בעקרון התקציב גמיש באזור ה-7K
1. אני צריך טלוויזיה ל-YES רגיל (לא HD) רוב הזמן, אבל גם לסרטים באיכות טובה בדרך כלל 720p בחיבור לנייד.
2. מרחק הצפייה הוא כ-3 וחצי מטר.
3. הטלוויזיה תיהיה בסלון גדול יחסית לא מואר (אך אנא מי שיודע וראה שיציין את רמת השקיפות ביחס לדגמים אחרים).
אשמח להמלצות על הדגם הספציפי או דגמים (וחברות) אחרות שמתאימות.
במידה וישנה טלוויזיה זולה יותר שיש לה את רוב או כל התכונות האלו אשמח לדעת גם אם אלו טלוויזיות בגודל קטן יותר (מינימום 50 אינץ).
מישהו יכול לתת חוות דעת על Panasonic THP54S20
למישהו יש בבית מסך מאותה סדרה או טכנולוגיה (כי זה דגם ישן יחסית) עדיף עם אותו פנל ויכול להגיד שרואים טוב/לא טוב... ב-SD וב-HD... כל דעה תעזור 
כמובן שאני לא שואל ספציפית על 54 אינץ', הגודל של הטלוויזיה לא רלוונטי במידה והפנל זהה בדגם קטן או גדול יותר.
וללא קשר אשמח להמלצה לטלוויזיה בהתאם לפרמטרים הבאים :
1. התקציב גמיש באזור ה-7K
2. אני צריך טלוויזיה ל-YES רגיל (לא HD) רוב הזמן, אבל גם לסרטים באיכות טובה בדרך כלל 720p בחיבור לנייד ולעיתים רחוקות יחסית 1080p.
3. מרחק הצפייה הוא כ-3 וחצי מטר.
4. הטלוויזיה תיהיה בסלון גדול יחסית לא מואר (אך אנא ציינו את רמת השקיפות ביחס לדגמים אחרים).
תודה
כמובן שאני לא שואל ספציפית על 54 אינץ', הגודל של הטלוויזיה לא רלוונטי במידה והפנל זהה בדגם קטן או גדול יותר.
וללא קשר אשמח להמלצה לטלוויזיה בהתאם לפרמטרים הבאים :
1. התקציב גמיש באזור ה-7K
2. אני צריך טלוויזיה ל-YES רגיל (לא HD) רוב הזמן, אבל גם לסרטים באיכות טובה בדרך כלל 720p בחיבור לנייד ולעיתים רחוקות יחסית 1080p.
3. מרחק הצפייה הוא כ-3 וחצי מטר.
4. הטלוויזיה תיהיה בסלון גדול יחסית לא מואר (אך אנא ציינו את רמת השקיפות ביחס לדגמים אחרים).
תודה