שאלה| אקספון 30 מגה, תשתית של בזק 30 מגה, כמה אני אקבל העלאה?
שלום. אני כנראה בימים הקרובים משדרג לתשתית בזק של 30MB. עכשיו יש לי בעיה עם האפלוד שמה.
בבזק רשום שמהירות העלאה ל30 מגה תשתית זה 1000KB, ובספקית אקספון שמספקת מהירות עד 100 מגה ב-35 שקל בלבד, רשום ש-30 מגה יש לו 1500KB.
עכשיו זה בעיה לא? באקספון יהיה לי 1500KB, אבל בבזק יהיה לי 1000KB, אז כמה בעצם אני אקבל? בזק דופקים אותי..גם התשתית של ה-100 מגה שלהם זה רק 1000KB! לעומת הוט שיש להם 2MB העלאה, אבל אני עדיין מעדיף להישאר עם התשתית של בזק, כך שאני נמצא כרגע בדילמה.
בבזק רשום שמהירות העלאה ל30 מגה תשתית זה 1000KB, ובספקית אקספון שמספקת מהירות עד 100 מגה ב-35 שקל בלבד, רשום ש-30 מגה יש לו 1500KB.
עכשיו זה בעיה לא? באקספון יהיה לי 1500KB, אבל בבזק יהיה לי 1000KB, אז כמה בעצם אני אקבל? בזק דופקים אותי..גם התשתית של ה-100 מגה שלהם זה רק 1000KB! לעומת הוט שיש להם 2MB העלאה, אבל אני עדיין מעדיף להישאר עם התשתית של בזק, כך שאני נמצא כרגע בדילמה.
אני עדיין לא התחברתי לאקספון. אני כרגע מחובר על ספקית 012 במהירות 10 מגה, ועל תשתית של בזק במהירות 10 מגה.
אני שקלתי לעבור ל-30 מגה בגלל מהירות העלאה בלבד. נמאס לי להעלות קבצים בממוצע על 100KB (שזאת העלאה שמקבלים בפועל במהירות של 10 מגה)
אז עכשיו אני כבול באזיקים. כי אני רוצה מאוד להעלות את מהירות העלאה, אבל בזק מספקת רק עד 1MB העלאה, ולא יותר.
ואני רוצה להישאר עם התשתית של בזק, ולא לעבור לתשתית הוט. בקיצור, אין ממש שום דרך שאוכל להגדיל את מהירות העלאה שלי ליותר מ-1MB אם אשאר על התשתית של בזק?
אני שקלתי לעבור ל-30 מגה בגלל מהירות העלאה בלבד. נמאס לי להעלות קבצים בממוצע על 100KB (שזאת העלאה שמקבלים בפועל במהירות של 10 מגה)
אז עכשיו אני כבול באזיקים. כי אני רוצה מאוד להעלות את מהירות העלאה, אבל בזק מספקת רק עד 1MB העלאה, ולא יותר.
ואני רוצה להישאר עם התשתית של בזק, ולא לעבור לתשתית הוט. בקיצור, אין ממש שום דרך שאוכל להגדיל את מהירות העלאה שלי ליותר מ-1MB אם אשאר על התשתית של בזק?
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
בבזק במהירויות של 50 ו100 מגה יש העלאה של 1.5lior19 כתב:
ואני רוצה להישאר עם התשתית של בזק, ולא לעבור לתשתית הוט. בקיצור, אין ממש שום דרך שאוכל להגדיל את מהירות העלאה שלי ליותר מ-1MB אם אשאר על התשתית של בזק?...
זה לא מה שבזק חושבים - http://www.bezeq.co.il/Internet/FastInt ... packs.aspxwant_upload כתב:בבזק במהירויות של 50 ו100 מגה יש העלאה של 1.5lior19 כתב:
ואני רוצה להישאר עם התשתית של בזק, ולא לעבור לתשתית הוט. בקיצור, אין ממש שום דרך שאוכל להגדיל את מהירות העלאה שלי ליותר מ-1MB אם אשאר על התשתית של בזק?......
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
איזה מהירויות אתה מגדיר כ"מהירויות גבוהות" ?xsoft7 כתב:בבזק יש שגיאה. כמו שנאמר ההעלאה היא 1.5 במהירויות גבוהות...