תשתית בזק + ספק בזק בין לאומי 50, מהירות גלישה מגה
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
שלום לכולם , יש לי שלוש שאלות ברשותכם :
1. כרגע אני בבזק על 50 מגה , משלם 85 ש"ח לבזק ( הציעו לי גם 115 ל 100 מגה , לא בדקתי מול ביןלאומי כמה הם רוצים ) ו 50 ש"ח לבזק בין לאומי על 50 מגה . האים המחיר סביר ??
2. מהירויות ההורדה נוראית , במצב טוב אני מגיע ל 500-600K . עשיתי כל דבר אפשרי . דיבור מול בזק ובזק בין לאומי , אחד מאשים את השני .
3. מה זה חיבור ללא חייגן , דרך מי צריך לבקש את ההגדרה הזאת ( כרע אני על ראוטר DLIK VDSL שב בזק )
תודה לכל העונים
1. כרגע אני בבזק על 50 מגה , משלם 85 ש"ח לבזק ( הציעו לי גם 115 ל 100 מגה , לא בדקתי מול ביןלאומי כמה הם רוצים ) ו 50 ש"ח לבזק בין לאומי על 50 מגה . האים המחיר סביר ??
2. מהירויות ההורדה נוראית , במצב טוב אני מגיע ל 500-600K . עשיתי כל דבר אפשרי . דיבור מול בזק ובזק בין לאומי , אחד מאשים את השני .
3. מה זה חיבור ללא חייגן , דרך מי צריך לבקש את ההגדרה הזאת ( כרע אני על ראוטר DLIK VDSL שב בזק )
תודה לכל העונים
- Nazaret2005
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
כרגע אתה משלם בכללי 135 ש"ח ל 50מגה (ואני 145 ש"ח ל 100מגה)
מבזק בינלאומי אפשר לקבל כל חיבור ב 30 ש"ח (דרך שימור לקוחות, אחרי שיחה מתמשכת).
לגבי המהירות, תיבדוק מה מהירות שאתה באמת יכול לקבל דרך הראוטר שלך .
מבזק בינלאומי אפשר לקבל כל חיבור ב 30 ש"ח (דרך שימור לקוחות, אחרי שיחה מתמשכת).
לגבי המהירות, תיבדוק מה מהירות שאתה באמת יכול לקבל דרך הראוטר שלך .
שלום לך
1. המחיר נראה לי יקר כי 014 נותנים ב29.90 100 מגה.
2. תנסה לעשות גיימר, במידה ועדיין לא מוריוד טוב תנסה לבדוק בדיקות פנמיות אולי שרתים בארץ אולי באתר של בזק ואולי עם היוזר @1 ו@2
3. אין חיבור ללא חייגן ב VDSL
1. המחיר נראה לי יקר כי 014 נותנים ב29.90 100 מגה.
2. תנסה לעשות גיימר, במידה ועדיין לא מוריוד טוב תנסה לבדוק בדיקות פנמיות אולי שרתים בארץ אולי באתר של בזק ואולי עם היוזר @1 ו@2
3. אין חיבור ללא חייגן ב VDSL
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
תודה על התגובות המהירות (-:
דיברתי כרגע עם בזק בין לאומי . אני אמור להגיע לשימור לקוחות שלהם , זה יההי רק ביום ראשון ואני אתווכח איתם על 30 ש"ח שזה יעמיד את התשלום שלי על 105 שח .
בקשר לנושא הגיימר , האים גם במהריויות האלה יש תרומה ל"גיימר" ?? ואם כן מישהו יכול להגיד לי מה המחיר שניתן להשיג בבזק בין לאומי בשימור לקוחות מולם כשאני אדבר ביום ראשון ??
תודה שוב
בקשר לנושא הגיימר , האים גם במהריויות האלה יש תרומה ל"גיימר" ?? ואם כן מישהו יכול להגיד לי מה המחיר שניתן להשיג בבזק בין לאומי בשימור לקוחות מולם כשאני אדבר ביום ראשון ??
תודה שוב
Re: תודה על התגובות המהירות (-:
גיימר צריך לתת לך ניתוב טוב יותר בהורדות בחול בכל שעות היום. ביצור מהירות הורדה סבבהhaifaboy כתב:דיברתי כרגע עם בזק בין לאומי . אני אמור להגיע לשימור לקוחות שלהם , זה יההי רק ביום ראשון ואני אתווכח איתם על 30 ש"ח שזה יעמיד את התשלום שלי על 105 שח .
תודה שוב...
מחיר גיימר שעומד כרגע דרך שימור 14.90 ל100 מגה
הייתי לפני על מחיר 11.90 על 30 מגה הורדתי את הגיימר ושבאתי להחזיר נאמר לי שזה המחיר שכרגע עומד בשימור..