ 4-5.
החדר מואר, אבל האור מגיע מאחורי המסך, כך שאין בעיה של השתקפות. התכנים הם YES-HD וHTPC (ממילא אין יותר מסכים שהם לא FULL-HD [כמעט])
התקציב? אין לי כוונה להשתגע, אז נגיד עד 9K שקלים.
מה חשוב לי ומה לא חשוב לי
חשוב: 3 כניסות HDMI אחוריות, רגל מסתובבת (המסך עומד על מזנון וזקוק לזוית), איכות תמונה טובה ככל האפשר, צריכת אנרגיה נמוכה. DVB-T - לא ממש חשוב, אבל אולי יאפשר להתנתק מספקי תוכן. יציאה לאזניות.
לא חשוב: 3D - לא אוהב, לא רוצה. קישוריות (SMART TV) - הטכנולוגיה בחיתולים, אולי במסך הבא, בינתיים אני נשאר עם הHTPC שלי.
אני יודע שמה שלא אקנה, יהיה מיושן בעוד 6 חדשים - אבל אי אפשר לחכות לעד. מבחינתי מה שחסר לי כרגע זה הגודל, והזמן הוא עכשיו (בחודשיים הקרובים )
אשמח לשמוע המלצות על דגמים שיכולים להתאים, הדגשים ותובנות יתקבלו בשמחה.
תודה
דן