PS51D550 - האם זה בעייתי לרכוש את הטלויזיה דרך אולסייל?
היי חברים,
במקרה הסתכלתי וראיתי שיש מכירה של הדגם PS51D550 במחיר 4600
http://www.olsale.co.il/olsale/heb/item ... d=22966894
נכנסתי לאתר של מיני-ליין וראיתי שאולסייל נותנים אחריות של היבואן ושהם בסדר מהבחינה הזאת.
האם אתם ממליצים (בעד או נגד) לרכוש טלויזיה דרך אולסייל?
נכנסתי לאתר של מיני-ליין וראיתי שאולסייל נותנים אחריות של היבואן ושהם בסדר מהבחינה הזאת.
האם אתם ממליצים (בעד או נגד) לרכוש טלויזיה דרך אולסייל?
כן...ניסיתי לפחות (:
האמת שניסיתי להיעזר פה בפורום אבל איכשהו לא היו להודעה עונים
אני מתלבט האם בכלל ללכת לכיוון של פלזמה, או בגלל שיש לי חלון מול הטלויזיה, אולי אני מאוד אסבול מההשתקפויות ועדיף לחסוך קצת לטובת Led....
אני מתלבט האם בכלל ללכת לכיוון של פלזמה, או בגלל שיש לי חלון מול הטלויזיה, אולי אני מאוד אסבול מההשתקפויות ועדיף לחסוך קצת לטובת Led....
- odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לא יזיק לשאול שוב את שם הדגם.kziv כתב:בדיוק חזרו אלי מאולסייל
הציע את הטלויזיה+זרוע+משלוח ב-5300.
אמרתי לו שכבר היום יש לי חנות שמציע לי ב-5000, אז הוא בודק לי אם הוא יכול לעשות את העסקה ב-4,800 ואיסוף עצמי (שאני אקח).
אני מקווה שלא טעיתי בדגם..נשמע לי מוזר מאוד....
בכל מקרה כך האתרים האלה עובדים.
הם מודיעים שלא זכית בסכום שהצעת אבל .. ואז מתחיל משא ומתן...
לא מוזר.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
kziv כתב:היי חברים,
האם אתם ממליצים (בעד או נגד) לרכוש טלויזיה דרך אולסייל?...
הכי מומלץ לרכוש מסך בחנות מתמחה איכותית . מחר או בעוד זמן מה שתהיה לך איזה שהיא בעיה במסך יהיה לך עם מ לדבר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
Re: כן...ניסיתי לפחות (:
אמנם המחיר יכול לפתות, והתמורה למחיר.. אבל - אם יש לך חלון מאחוריך, אתה עלול בדיעבד לגלות שהעסקהkziv כתב:האמת שניסיתי להיעזר פה בפורום אבל איכשהו לא היו להודעה עונים![]()
אני מתלבט האם בכלל ללכת לכיוון של פלזמה, או בגלל שיש לי חלון מול הטלויזיה, אולי אני מאוד אסבול מההשתקפויות ועדיף לחסוך קצת לטובת Led.......
הזו שעשית/תעשה תתגלה כטעות מרה.
Re: כן...ניסיתי לפחות (:
+1gal-cohen כתב:אמנם המחיר יכול לפתות, והתמורה למחיר.. אבל - אם יש לך חלון מאחוריך, אתה עלול בדיעבד לגלות שהעסקהkziv כתב:האמת שניסיתי להיעזר פה בפורום אבל איכשהו לא היו להודעה עונים![]()
אני מתלבט האם בכלל ללכת לכיוון של פלזמה, או בגלל שיש לי חלון מול הטלויזיה, אולי אני מאוד אסבול מההשתקפויות ועדיף לחסוך קצת לטובת Led.......
הזו שעשית/תעשה תתגלה כטעות מרה....
לי יש את המסך והוא נפלא אבל אם היה לי חלון מאחוריו כנראה שלא הייתי מרוצה בכלל.
כמובן שאם אפשר לסגור את התריס כל פעם שרואים, אז אני לא רואה בעיה.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
בגדול אני לא רואה בעיה לסגור את החלון ממול.. גם ככה השעות שאני צופה בטלויזיה הן בשעות הערב.
יש רק עוד עניין אחד, וההחלטה האם לקנות או לא די תלויה בהמלצתכם:
1. מימין לקיר שעליו תהיה הטלויזיה, יש ויטרינה גדולה (דירה חזיתית) - האם זה משהו שישפיע?
2. באמצע הסלון ישנה נברשת - למרות שרוב הזמן אני צופה בטלויזיה כשהנברשת כבויה, האם זה יפריע כשהיא לא תהיה כבויה?
יש רק עוד עניין אחד, וההחלטה האם לקנות או לא די תלויה בהמלצתכם:
1. מימין לקיר שעליו תהיה הטלויזיה, יש ויטרינה גדולה (דירה חזיתית) - האם זה משהו שישפיע?
2. באמצע הסלון ישנה נברשת - למרות שרוב הזמן אני צופה בטלויזיה כשהנברשת כבויה, האם זה יפריע כשהיא לא תהיה כבויה?