סט חדש RANCILIO

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
johnny007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14

שליחה

אהלן,
קוראים לי יונתן, יש לי 3 מקינטות בריקה ביאלטי שאני "מתקלט" עליהן כבר 6 שנים, ומטחנת IsoMac professional שרכשתי ב450 שקל יד שניה. הציוד לא נח לרגע!! המטחנה עברה החלפת סכינים ב"קדמה" לפני כשנה.

בא לי להשתדרג, אני מרגיש מוכן לסט הראשון...אבל כמו ישראלי טוב, לא בא לי להשתגע במחיר
כאמור, אין לי נסיון רב במכונות קפה, קראתי בעבר בפורום המלצות חמות על הסט של Rancilio silivia v3 + rocky .

רציתי לשאול על איזו מכונה ביתית/משרדית אתם ממליצים היום?
האם ההבדלים בין ה-BRIKKA ל-SILIVIA הם כאלה ענקיים שמצדיקים את הדלתא במחיר.
האם להישאר עם ה-ISOMAC או כבר להתחדש לי בROCKY ?

תודה רבה מנטורים,
שבוע טוב שיהיה,

Johnny

jalvan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221

שליחה

ההבדל בין כל מקינטה למכונת קפה הוא ענק, אם הייתי הולך דוקא על סילביה כמכונה ראשונה אני לא בטוח, תגלוש פה בדיונים שהיו הכל כבר נכתב פעם או פעמיים וכשיהיה לך יותר מושג איזה מכונה/ תקציב יהיה קל יותר לעזור לך למצוא את המכונה המושלמת בשבילך

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016

שליחה

אתה תגדיר תקציב, אנחנו כרגיל נמליץ לך על משהו שעולה קצת יותר, ונוכל להמשיך משם...
בריקה לא מייצרת אספרסו, אני מניח שכל מכונה תתן משהו עדיף (בעיני לפחות)
המטחנה שלך עושה את העבודה, מכונות: 1000 = גאגיה, 1800 = אסקסו, 3000 = סילביה, 4000 ומשהו = אוסקר או אקספובר
what's next?

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720

שליחה

אין הרבה קשר בין בריקה למכונת אספרסו - שתיהן צריכות להיות בבית ולא אחת על חשבון השנייה.
אני אמליץ על סילביה כי בסינגל בוילר אין לה מתחרים כמעט - אבל יש דילים שונים של אוסקר + מטחנה במחירים דומים.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

omt
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184

שליחה

אני עשיתי את המעבר הספציפי עליו אתה מדבר לאחרונה והשינוי הוא אדיר.אין מה להשוות בין מה ששתיתי לפני לתוצאות עם הסילביה.ממליץ רק קח בחשבון שלוקח זמן ללמוד את הסילביה ולעיתים זה ממש מתסכל.אני עדיין נאבק אבל השיפור ניכר מיום ליום.בהצלחה!

johnny007 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14

שליחה

omt , באיזו מטחנה אתה משתמש?
הסילבייה שקנית יד שניה/ חדשה? אם יד שניה , לאילו דברים קריטיים אני צריך לשים לב?

omt
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184

שליחה

אני משתמש באסקסו איי מיני שעושה את העבודה.
הסילביה שקניתי הייתה מיד שניה.אני פשוט בחנתי את המכונה מבחינה חיצונית ובאתי עם חבר שידע להשתמש בה בצורה טובה כי גם לו יש אחת.הוא הכין בה קפה וראה שיוצא נהדר.לי זה הספיק.לכן אמליץ לך ללכת עם מישהו שיודע להשתמש בסילביה או פשוט חבר שמבין בתחום בכלל.

shlomyga
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1403

שליחה

תבדוק ביד שניה באתר הזה יש כמה סילביות למכירה במחיר טוב
ומאנשי הפורום שבדר כלל מבינים עניין ומטפלים במכונות בצורה טובה.

דוגמא:

http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... _ads=37153

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”