הצילו!
מאז אתמול אחה"צ הגלקסי שלי (S2 ברשת סלקום, רום מקורי של סלקום) התחיל להיות מחובר כל הזמן לדאטה.
ה"חיצים הקטנים" בכתום וירוק כל הזמן דלוקים.
כמובן שזה שותה לי דאטה, ולמרות שיש לי חבילה של 5 ג'יגה וכרגע עוד לא בעיה, אם זה ימשיך זה גם בסוף יכלה את החבילה.
חוץ מזה שזה שותה את הסוללה.
לא התקנתי שום תוכנה חדשה.
חשדתי בוויבר וסקייפ אז הסרתי את שתיהן (uninstall), וזה לא עזר.
הוצאתי כמה פעמים סוללה כדי לרסט, גם לא עוזר.
התקשרתי לסלקום ומפאת כבוד לפורום אני אמנע מכם את הסיפור ואת התשובות העלובות שקיבלתי מהם (רק נאמר שהפתרון המוביל שהם הציעו היה פשוט לכבות את הדאטה...).
הצילו!! הגלקסי S2 השתגע - משתמש רצוף בדאטה
- gamla77
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
לי היתה בעיה דומה עם הדזייר , קובץ מייל גדול שניסיתי לשלוח ונכשל , תוכנת הדואר ניסתה לשלוח באופן מחזורי את הקובץ ובכך השתמשה רצוף בתקשורת הסלולרית.
נסה את אפליקצית ONAVO שמשמשת כתוכנת ניטור . היא תלשין מי הצרכן הסורר.
נסה את אפליקצית ONAVO שמשמשת כתוכנת ניטור . היא תלשין מי הצרכן הסורר.
-
joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
תודה! לא הכרתי - אני אנסה אותה.gamla77 כתב:נסה את אפליקצית ONAVO שמשמשת כתוכנת ניטור . היא תלשין מי הצרכן הסורר....
בינתיים נראה לי שמצאתי את הצרכן, אם כי לא את הבעיה. אני משתמש ב-Touch Down לחיבור לשרת ה-Exchange.
משום מה הוא כל הזמן ניסה לסנכרן. העברתי באופציות מ-Push לסינכרון כל 5 דקות ובינתיים פתרתי את הבעיה.
כמובן שאני רוצה לחזור לשימוש ב-Push.
מישהו יודע אם זו בהכרח בעיה בטלפון, או יכול להיות שזו בכלל בעיה בשרת ה-Exchange ששולח Push כל הזמן?
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
-
joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
עדכון - מצאתי את הסוררת, ופתרתי את הבעיה!!
שמתי לב שהבעיה היתה בסנכרון של היומן.
פתחתי את ה-Outlook על הלפטופ, ומחקתי attachments מכמה ישיבות שזומנו בימים האחרונים. משום מה חשדתי שאחד מה-attachments היה הגורם - תחושת בטן שהתבררה כנכונה!לא יודע איזה מהקבצים שמחקתי, אבל כנראה אחד מהם היה זה שגרם לבעיית הסנכרון
זהו - היומן הסתנכרן ו"נרגע" והפסיק לשגע את המערכת.
שמתי לב שהבעיה היתה בסנכרון של היומן.
פתחתי את ה-Outlook על הלפטופ, ומחקתי attachments מכמה ישיבות שזומנו בימים האחרונים. משום מה חשדתי שאחד מה-attachments היה הגורם - תחושת בטן שהתבררה כנכונה!לא יודע איזה מהקבצים שמחקתי, אבל כנראה אחד מהם היה זה שגרם לבעיית הסנכרון
זהו - היומן הסתנכרן ו"נרגע" והפסיק לשגע את המערכת.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler