התייעצות לגבי טלויזיה LED של MAG
שלום,
אני מחפש ביקורות (אמינות) על טלויזיה של MAG מדגם: GVL4256
ניתן למצוא אותה כאן:
הקישור ב- ynet shops
מניסיון ילדות אני זוכר שיש להם צגים מעולים, אבל אני מעדיף לשמוע עצה של מביני עניין, בטח אם יש להם התנסות עם הטלויזיה הזאת או כללית עם LED-ים של MAG.
המחיר שלה 2,290 נראה ממש כמו מחיר רצפה (נכון להיום), והמפרט שלה יחסית סבבה פרט לדבר אחד שהפריע לי הוא הניגודיות הנמוכה מאוד (1:3000), אפילו לאלה שאומרים שניגודיות לא באמת משנה נראה לי שהמספר הזה בעייתי..
אשמח לכל עזרה!
תודה
אני מחפש ביקורות (אמינות) על טלויזיה של MAG מדגם: GVL4256
ניתן למצוא אותה כאן:
הקישור ב- ynet shops
מניסיון ילדות אני זוכר שיש להם צגים מעולים, אבל אני מעדיף לשמוע עצה של מביני עניין, בטח אם יש להם התנסות עם הטלויזיה הזאת או כללית עם LED-ים של MAG.
המחיר שלה 2,290 נראה ממש כמו מחיר רצפה (נכון להיום), והמפרט שלה יחסית סבבה פרט לדבר אחד שהפריע לי הוא הניגודיות הנמוכה מאוד (1:3000), אפילו לאלה שאומרים שניגודיות לא באמת משנה נראה לי שהמספר הזה בעייתי..
אשמח לכל עזרה!
תודה
לא בטוח שברמות האלה יש היום הבדלים גדולים בין החברות השונות כאשר כל חנות מכולת בסין מסוגלת לייצר מסכים ברמה סבירה
ניחא אם רמת האמינות והשירות של החברות הגדולות הייתה יוצא דופן אבל לא כך הם פני הדברים
לדעתי היתרון היחסי שלהם בא לידי ביטוי ברמות הגבוהות יותר שם הם מתחרות עם טכנולוגיות מתקדמות יותר ובלעדיות להם
ניחא אם רמת האמינות והשירות של החברות הגדולות הייתה יוצא דופן אבל לא כך הם פני הדברים
לדעתי היתרון היחסי שלהם בא לידי ביטוי ברמות הגבוהות יותר שם הם מתחרות עם טכנולוגיות מתקדמות יותר ובלעדיות להם
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
זה ממש לא נכון. אין ניסים. בשביל להוריד באופן משמעותי מחירים של מסכים ברמת הכניסה שהרווח עליהם מזערי חייבים לחתוך בבשר.
עוד לא ראיתי ביקורת אחת טובה של מסך סיני מהזולים.
הנה כמה לעיונך:
http://www.televisioninfo.com/content/H ... Review.htm
http://www.digitalversus.com/tv-televis ... /test.html
ואף אחד לא בודק בביקורות האלו איכות של קבלים ורכיבים פנימיים אחרים
עוד לא ראיתי ביקורת אחת טובה של מסך סיני מהזולים.
הנה כמה לעיונך:
http://www.televisioninfo.com/content/H ... Review.htm
http://www.digitalversus.com/tv-televis ... /test.html
ואף אחד לא בודק בביקורות האלו איכות של קבלים ורכיבים פנימיים אחרים
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
blueye כתב:אני קיבלתי מהסופר במסגרת you את המסך mag 32 led עים strimer קורא mkv לא ראיתי הבדלים משמעותים ליד הסמסונג c750 הישנה אני דוקא מרוצה BK32LEU mag...
חבל מאד... בלי לראות את ה-Mag אני בטוח שיש הבדלים של שמיים וארץintegral כתב:אם אתה לא רואה הבדלים בין ה C750 המשובח למאג, אז חבל שתשקיע כסף במסכים כאלו...
אוקיי,
ראיתי את הטלויזיה בשקם אלקטריק והם אפילו היו מוכנים לרדת ל-1890, אבל מהתבוננות בה (לא נדרש הרבה זמן) הבנתי שזה לא בשבילי האיכות לא משהו ובעין שלי זה ניכר... בכל מקרה תודה על העצות.
כרגע אני מחפש אופציות אחרות והתקציב שלי הוא עד 3500, כשההעדפה היא ל 46-47 לא חשוב SMART או 3D, אם יש במסגרת התקציב זה מבורך אבל מה שבאמת מעניין אותי זו איכות התמונה, אני עם ממיר YES MAX TOTAL ו HTPC שמחובר לטלויזיה, את רוב התכנים אני צורך ב HD...
רעיונות מישהו? או שעדיף לפתוח לזה שרשור נפרד?
ראיתי את הטלויזיה בשקם אלקטריק והם אפילו היו מוכנים לרדת ל-1890, אבל מהתבוננות בה (לא נדרש הרבה זמן) הבנתי שזה לא בשבילי האיכות לא משהו ובעין שלי זה ניכר... בכל מקרה תודה על העצות.
כרגע אני מחפש אופציות אחרות והתקציב שלי הוא עד 3500, כשההעדפה היא ל 46-47 לא חשוב SMART או 3D, אם יש במסגרת התקציב זה מבורך אבל מה שבאמת מעניין אותי זו איכות התמונה, אני עם ממיר YES MAX TOTAL ו HTPC שמחובר לטלויזיה, את רוב התכנים אני צורך ב HD...
רעיונות מישהו? או שעדיף לפתוח לזה שרשור נפרד?
- matan5165
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אני לא מכיר ממש את הדגם הזה אבל יש לי ניסיון ממש קטן עם מאג 32 ו 47 LCD
התמונה ממש נחמדה ובאמת שהופתעתי לטובה.
אין לי מושג לגבי האמינות, אורך חיים או איכות המוצר - התמונה ביחס למחיר הפתיעו אותי.
שבת שלום.
התמונה ממש נחמדה ובאמת שהופתעתי לטובה.
אין לי מושג לגבי האמינות, אורך חיים או איכות המוצר - התמונה ביחס למחיר הפתיעו אותי.
שבת שלום.
מאג עשו מסכי CRT מצויינים למחשב בתקופה שהשתמשו בשפופרות טרינטרון של סוני.
וזה ממש לא רלוונטי למוצרים שלהם היום.
אני היתי נצמד לחברות המוכרות והטובות, לכולן יש טלויזיה בכל מסגרת תקציב.
קח בחשבון גם זמן אחריות בשקלול.
וזה ממש לא רלוונטי למוצרים שלהם היום.
אני היתי נצמד לחברות המוכרות והטובות, לכולן יש טלויזיה בכל מסגרת תקציב.
קח בחשבון גם זמן אחריות בשקלול.