30 מגה בהוט = הוטבוקס? ושאלה על WDS
-
tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
היה לי עד היום תשתית של 12 מגה בהוט וספקית 012
ברשותי EDIMAX BR-6524n שמחובר למודם של הוט, כל זה בקומה 3
בקומה 2 נמצא מודם טלפון
ושלושת הקומות של הבית מצויין מחשבים\סטירמרים\אייפונים וכו'
כרגע המצב עובד בסדר, הראוטר של אדימקס נמצא בקומה 3 ומכסה כמעט את כל הבית, למעט אזורים מסוימים בקומה 1 בסלון..
לענייננו:
בשל המחירים של הוטנט, אני מתנתק מ012 ועובר אליהם למהירות של 30 מגה, ביום א' הקרוב יגיע הטכנאי של הוט לעדכן לי את התשתית.
1) האם הוא ייקח לי את המודם וישים לי הוטבוקס?
2) אם כן, הוא ישים אותו בממ"ד (קומה 2) במקום המודם של הטלפון, ואז ייקח את המודם של האינטרנט שנמצא בקומה 3?
3) האם יש לי אלטרנטיבה? משהו להציע מראש? כדי להימנע מההוטבוקס (בשל ביצועי אלחוט גרועים שקראתי עליהן כאן בפורום)
4) יש לי כבר 2 מכשירים, EDIMAX BR-6524n , ו LINKSYS WRT54GL,
האם שווה לשים את הWRT בממ"ד ולבצע הרחבת WDS? (אלחוטית), מהן החסרונות והיתרונות? אשמח לקצת מידע
תודה מראש על התשובות והסבלנות.
ברשותי EDIMAX BR-6524n שמחובר למודם של הוט, כל זה בקומה 3
בקומה 2 נמצא מודם טלפון
ושלושת הקומות של הבית מצויין מחשבים\סטירמרים\אייפונים וכו'
כרגע המצב עובד בסדר, הראוטר של אדימקס נמצא בקומה 3 ומכסה כמעט את כל הבית, למעט אזורים מסוימים בקומה 1 בסלון..
לענייננו:
בשל המחירים של הוטנט, אני מתנתק מ012 ועובר אליהם למהירות של 30 מגה, ביום א' הקרוב יגיע הטכנאי של הוט לעדכן לי את התשתית.
1) האם הוא ייקח לי את המודם וישים לי הוטבוקס?
2) אם כן, הוא ישים אותו בממ"ד (קומה 2) במקום המודם של הטלפון, ואז ייקח את המודם של האינטרנט שנמצא בקומה 3?
3) האם יש לי אלטרנטיבה? משהו להציע מראש? כדי להימנע מההוטבוקס (בשל ביצועי אלחוט גרועים שקראתי עליהן כאן בפורום)
4) יש לי כבר 2 מכשירים, EDIMAX BR-6524n , ו LINKSYS WRT54GL,
האם שווה לשים את הWRT בממ"ד ולבצע הרחבת WDS? (אלחוטית), מהן החסרונות והיתרונות? אשמח לקצת מידע
תודה מראש על התשובות והסבלנות.
-
tomer953
- חבר מכור קשה

נתחיל מהסוף:
הוט מציעה לשדרג ל20 מגה ב15 שקל ול30 מגה ב25 שקלים ללקוחות קיימים (כמובן מדובר על תשתית בלבד)
לגבי מה שאני עשיתי, הייתה לי חבילת טריפל שכללה 12 מגה ב320 ש"ח, והוא הציע לי לשדרג לחבילת טריפל חדשה שכוללת 30 מגה, ואת הממיר החדש שמקליט HD ב350 ש"ח סה"כ, לכן זה מה שביצעתי
הוט מציעה לשדרג ל20 מגה ב15 שקל ול30 מגה ב25 שקלים ללקוחות קיימים (כמובן מדובר על תשתית בלבד)
לגבי מה שאני עשיתי, הייתה לי חבילת טריפל שכללה 12 מגה ב320 ש"ח, והוא הציע לי לשדרג לחבילת טריפל חדשה שכוללת 30 מגה, ואת הממיר החדש שמקליט HD ב350 ש"ח סה"כ, לכן זה מה שביצעתי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
אז מה היה לנו פה?
קודם כל ממליץ לך בחום לעבור מהראוטר שיש לך עכשיו לראוטר של AIR LIVE דגם N.POWER . תהיה לך קליטת אלחוט בכל שלושת הקומות וגם מתחת לאדמה
כל זה נכון במידה ואתה לא זקוק לראוטר 10/100/1000. במהירות של 30MB אין צורך בראוטר כזה ומספיק 10/100 ולכן ה N.POWER יהיה מעולה.
לשאלת החיבורים.
כאשר מגיע טכנאי של הוט להתקין את קופסאת הפלא
אתה מבקש ממנו להגדיר את ה HOTBOX כמודם בלבד ואז אתה מחבר אותו לראוטר שלך, בדיוק כמו שאתה עושה עכשיו. פשוט וקל.
לגבי המהירויות שתקבל או לא תקבל
אני שידרגתי מ 12 בהוט וב 013 ל 100.
בתכלס קיבלתי גג 70MB .
התנתקתי מ 013 כספק והתחברתי אתמול לבזק בנלאומי עם הכבל בים, באויר וביבשה ויש האומרים אפילו בחלל. שורה תחתונה קישקוש בלבוש. מקבל בדיוק כמו ב 013 כלומר גג 70MB בשעות טובות. בזמן עומס זה יורד גם ל 40MB .
לגבי חיבור של 30MB אני מקווה בשבילך שתקבל 30MB רצוף ויציב ולא תמצא את עצמך פתאום עם 10MB .
בהצלחה
קודם כל ממליץ לך בחום לעבור מהראוטר שיש לך עכשיו לראוטר של AIR LIVE דגם N.POWER . תהיה לך קליטת אלחוט בכל שלושת הקומות וגם מתחת לאדמה
לשאלת החיבורים.
כאשר מגיע טכנאי של הוט להתקין את קופסאת הפלא
לגבי המהירויות שתקבל או לא תקבל
בתכלס קיבלתי גג 70MB .
התנתקתי מ 013 כספק והתחברתי אתמול לבזק בנלאומי עם הכבל בים, באויר וביבשה ויש האומרים אפילו בחלל. שורה תחתונה קישקוש בלבוש. מקבל בדיוק כמו ב 013 כלומר גג 70MB בשעות טובות. בזמן עומס זה יורד גם ל 40MB .
לגבי חיבור של 30MB אני מקווה בשבילך שתקבל 30MB רצוף ויציב ולא תמצא את עצמך פתאום עם 10MB .
בהצלחה
-
tomer953
- חבר מכור קשה

הדלקת אותי כל כך עם הN.Power הזה שמחיי לא שמעתי עליו...
מה זה ואיפה אני קונה אותו?? חח
מה זה ואיפה אני קונה אותו?? חח
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

גם אני לא שמעתי בהתחלה.tomer953 כתב:הדלקת אותי כל כך עם הN.Power הזה שמחיי לא שמעתי עליו...
מה זה ואיפה אני קונה אותו?? חח...
חיפשתי ראוטר אלחוטי טוב שיתן כיסוי בכל שלושת הקומות.
מצאתי אותו .
היבואן פשוט נחמד ברמות .
http://www.airliveshop-israel.co.il/Page.asp?page=182
דבר איתו.
-
tomer953
- חבר מכור קשה

כן אבל לפני כן, תסביר לי מה זה המוצר, מה טווח העלויות, ביקורת, משהו.. לפני שאני אתקשר להזמין אני מעדיף לדעת מה אני מזמיןistarmini כתב:גם אני לא שמעתי בהתחלה.tomer953 כתב:הדלקת אותי כל כך עם הN.Power הזה שמחיי לא שמעתי עליו...
מצאתי אותו .
היבואן פשוט נחמד ברמות .
דבר איתו....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

יש לו עוצמת שידור גבוהה (במסגרת התקנים המותרים כמובן) ולכן מכסה טווח גדול.עוצמת השידור ניתנת לשליטה .tomer953 כתב:כן אבל לפני כן, תסביר לי מה זה המוצר, מה טווח העלויות, ביקורת, משהו.. לפני שאני אתקשר להזמין אני מעדיף לדעת מה אני מזמיןistarmini כתב:גם אני לא שמעתי בהתחלה.tomer953 כתב:הדלקת אותי כל כך עם הN.Power הזה שמחיי לא שמעתי עליו...
מצאתי אותו .
היבואן פשוט נחמד ברמות .
דבר איתו.......
חברה מכובדת ומוצר מעולה.ולא פחות חשוב יבואן מדהים . עוף נדיר במחוזותינו.
עלה לי בזמנו כ 520 ש"ח.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 79#1511079
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אתה גם לא תיראה מאה עם נתב שאין לו חיבורי 1Gb ..istarmini כתב:אז מה היה לנו פה?![]()
![]()
קודם כל ממליץ לך בחום לעבור מהראוטר שיש לך עכשיו לראוטר של AIR LIVE דגם N.POWER . תהיה לך קליטת אלחוט בכל שלושת הקומות וגם מתחת לאדמהכל זה נכון במידה ואתה לא זקוק לראוטר 10/100/1000. במהירות של 30MB אין צורך בראוטר כזה ומספיק 10/100 ולכן ה N.POWER יהיה מעולה.
לשאלת החיבורים.
כאשר מגיע טכנאי של הוט להתקין את קופסאת הפלאאתה מבקש ממנו להגדיר את ה HOTBOX כמודם בלבד ואז אתה מחבר אותו לראוטר שלך, בדיוק כמו שאתה עושה עכשיו. פשוט וקל.
לגבי המהירויות שתקבל או לא תקבל![]()
בתכלס קיבלתי גג 70MB .
בהצלחה...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

ברור.IamEzio כתב:אתה גם לא תיראה מאה עם נתב שאין לו חיבורי 1Gb ..istarmini כתב:אז מה היה לנו פה?![]()
![]()
קודם כל ממליץ לך בחום לעבור מהראוטר שיש לך עכשיו לראוטר של AIR LIVE דגם N.POWER . תהיה לך קליטת אלחוט בכל שלושת הקומות וגם מתחת לאדמהכל זה נכון במידה ואתה לא זקוק לראוטר 10/100/1000. במהירות של 30MB אין צורך בראוטר כזה ומספיק 10/100 ולכן ה N.POWER יהיה מעולה.
לשאלת החיבורים.
כאשר מגיע טכנאי של הוט להתקין את קופסאת הפלאאתה מבקש ממנו להגדיר את ה HOTBOX כמודם בלבד ואז אתה מחבר אותו לראוטר שלך, בדיוק כמו שאתה עושה עכשיו. פשוט וקל.
לגבי המהירויות שתקבל או לא תקבל![]()
בתכלס קיבלתי גג 70MB .
בהצלחה......
אין לי בעיה לא לראות 100 כי בתכלס לא צריך כזו מהירות (הלכתי על זה כי בהוט היה את המבצע) אבל 35-40 לא מתאים . אילו היה 70 יציב גם 60 אני זורם והראוטר הקיים יכול לספק זאת ללא בעיה.
כנראה כנראה איזה כריש חתך את הכבל הימי של בזק. עכשיו מנסים להתקין אחד אוירי אולי יהיה טוב יותר.
מצד שני אולי הבעיה היא בכלל בתשתית של הוט.
המצחיק הוא שאתמול, בשיחת ועידה עם בזק בנלאומי והוט לצורך התחברות להוט, אמר לי הנציג של בזק בנלאומי שבמידה ויש בעיית מהירות אני צריך לפנות אליהם ולא להוט אז עכשיו לך תבנה מדינה.