אינטרנט 100 מגה בתשתית של 12
-
tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
יש לי תשתית של 12 מגה בהוט, ו12 מגה ספקית ב012
החלטתי לעבור להוטנט, אבל כרגע(!) אני לא רוצה להגדיל את התשתית
בהרשמה להוטנט הוא שואל אותי איזה חבילה אני רוצה, ולמעשה הכל 20 ש"ח
האם זה נכון לבחור ב12 מגה, כאשר יש לי אפשרות לבחור ב100 מגה באותו מחיר? למרות שלא ינוצל?
וזה בעצם מהווה לי אופציה עתידית למקרה ואני כן אגדיל את התשתית..
לדוגמא אם אני אקח את ה100 מגה, ועוד חודש אחליט להגדיל את התשתית ל30 מגה, זה יעבוד?
החלטתי לעבור להוטנט, אבל כרגע(!) אני לא רוצה להגדיל את התשתית
בהרשמה להוטנט הוא שואל אותי איזה חבילה אני רוצה, ולמעשה הכל 20 ש"ח
האם זה נכון לבחור ב12 מגה, כאשר יש לי אפשרות לבחור ב100 מגה באותו מחיר? למרות שלא ינוצל?
וזה בעצם מהווה לי אופציה עתידית למקרה ואני כן אגדיל את התשתית..
לדוגמא אם אני אקח את ה100 מגה, ועוד חודש אחליט להגדיל את התשתית ל30 מגה, זה יעבוד?
לרוב יגידו לך בחברות שהמהירות בתשתית ובספק צריכות להיות זהות כדי שלא תחווה בעיות בגלישה.
האמת שלי הייתה מהירות בספק של 12 בעוד שבתשתית הנציגה עשתה ״טעות״ והשאירה אותי על 3 מגה עד שגיליתי זאת באקראי אחרי חודשיים.
בזמן הזה לא חוויתי בעיות בגלישה.
לכן, כשאתה מבקש מהספק שלך מהירות של 100 מגה, וישאלו אותך אם כבר עדכנת בתשתית, תגיד שכן.
האמת שלי הייתה מהירות בספק של 12 בעוד שבתשתית הנציגה עשתה ״טעות״ והשאירה אותי על 3 מגה עד שגיליתי זאת באקראי אחרי חודשיים.
בזמן הזה לא חוויתי בעיות בגלישה.
לכן, כשאתה מבקש מהספק שלך מהירות של 100 מגה, וישאלו אותך אם כבר עדכנת בתשתית, תגיד שכן.
לי בכלל היה משהו מוזר, שדרגתי מהירות ל-20 מגה מ-15, התקשרתי לבזק - עדכנו.
למחרת רציתי להתקשר לספק (012) אבל לפני השיחה שמתי לב בבדיקות מהירות שהמהירות היא 20 מבלי שעדכנתי את 012 בכלל..
לפני שבוע עדכנתי בבזק מהירות 30 מגה וב-012 עדיין נשארתי 15 מגה - בבדיקות מהירות ובהורדות אני מוריד כאילו יש לי בשניהם 30 מגה.
איך יכול להיות דבר כזה ?
למחרת רציתי להתקשר לספק (012) אבל לפני השיחה שמתי לב בבדיקות מהירות שהמהירות היא 20 מבלי שעדכנתי את 012 בכלל..
לפני שבוע עדכנתי בבזק מהירות 30 מגה וב-012 עדיין נשארתי 15 מגה - בבדיקות מהירות ובהורדות אני מוריד כאילו יש לי בשניהם 30 מגה.
איך יכול להיות דבר כזה ?
סליחה על הבורות , אבל מה הקשר? איך הוא מתחבר בבזק בלי חייגן?Hertz33 כתב:כי אתה מחובר בלי חייגן. גם אם תעדכן תשתית ל100 מגה בלי לעדכן ספק, תגלוש על 100. ברגע שאתה מחובר בלי חייגן התשתית מקבלת עדיפות....