הוא אולי גאון מחשבים,
אבל ממש לא מוכשר בשיווק וניהול אסטרטגי.
כי בעזרת הסירטון הזה הוא ירה לעצמו ברגל.
אם היה פונה באופן דיסקרטי לחברה גדולה להציע את השירות ומבצע תצוגת תכלית שלא בולטת באופן כל כך בוטה של מיליוני צפיות,
היה יכול לעשות הרבה כסף.
כרגע הוא פשוט שם עצמו על הכוונת של גוגל, ולא באופן חיובי.
לא בדקתי - אבל יש סיכוי לא רע שהוא הפר את תנאי שימוש האתר (של יוטיוב).
מעניין התגובות ..כי בעצם את חשבון היוטיוב הזה הוא פתח יומיים לפני הכנס הגדול של האינטרנט שהתקיים בארץ (לפני שבועים) ליקראת איזה נאום שנתן שם .
בין הנוכחים בכנס היה הוויס פרזידנט אוף גוגל דוט קום.. (וגם שמעון פרס בטח היה שם).
אגב, גם בפורום שלנו מדי פעם אתם רואים כל מני הודעות לא ברורות (לעיתים באנגלית) אשר נוצרות בדיוק בגלל אנשים כאלה שיש להם עדר של עובדים שנרשמים לפורום ומכניסים *** לפורום. אנחנו כקוראים בפורום לא ממש מבינים מה הם רוצים מהחיים שלנו, אבל זה בדיוק שירותים מהסוג הגועלי הזה.
גאון ??
עוד אחד מיני רבים שעושה גיימינג של המערכת, שום דבר מיוחד.
הבעייה המובנית בשירותים כאלה, זה שככל שאתה מצליח יותר אז גם עולים עליך מהר יותר ושוברים לך את השיטה, וההצלחה מאוד קצרה.
נראה לי שלסתם ספאמרים יש הכנסה מובטחת עדיפה.
"גאונים" הם אלה שיוצרים משהו חדש שנותן ערך ויש לו פוטנציאל לחיים ארוכים.
דווקא ניראה שהוא כן עשה משהו. לפני הטיפול ראית רק תוצאות של קרלוס הרע , ועכשיו התוצאה הרביעית והלאה מדברת על קרלוס הטוב.
חשבתי להריץ חיפוש על מקדמי אתרים
טריק טוב. כנראה שזה סופר צפיות ממכשירים ניידים באופן שונה מדפדפן רגיל. ככל הנראה בגלל נושא התקיעות וכו' - גם צפיה חלקית תחשב כצפיה וזה ככל הנראה מתעלם מזה מכך שצופים באותו סרט שוב ושוב באותה כתובת IP.