מעוניין לקנות iPod Touch 4th Gen. 32GB
הזה,
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777185
חדש בנושא זה.
1.עכשיו מישהו יכול להתת לינק למדריך עובד איך לטעון גרסה פרוצה למכשיר זה?
2.איך אני יודע איזה גרסת יצרן טעונה במכשיר לפני רכישה? יש משהו קבוע שיצא מהמפעל? האם גרסת המכשיר משפיעה על אופן העידכון?
3.האם ניתן לקנות מכשיר כזה חדש כבר טעון בגרסה פרוצה?
4. האם יש משהו מיוחד שעלי לשים לב בקניה בנושא צריבת המכשיר? שאולי הצריבה האחרונה לא תומכת בו?
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777185
חדש בנושא זה.
1.עכשיו מישהו יכול להתת לינק למדריך עובד איך לטעון גרסה פרוצה למכשיר זה?
2.איך אני יודע איזה גרסת יצרן טעונה במכשיר לפני רכישה? יש משהו קבוע שיצא מהמפעל? האם גרסת המכשיר משפיעה על אופן העידכון?
3.האם ניתן לקנות מכשיר כזה חדש כבר טעון בגרסה פרוצה?
4. האם יש משהו מיוחד שעלי לשים לב בקניה בנושא צריבת המכשיר? שאולי הצריבה האחרונה לא תומכת בו?
חשבתי שאפשר לקבל תשובה יותר נורמלית מהשטויות האלה.nati-va כתב:ראש של ישראלי... לפרוץ לפרוץ..
אתה יודע, אפשר לחיות גם בלי....
קניתי מכשיר, המכשיר שייך לי. אני אחליט מה יהיה עליו ולא אפל תחליט בשבילי מה יהיה עליו עם מדיניות הגן הסגור שלה. אתה תמשיך לחיות בלי ואני אמשיך לחיות עם.
תראה איזה קטע, זה אפילו חוקי לעשות את זה ולא סיפרו לך.
בקיצור יצאת פארש.
תשובה למה ששאלתי יש לך?
כעת זה רשמי: ממשלת ארצות הברית מעגנת בתיקון לחוק את הזכות של אזרחיה לפרוץ את מכשירי האייפון שלהם וגם מוסיפה תיקונים נוספים שיאפשרו בין היתר פריצה לצורך תיקון פגיעות אבטחה או קריאה של ספרים בקול עבור כבדי ראיה
ספריית הקונגרס, הגוף המפקח על חוקי זכויות היוצרים בארצות הברית הודיע הערב (ב') על מספר תיקונים שיוכנסו החל ממחר בחוק הקניין הרוחני בארצות הברית ובפועל יאפשרו פריצה של מכשירי סלולר והעתקה של תכנים מתקליטורי DVD לשימוש בהוראה ויצירה. החוק המקורי משנת 1998 זכה למספר תיקונים במטרה לאפשר למשתמשים לעשות את השימוש המירבי במוצרים שאלו קונים וזאת בלי לפגוע בזכויות היוצרים של בעלי הקניין הרוחני.
על פי הדיווח של הניו-יורק טיימס, התיקונים לחוק יאפשרו כעת בין היתר:
פריצה של מכשירי האייפון (Jailbreak) לצורך התקנה של יישומים שלא אושרו על ידי אפל
שחרור של נעילת מכשירים לשימוש על ידי מפעיל מסויים (Unlock)
פריצה של משחקי מחשב לצורך איתור או פיתרון של פגיעויות אבטחה
שימוש בתכני וידאו מוכנים על ידי מרצים וסטודנטים לקולנוע כמו גם יוצרי סרטים דוקומנטריים. אלו יוכלו לפרוץ בבטחה את ההגנות על תקליטורי סרטים במטרה להשתמש בחלקים מסרטים אלו לצרכי לימוד, הוראה, ביקורת וסרטונים שללא למטרות רווח
עקיפה של התקן אבטחה ב-USB (דונגל) להפעלת המחשב במידה וזה אבד או נהרס ולא ניתן לשחזרו
פריצה של נעילה על ספרים לצורך שימוש בתוכנת הקראה עבור כבדי ראיה
אם קנית את זה, זה שלך
חשוב לציין שחוקיות הפריצה לא תמנע מחברות כמו אפל להמשיך להילחם בתופעה בעדכוני התוכנה שזו משחררת וכן פריצת המכשיר עדיין עשויה להפר את תנאי האחריות עליו. השוני היחיד הוא שכעת לא מדובר בעברה על החוק או פריצה גרידא, אלא בעקיפה של הגבלות היצרן לניצול מלא של המכשיר. מאפל טרם נמסרה תגובה.
שינוי זה בחוק הינו ניצחון עבור ארגון ה-EFF שדחף לאישור של חלק מהסעיפים לרבות אלו הקשורים למכשירי סלולר. לדברי אחת ממנהלות הארגון, ג'ניפר סטיסה גרניק, על החוקים להתבסס עם עיקרון חשוב אחד: לצרכנים צריכה להיות האפשרות והיכולת לנצל באופן מירבי את המוצר שרכשו ולבצע בו שינויים. "אם קנית את זה, זה שלך," ציטט הניו-יורק טיימס את דבריה של גרניק.
http://www.newsgeek.co.il/us-jailbreak-law/
מי דיבר על חוקי או לא (ברור שזה חוקי) - צא מהסרט.
על פי הודעתך אינך בעל ידע כלשהוא על המכשיר (אפילו בסיסי), בחייאת עוד לא קנית אותו?!
ככה זה עובד: (אצל אנשים נורמלים)
קונים מכשיר ios, משתמשים איתו- מתחילים להכיר את היכולות שלו ואז אחרי שהגעת למסקנה שהיכולות שלו לא מספיקים לך ויש דברים נוספים שאתה רוצה\פיצרים שאפל לא מרשה וכו' ..רק אז פורצים!!!
קיצור בהצלחה בפריצה
על פי הודעתך אינך בעל ידע כלשהוא על המכשיר (אפילו בסיסי), בחייאת עוד לא קנית אותו?!
קונים מכשיר ios, משתמשים איתו- מתחילים להכיר את היכולות שלו ואז אחרי שהגעת למסקנה שהיכולות שלו לא מספיקים לך ויש דברים נוספים שאתה רוצה\פיצרים שאפל לא מרשה וכו' ..רק אז פורצים!!!
קיצור בהצלחה בפריצה
וואלה?nati-va כתב:מי דיבר על חוקי או לא (ברור שזה חוקי) - צא מהסרט.
קיצור בהצלחה בפריצה...
אני עובד הפוך. קודם בודק את השטח אח"כ מבצע את הקניה.
תלמד לעבוד ככה, ולא תצטער למה יצאת טמבל שלא בדקת מה אתה קונה ומאיפה מחו"ל או בארץ. ומה אתה מקבל, והאם ניתן לעשות עם המכשיר מה שאתה רוצה. עוד לפני שקנית.
ככה זה עובד אצל אנשים עוד יותר נורמלים
תודה על השורה האחרונה בסוף... למרות שלא עזרת בכלום.
רק לידיעה- פריצה היא לא חלק ממערכת ההפעלה- לך בתור לקוח חדש שאינו מכיר את המכשיר אין מה לדון בפריצה.תמיד אפשר לפרוץ לא יקרה כלום אם תקנה ותלמד את המכשיר קודם ואחר כך תפרוץ אותו.
אני איתך בבדיקת השטח לפני קניה של כל מוצר, אבל המקרה הזה הוא לא כזה.
אתה אפילו לא יודע מה המכשיר יכול לעשות שהוא חדש מהקופסא ואתה כבר מחפש דרכים להרוס אותו.
זה משול לכך - שאני מזמין רכב חדש (אחרי חקר שוק ובדיקה שהרכב מתאים לי) אפילו לפני שעוד לא נסעתי איתו 100 מטר אני כבר מחפש דרכים איך לשפר את המנוע וכו'.
תלמד את המכשיר ורק אז תחליט אם לפרוץ- זה כל הפואנטה שלי
אתה אפילו לא יודע מה המכשיר יכול לעשות שהוא חדש מהקופסא ואתה כבר מחפש דרכים להרוס אותו.
זה משול לכך - שאני מזמין רכב חדש (אחרי חקר שוק ובדיקה שהרכב מתאים לי) אפילו לפני שעוד לא נסעתי איתו 100 מטר אני כבר מחפש דרכים איך לשפר את המנוע וכו'.
תלמד את המכשיר ורק אז תחליט אם לפרוץ- זה כל הפואנטה שלי
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
חברים, קודם כל תרגעו - נא לשמור על שפת דיון נאותה גם אם אתם לא ממש מסכימים זה עם זה.
b2k,
בתור מישהו שהיה לו אייפוד טאץ' (פרוץ) והיום מסתובב קבוע עם אייפון (לא פרוץ), אני מסכים עם שניכם.
זו בהחלט גישה נכונה ללמוד ולהכיר את השטח עוד לפני שרוכשים, כדי לא להיות מופתעים לרעה.
מצד שני, לפריצה יש גם חסרונות (האטת המכשיר, סיכון בהתקנת אפליקציות שייצרו התנגשויות, פגיעה באחריות במידה והמכשיר לא נדלק ובמעבדה רואים שהוא פרוץ וכו'), אז אני מסכים עם nati-va שכדאי לך להתחיל עם המכשיר כמו שהוא (וגרסאות הקושחה החדשות בהחלט עשו איתו חסד), ואז להחליט בצורה מושכלת אם הפריצה מצדיקה את המאמצים והדאגות.
b2k,
בתור מישהו שהיה לו אייפוד טאץ' (פרוץ) והיום מסתובב קבוע עם אייפון (לא פרוץ), אני מסכים עם שניכם.
זו בהחלט גישה נכונה ללמוד ולהכיר את השטח עוד לפני שרוכשים, כדי לא להיות מופתעים לרעה.
מצד שני, לפריצה יש גם חסרונות (האטת המכשיר, סיכון בהתקנת אפליקציות שייצרו התנגשויות, פגיעה באחריות במידה והמכשיר לא נדלק ובמעבדה רואים שהוא פרוץ וכו'), אז אני מסכים עם nati-va שכדאי לך להתחיל עם המכשיר כמו שהוא (וגרסאות הקושחה החדשות בהחלט עשו איתו חסד), ואז להחליט בצורה מושכלת אם הפריצה מצדיקה את המאמצים והדאגות.
nati-va כתב:רק לידיעה- פריצה היא לא חלק ממערכת ההפעלה- לך בתור לקוח חדש שאינו מכיר את המכשיר אין מה לדון בפריצה.תמיד אפשר לפרוץ לא יקרה כלום אם תקנה ותלמד את המכשיר קודם ואחר כך תפרוץ אותו.
תלמד את המכשיר ורק אז תחליט אם לפרוץ- זה כל הפואנטה שלי...
לא יכולת לכתוב את זה כבר בהתחלה,
בלי כל העקיצות שלך שגררו עקיצות עוד גדולות יותר שלי?
משהו כמו
1. כל מכשיר אייפוד אפשר לפרוץ ללא קשר לגרסה הטעונה בו.
2. פרצה יכולה להאט את המכשיר, תאבד את האחריות.
3. אני לא ממליץ לפרוץ אותו ישר בהתחלה.
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 28/02/2012 9:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה על התשובה.uriler כתב:חברים, קודם כל תרגעו - נא לשמור על שפת דיון נאותה גם אם אתם לא ממש מסכימים זה עם זה.
b2k,
מצד שני, לפריצה יש גם חסרונות (האטת המכשיר, סיכון בהתקנת אפליקציות שייצרו התנגשויות, פגיעה באחריות במידה והמכשיר לא נדלק ובמעבדה רואים שהוא פרוץ וכו'), אז אני מסכים עם nati-va שכדאי לך להתחיל עם המכשיר כמו שהוא (וגרסאות הקושחה החדשות בהחלט עשו איתו חסד), ואז להחליט בצורה מושכלת אם הפריצה מצדיקה את המאמצים והדאגות....
מנסיון של שנה וחודשיים עם מכשיר אייפוד טאצ' 4 8GB, אני ממליץ:
- לא להשקיע כסף במכשיר עם יותר זכרון, ממילא הכל הולך לכיוון של עבודה מול שירותי ענן וסטרימינג, כך שאין צורך לשמור הרבה תוכן במכשיר.
- לפרוץ, אבל להתקין תוכנות סידיה בזהירות רבה.
- לקנות מגן מסיבי ולשמור שהמכשיר לא יפול.
- לא לנסות ולהפוך אותו לאייפון בעזרת מתאמים למיניהם - המוצרים הקיימים בשוק לא איכותיים ואמינים מספיק.
בסה"כ מכשיר מומלץ מאוד.
- לא להשקיע כסף במכשיר עם יותר זכרון, ממילא הכל הולך לכיוון של עבודה מול שירותי ענן וסטרימינג, כך שאין צורך לשמור הרבה תוכן במכשיר.
- לפרוץ, אבל להתקין תוכנות סידיה בזהירות רבה.
- לקנות מגן מסיבי ולשמור שהמכשיר לא יפול.
- לא לנסות ולהפוך אותו לאייפון בעזרת מתאמים למיניהם - המוצרים הקיימים בשוק לא איכותיים ואמינים מספיק.
בסה"כ מכשיר מומלץ מאוד.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde