Vmobile

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
indi5 פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 581
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום
בגלאקסי s2 שלי היתה תקלה שכפתור ה-HOME לא פעל והייתי צריך להשתמש בכפתור וירטואלי-דבר שהכביד על תפעול המכשיר.
לאחר מקרה מצער של נפילת המכשיר (זה כאב !) ירדה מאד רמת הקליטה והטלפון הפך להיות נכה : קליטת הרשתות בצורה חלקית וניתוקי שיחות פתאומיים.הייתי צריך להתנצל בפני המתקשרים שזה לא אני הוא שטרקתי את הטלפון באוזניהם...זה הטלפון.
חיפשתי מעבדה מהימנה באיזור מגורי (רחובות)להחזרת הטלפון למוטב, ואף ניסיתי להעזר בחברי הפורום כאן אך ללא תוצאות. (לצערי נכוויתי בעבר בגלל "מעבדות לטלפונים" ולכן הפעם בדקתי בזהירות).
מאחר וכאמור הגלאקסי תיפקד באופן חלקי ונשא את שם סמסונג לשווא, אזרתי עוז ונסעתי תל אביבה למעבדת Vmobile (שהוזכרה באתר לטובה) להשיב עטרה ליושנה (או לחדש ימי הטלפון כקדם).
בדחילו ורחימו ובחשש מה הפקדתי את המכשיר בידי הפקיד שנמצא בדלפק הקבלה אך כשראיתי את כמות האנשים שנכנסים ויוצאים בשערי המעבדה קלי רגליים עם מכשיריהם המתוקנים בידיהם- נרגעתי מעט.
לא אאריך (גם ככה יצא לי סיפור-סיפור) לאחר זמן לא רב-התקשרו אלי מהמעבדה :הטלפון תוקן.
הגעתי חיש לשחרר את המאושפז ואכן הגלאקסי חזר להיות גלאקסי s2 .
מה רציתי לומר בכל ה"מאמר" הזה -החבר'ה שם במעבדה הזו עושים עבודה טובה ואני ממליץ לכם על המעבדה הזו.
אגב-פקיד הבנק שלי אפילו לא הרגיש שביקרתי ב Vmobile .

גילוי נאות- עד עתה לא הכרתי את המעבדה הזו כך שזו לא פרסומת יזומה.זו פשוט הרגשתי והתרשמותי ממקום זה ומקווה שיעזור לכם בשעת הצורך....

רדנקו
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 741
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

כנ"ל אצלי עם הנוקיה שלי שנהג לרסט את עצמו בכל כמה דקות.

החתימו אותי על הסכמה לתיקון ללא קבלת אישור מראש עד 300 ש"ח, ומהיכרות עם המדינה שלנו הייתי בטוח שזה גם יהיה החשבון של התיקון.

אבל לא. חייבו אותי ב-80 ש"ח וגם התקינו לי גרסת תוכנה עדכנית והטלפון עובד ללא שום תקלה מאז.

גם הציעו לי לבצע כמה דברים בעצמי ללא עלות לפני שאני מכניס הטלפון לתיקון בתשלום ורק לאחר שההצעות לא עבדו הכנסתי הטלפון למעבדה.

מאד אהבתי את ההתייחסות.

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #3 

(Y)
שי

שלח תגובה