DV 393-S הוא באצם יותר גרוע מי-DV 383-S ?!?
-
mishka2000
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הנה קישור ל-SPECS של DV 393-S
הנה קישור ל-SPECS של DV 383-S
ממה ששמתי לב 393 יותר גרוע: חסרה לו יציאה אופטית ו-audio D/A converter שלו הוא 24bit/96kHz לאומת 24bit/192kHz של 383.
איך זה יכול להיות, דגם יותר מתקדם (לפחות לפי המספר), שגם בטח יעלה יותר, הוא פחות טוב מדגם הקודם ?
ממה ששמתי לב 393 יותר גרוע: חסרה לו יציאה אופטית ו-audio D/A converter שלו הוא 24bit/96kHz לאומת 24bit/192kHz של 383.
איך זה יכול להיות, דגם יותר מתקדם (לפחות לפי המספר), שגם בטח יעלה יותר, הוא פחות טוב מדגם הקודם ?
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
אני בכלל לא הייתי נוגע, כיום, בשום מכשיר שמגיע ללא UPSCALER, אלא אם מחירו ממש נמוך, נניח מתחת ל 500 ש"ח, וגם זה בתנאי שהוא קורא הכל כולל הכל.
הדגמים האלו נראים לי מיותרים לחלוטין.
הדגמים האלו נראים לי מיותרים לחלוטין.
- logankungfu
- חבר ותיק

מאידך, כמובן, חשוב שתהיה נישה של מכשירים זולים ללא UPSCALE עבור מי שיש ברשותו טל' רגילה ואין סיבה שישלם על יכולות שאינו צריך, אולם התמחור של המכשירים האלו צריך להיות זול. דגמי הפיוניר נטולי ה UPSCALE, כיום, יקרים ללא שום הצדקה. אפילו ה 383 הנוכחי קצת יקר מידי לדעתי, אף שמדובר במכשיר טוב.
-
mishka2000
-
- חבר פעיל

מה לגבי אלה שקנו לא מזמן טלוויזיה EDTV ולא מתכוונים להחליף אותה בקרוב ? האם upscaler ישנה להם משהו ? ואם לא - למה לקנות משהו שלא תשתמש בו ??
- logankungfu
- חבר ותיק

כמו שכתבתי, חשוב שיהיו גם נגני DVD ללא UPSCALE, ראה הודעתי הקודמת.
העניין הוא רק שהם יקרים ללא הצדקה, כמו אלה של פיוניר בין השאר.
העניין הוא רק שהם יקרים ללא הצדקה, כמו אלה של פיוניר בין השאר.
ראשית, מחירו של ה-393 החדש אמור להיות יותר נמוך, הואיל וה-383 נמכר בארה"ב בלפחות $90 ואילו מחירו המומלץ של ה-393 החדש הוא $79 בלבד והוא נמכר כבר בחנויות בארה"ב מתחת $70 !!mishka2000 כתב:הנה קישור ל-SPECS של DV 393-S
איך זה יכול להיות, דגם יותר מתקדם (לפחות לפי המספר), שגם בטח יעלה יותר, הוא פחות טוב מדגם הקודם ?...
שנית, הואיל ל-383 יש רק שתי יציאות אנלוגיות, אז בכל מקרה לק"ב לא תחבר אותן לרסיבר עדכני, כי תאלץ לשמוע ב-DLPII בלבד (DD ו-DTS דורשים 6 יציאות אנלוגיות או חיבור דיגיטלי אופטי/קואקסיאלי) ואני מניח שרוב הרסיברים יעשו עבודה טובה יותר גם ב-D/A שלהם לסטריאו.
כנראה פיוניר רוצים שתרכוש לפחות DVD מקליט או Blu-Ray ..
בקיצור, אין מה להתרגש
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
-
mishka2000
-
- חבר פעיל

אבל אמרנו של-383 יש יציאה דיגיטלית אופטית ?varon כתב:שנית, הואיל ל-383 יש רק שתי יציאות אנלוגיות, אז בכל מקרה לק"ב לא תחבר אותן לרסיבר עדכני, כי תאלץ לשמוע ב-DLPII בלבד (DD ו-DTS דורשים 6 יציאות אנלוגיות או חיבור דיגיטלי אופטי/קואקסיאלי)....
ולשניהם יש יציאה דיגיטלית קואקסיאלית..
דרך אגב - על איזה DVD אתה היית ממליץ ? (חובה DivX, לא צריך upscaling, לא צריך HDMA).
לא הבהרתי כנראה את העובדה שאין ל-D/A תפקיד אם עושים שימוש ביציאה הדיגיטלית (לא משנה איזה סוג), אז מבחינת איכות סאונד, שבכל מקרה מופק ב-D/A ברסיברmishka2000 כתב:אבל אמרנו של-383 יש יציאה דיגיטלית אופטית ?varon כתב:שנית, הואיל ל-383 יש רק שתי יציאות אנלוגיות, אז בכל מקרה לק"ב לא תחבר אותן לרסיבר עדכני, כי תאלץ לשמוע ב-DLPII בלבד (DD ו-DTS דורשים 6 יציאות אנלוגיות או חיבור דיגיטלי אופטי/קואקסיאלי)....
ולשניהם יש יציאה דיגיטלית קואקסיאלית..
דרך אגב - על איזה DVD אתה היית ממליץ ? (חובה DivX, לא צריך upscaling, לא צריך HDMA)....
לא יהיה שינוי.
לגבי נגן DivX מומלץ, נסה את ה-DVP-NS32 או DVP-NS36 של Sony.
יש להם יציאת SCART עם אות RGB שמאפשר איכות תמונה טובה יותר אם
הטלוויזיה שלך כוללת חיבור כזה. (מחירם דומה)
בהצלחה,
אבי.
אבי ורון
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- logankungfu
- חבר ותיק

אתה שואל משום כניסת הפורמטים החדשים בעתיד הקרוב, או כבעליו של HTPC?
כי אם אין לך HTPC, לא נראה לי שסביר יהיה לחכות עד כניסת הפורמטים החדשים לשוק, עד ירידת מחירי הנגנים לגבולות הסביר ועד שיהיו מספיק כותרים כדי להצדיק את קיומם, ומה שסביר לקנות הוא נגן DVD בינתיים. ואם יש לך מסך LCD, עדיף לך DVD עם יכולות UPSCALE מן הסתם. אם זו "סתם" טלוויזיה, אז DVD רגיל.. What Else?
כי אם אין לך HTPC, לא נראה לי שסביר יהיה לחכות עד כניסת הפורמטים החדשים לשוק, עד ירידת מחירי הנגנים לגבולות הסביר ועד שיהיו מספיק כותרים כדי להצדיק את קיומם, ומה שסביר לקנות הוא נגן DVD בינתיים. ואם יש לך מסך LCD, עדיף לך DVD עם יכולות UPSCALE מן הסתם. אם זו "סתם" טלוויזיה, אז DVD רגיל.. What Else?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מה שאני מנסה להגיד זה שלא שווה להשקיע בפורמט הזה.logankungfu כתב:אתה שואל משום כניסת הפורמטים החדשים בעתיד הקרוב, או כבעליו של HTPC?
כי אם אין לך HTPC, לא נראה לי שסביר יהיה לחכות עד כניסת הפורמטים החדשים לשוק, עד ירידת מחירי הנגנים לגבולות הסביר ועד שיהיו מספיק כותרים כדי להצדיק את קיומם, ומה שסביר לקנות הוא נגן DVD בינתיים. ואם יש לך מסך LCD, עדיף לך DVD עם יכולות UPSCALE מן הסתם. אם זו "סתם" טלוויזיה, אז DVD רגיל.. What Else?...
כלומר, יותר מאיזה 600-700 ש"ח על נגן מבית טוב לא הייתי משקיע.
אי לכך שהפורמט הזה עם רגל אחת בחוץ, לא ממש הייתי מתעמק בנגן (רק נושא האמינות היה חשוב לי).
מעבר לזה, אם כבר אז הייתי הולך על נגן כמו ה-OPPO שיוציא לי את המיטב מהפורמט הזה בהשקעה מינימלית או נגן HD עם יכולות STREAMING ומקסימום הייתי מנגן את הסרט מהמחשב בחדר.
בוקר טוב,
אני בדעה אחת עם לוגן, שדווקה עכשיו די כדאי להשקיע בנגן די וי די. הטכנולוגיה בשיאה לא רק במישור החזותי אלא גם בסאונד. לרוב האנשים כבר אוספים של מאות די וי דים שאין סיבה שלא ליראות ולישמוע טוב כפי שאפשר.
לעומת זאת המדיות החדשות עדיין בחיתולים. יהיו מחלות ילדות בעיות של קומפטיבליות וכו כל הדברים שאנחנו מכירים ממדיות אחרות. השוק מוצף בדי וי דים (מדיות) זולים יחסית ומדיה חדשה תעלה מן הסתם יותר ורוב האנשים שהאכות פחות חשובה להם ימשיכו ליקנות די וי דים ואולי יהיה מצב כמו עם הסופר אאודיו סי די של מדיה מתקדמת עם שוק קטן ומבחר סרטים קטן. עד שהכל יתיצב יקח זמן ואז שוב תהיה מדיה חדשה.
לדעתי יש הרבה מקום היום להשקיע בנגן די וי די טוב (בהתאם לתקציב כמובן) אפילו במחיר של אלפים.
.
אני בדעה אחת עם לוגן, שדווקה עכשיו די כדאי להשקיע בנגן די וי די. הטכנולוגיה בשיאה לא רק במישור החזותי אלא גם בסאונד. לרוב האנשים כבר אוספים של מאות די וי דים שאין סיבה שלא ליראות ולישמוע טוב כפי שאפשר.
לעומת זאת המדיות החדשות עדיין בחיתולים. יהיו מחלות ילדות בעיות של קומפטיבליות וכו כל הדברים שאנחנו מכירים ממדיות אחרות. השוק מוצף בדי וי דים (מדיות) זולים יחסית ומדיה חדשה תעלה מן הסתם יותר ורוב האנשים שהאכות פחות חשובה להם ימשיכו ליקנות די וי דים ואולי יהיה מצב כמו עם הסופר אאודיו סי די של מדיה מתקדמת עם שוק קטן ומבחר סרטים קטן. עד שהכל יתיצב יקח זמן ואז שוב תהיה מדיה חדשה.
לדעתי יש הרבה מקום היום להשקיע בנגן די וי די טוב (בהתאם לתקציב כמובן) אפילו במחיר של אלפים.
.
לנגן HD-DVD תהיה תמיכה אחורה ל-DVD, לא?ramkol כתב:בוקר טוב,
....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
כרגע, עדיף ה383, בגלל העדכונים.Nissim כתב:אני מתכנן לקנות שני נגני DVD לאחים שלי שהם משתמשים בסיסיים,
אז מה עדיף לקנות, את ה 383 או 393 ?
מרטין, אתה יודע על תוכניות של Oppo ל HD Streaming ?...
נראה לי שתוך חודשיים, SICKBOY יוציא עדכון ל393