מבקש חוות דעת על הסאבים הבאים:
Infinity PS-8
Morel RS10A
יש לי כרגע SUB של AR שאני פשוט שונא וחייב להחליף אותו.
אני מדבר על אפשרות יד שניה בסדר גודל של 800-1000 ש"ח
אם יש לכם רעיונות יותר טובים על SUB אני פתוח להצעות

לא, אבי, הוא לא יכול.cavi כתב:התקציב יכול לעלות?...
ניסים, מה סדר גודל מחיר של ה-SW-150? לא מוצא ב-ZAPNba כתב: WHARFEDALE SW-150, תשמע אותו..
למה אתה שונא את הסאב הנוכחי?...
אתה טועה ידידי, ה-WESTRA הוא סאב בפני עצמו בלי קשר לסטילייטים.Pakostnik כתב:איזה רמקולים יש לך? אף אחד משני הסאבים האלה לא מתאים לרמקולים גדולים אלא לסטליטים.
מה היעוד של הסאב? מה גודל החדר? כיצד הוא מרוהט?
אולי כדאי לנסות סאב של MAGNAT מהיותר חלשים....
הסעיף הזה לא כל כך נדיר בתעודות אחריות, אם זכור לי נכון, גם ב-B&W שהיו לי היה סעיף כזה.cavi כתב: ומה גם שיש סעיף מאוד מאוד מוזר באחריות.
יש לך אחריות ל3 שנים על הסאב (אם אני לא טועה) אבל החלפת דרייבר רק פעם אחת במסגרת האחריות......

החדר, הסלון, רוחבו 4.20מ' ואורכו 6מ' (מאחר והוא פתוח למטבח אפשר לומר 10מ').Pakostnik כתב:איזה רמקולים יש לך? אף אחד משני הסאבים האלה לא מתאים לרמקולים גדולים אלא לסטליטים.
מה היעוד של הסאב? מה גודל החדר? כיצד הוא מרוהט?
אולי כדאי לנסות סאב של MAGNAT מהיותר חלשים....
האמת היא שאני לא יודע אם WESTRA הוא מוצר מדבקה או לא, לא חשבתי לקנות אותו אף פעם, רציתי לשמוע אותו כי הוא היה זול יחסית לאחרים.Pakostnik כתב:cavi, בכלל לא התכוונתי ל WESTRA אלא לשני הסוגים שבהודעה המקורית.
אגב גם ה WESTRA כנראה לא מתאים לרמקולים גדולים, לא מפני שהוא חלק מסדרה זו או אחרת של סטליטים, אלא בגלל המאפיינים שלו (היענות לתדר, הגברה וכו').
ובכל מקרה אני די בספק לגבי כדאיות של WESTRA (בניגוד ל- MOREL ו- INFINITY, זהו מוצר מדבקה, לא?)....