הי,
למישהו יש מושג איזו תוכנה מטמיעה סלקום ברומים שלה שמאפשרת ללקוחותיה לנהל שיחות וידאו אחד עם השני ללא צורך בתוכנות כגון skype או fring ?
והאם ניתן למצוא את ה apk הזה איפשהו ולהתקינו על stock rom ?
תודה,
ליאור
שיחות וידאו בין לקוחות סלקום
- menger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
חיפשתי בעבר וגם שאלתי שאלה בפורום...
לא מצאתי תוכנה כזאת. ז"א אם יש לך מכשיר שהבאת מחו"ל ואין עליו חייגן עם אפשרות שיחת וידאו, אז לא ניתן להשיג.
האפשרויות שעומדות לפניך זה לפתוח את המכשיר ולהתקין רום אחר - יש לבדוק לפני ההתקנה האם הרום תומך בכך (ב- XDA מציינים זאת).
סלקום הציעו להתקין ROM שלהם על המכשיר שלי (ייבוא אישי) אך הרום שלהם מבוסס על אנדרויד 2.2 המיושן יחסית
גם יצרן המכשיר לא עזר, פשוט אמרו ששיחות וידאו רק דרך סקייפ או תוכנות דומות.
בשלב זה, אני ויתרתי על ה"לוקסוס", כי אין לי זמן ל-ROOT וגם לחפש ROM מתאים טוב. מחכה אולי עדכון ל- ICS יכלול גם חייגן וידאו.
לא מצאתי תוכנה כזאת. ז"א אם יש לך מכשיר שהבאת מחו"ל ואין עליו חייגן עם אפשרות שיחת וידאו, אז לא ניתן להשיג.
האפשרויות שעומדות לפניך זה לפתוח את המכשיר ולהתקין רום אחר - יש לבדוק לפני ההתקנה האם הרום תומך בכך (ב- XDA מציינים זאת).
סלקום הציעו להתקין ROM שלהם על המכשיר שלי (ייבוא אישי) אך הרום שלהם מבוסס על אנדרויד 2.2 המיושן יחסית
גם יצרן המכשיר לא עזר, פשוט אמרו ששיחות וידאו רק דרך סקייפ או תוכנות דומות.
בשלב זה, אני ויתרתי על ה"לוקסוס", כי אין לי זמן ל-ROOT וגם לחפש ROM מתאים טוב. מחכה אולי עדכון ל- ICS יכלול גם חייגן וידאו.