שאלה על כאבל RG59
מושחלים כבלים RG59 שהבנתי שהם לא משהו (יש RG6)
אני מחובר גם לאינטרנט של הוט ולא מקבל תמיד את המהירות. הפינגים גרוע בהרבה יותר...
האם יש הבדל גדול בין RG59 לכאבל RG6?
כיצד ניתן להחליף את הכאבל? (לבקש מHOT שיחליפו, זה עולה כסף?)
אני מחובר גם לאינטרנט של הוט ולא מקבל תמיד את המהירות. הפינגים גרוע בהרבה יותר...
האם יש הבדל גדול בין RG59 לכאבל RG6?
כיצד ניתן להחליף את הכאבל? (לבקש מHOT שיחליפו, זה עולה כסף?)
תודה רבה
כשיו (12 בלילה) אני מקבל 85 מגה שזו מהירות שאנשים מקבלים בזמנים של העומס של 8 בערב.
במחלקה הטכנית אמרו לי שכל עוד המהירות מגיעה ל 60 אין מה לעשות (למרות שלפעמים היא מגיעה גם ל30) הם בכל אופן שולחים את הפנייה להנדסה
מבחינת נתונים של המודם אמרו לי שהכל תקין
שאני מבצע בדיקות אני תמיד מקפיד לחבר את המחשב ישירות (HOTBOX מוגדר כמודם)
כשיו (12 בלילה) אני מקבל 85 מגה שזו מהירות שאנשים מקבלים בזמנים של העומס של 8 בערב.
במחלקה הטכנית אמרו לי שכל עוד המהירות מגיעה ל 60 אין מה לעשות (למרות שלפעמים היא מגיעה גם ל30) הם בכל אופן שולחים את הפנייה להנדסה
מבחינת נתונים של המודם אמרו לי שהכל תקין
שאני מבצע בדיקות אני תמיד מקפיד לחבר את המחשב ישירות (HOTBOX מוגדר כמודם)
הראוטר שחיברתי אליו הוא tp link 1043 אבל שוב פעם כשאני מבצע בדיקות אני מחבר את המחשב ישירות ככה שאין שום השפעה (עם ראוטר ובלי ראוטר יש אותה מהירות)
הכרטיס רשת מוגדר כ 1GB [התמיכה הטכנית כבר עברה איתי על זה]

עכשיו (שעה 12:04 בצהריים) אני מקבל 101.29 אבל אני בטוח שעוד שעתיים זה יהיה 60-50
הכרטיס רשת מוגדר כ 1GB [התמיכה הטכנית כבר עברה איתי על זה]

עכשיו (שעה 12:04 בצהריים) אני מקבל 101.29 אבל אני בטוח שעוד שעתיים זה יהיה 60-50
בטח שמשחילים RG6 הוא כבל הרבה יותר אמין, מRG59, הוא פחות גמיש אבל הרבה יותר טוב.
בנוגע לבעיה צריך לבדוק את העוצמות, ואם יש בעיה בעוצמות אפשר לראות דרך המוקד הטלפוני, אז זו בעיה בתשתית.
בנוגע לבעיה צריך לבדוק את העוצמות, ואם יש בעיה בעוצמות אפשר לראות דרך המוקד הטלפוני, אז זו בעיה בתשתית.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500